Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 23/10

BeFunky_970981_409179255857516_1613477559_n32.jpg32

Κριός

zwdia: τα πράγματα αλλάζουν και γίνονται πιο έντονα, καθώς η σημερινή ηλιακή έκλειψη ενθαρρύνει το πάθος. Zwdia σε σχέση: τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, καθώς θα εμφανιστούν κάποιοι νέοι τρόποι να τα εμπλουτίσετε. Ελεύθεροι: η χημεία σας με κάποιον αυξάνεται με την σημερινή ευθυγράμμιση, ενθαρρύνοντας την αποκάλυψη του πάθους σας. Είναι όμως το σωστό; Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

zwdia σε σχέση: θα παρατηρήσετε ένα ανήσυχο συναίσθημα καθώς η ηλιακή έκλειψη στον τομέα των σχέσεων, φανερώνει την ανάγκη για θετική αλλαγή. Η απόφαση να στοχεύσετε την ευτυχία και την ολοκλήρωση, και να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα, θα προσφέρει έξτρα συγκίνηση στην ερωτική σας ζωή και τώρα, και στο μέλλον. Ελεύθεροι: διασκεδάστε, αλλά μην βιαστείτε να κάνετε σχέση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Η διέλευση της αφροδιτης στο ζωδιο του σκορπιου, θα φέρει στην επιφάνεια τα συναισθήματα που έχετε για κάποιον που βλέπετε καθημερινά –ή ίσως δουλεύετε μαζί του. Προχωρήστε αργά, καθώς η ηλιακή έκλειψη θα δώσει ένταση στα συναισθήματα, με αποτέλεσμα να κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε. Υιοθετήστε ανέμελη συμπεριφορά, καθώς δεν είναι καλή στιγμή για ρίσκα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η ερωτική σας ζωή θα ενισχυθεί από σήμερα, καθώς η αφροδίτη περνά στον ρομαντικό σας τομέα, φέρνοντας πάθος και πειρασμούς στον δρόμο σας. Ταυτόχρονα, η ηλιακή έκλειψη στο ίδιο σημείο, δίνει έμφαση σε ένα ρομάντζο και θα σας ενθαρρύνει να πάτε τα πράγματα παρακάτω. Περιμένετε μία εβδομάδα, όμως, καθώς μία ανακάλυψη θα επηρεάσει την απόφασή σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Καθώς ο ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον ρομαντικό τομέα του χάρτη σας, ίσως συναντήσετε κάποιον που έχετε να δείτε καιρό. Υπάρχει η πιθανότητα, ένας παλιός φίλος, ή εραστής, να επανέλθει στη ζωή σας. Θα ανακαλύψετε πως πλέον έχετε περισσότερα κοινά από ότι τότε, και ίσως σας εμπνεύσουν να ανανεώσετε την επαφή σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η σημερινή ηλιακή έκλειψη στον τομέα της επικοινωνίας θα φέρει νέα ή πληροφορίες που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Αν αφορούν την επαφή σας με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, ο ρυθμός ανάμεσά σας θα αλλάξει, και θα δημιουργηθεί μεγαλύτερη οικειότητα και πάθος. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα σήμερα, για αυτό σκεφτείτε το πριν δράσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

zwdia σε σχέση: η σημερινή έκλειψη στον οικονομικό σας τομέα θα φέρει μερικές ιδέες για το πώς να βγάλετε έξτρα χρήματα. Ωστόσο, αν έχετε την διάθεση για σπατάλες, προσέξτε! Ελεύθεροι: ενώ η κοινωνική σας ζωή θα είναι γεμάτη με ερωτικές πιθανότητες, για να αναπτυχθεί ρομαντικός δεσμός πρέπει να πάρετε κάποιο ρίσκο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο σας μοιάζει με την νέα σελήνη, ενισχύοντας τις πιθανότητες για αλλαγή και αναγέννηση. Ανάλογα με την προσωπική σας ζωή, υπάρχει η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από αυτά που σας εμποδίζουν να γίνετε ευτυχισμένοι. Αργότερα, η αφροδίτη περνάει επίσης στο ζωδιο σας, έτσι ο μαγνητισμός και η γοητεία σας θα αυξηθεί. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Αν και οι φίλοι, ή ίσως ένα ερωτικό ενδιαφέρον, θα σας προσκαλέσουν έξω, ίσως είναι καλύτερα να μείνετε μέσα και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Η ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό σας τομέα, σηματοδοτεί πως αν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, θα ωφεληθείτε. Αν τα συναισθήματά σας είναι εκτός ελέγχου, η ευκαιρία για μία νέα προοπτική θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Τα πράγματα γίνονται καυτά και πικάντικα στον κοινωνικό σας τομέα, καθώς η σημερινές επιρροές θα φέρουν κρυφά συναισθήματα στην επιφάνεια. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος σας εξομολογηθεί τα συναισθήματά του για εσάς, ακόμα και αν σας αγνοούσε εντελώς. Ωστόσο, μην βιαστείτε να κάνετε κάποια κίνηση. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε τα πράγματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Οι πλανήτες σήμερα επικεντρώνονται στους στόχους και τις προσωπικές φιλοδοξίες σας, πράγμα που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την ερωτική σας σχέση. Αν θέλετε ισορροπία και στα δύο, τότε θα πρέπει να αλλάξετε προτεραιότητες. Μία εξελισσόμενη γνωριμία που φαίνεται πως βρίσκεται στην αναμονή, πρόκειται να έχει εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η σημερινή ηλιακή έκλειψη στον τομέα της δράσης και της περιπέτειας, σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε το πάθος σας, είτε είναι ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, είτε κάποιος άνθρωπος. Επίσης, το πέρασμα της αφροδιτης στο ζωδιο του σκορπιου, εμπλουτίζει τις πιθανότητες για ρομάντζο, όταν βγαίνετε από την ζώνη ασφαλείας σας. Να περιμένετε το αναπάντεχο σήμερα! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

zwdia