Αστρολογια 24/05-27/06 Εγκεφαλικα Παθη

zwdio-skorpios-afroditi

Αστρολογια  Η Αφροδίτη στους Διδύμους – 24 Μαΐου με 17 Ιουνίου

Χαρείτε χωρίς ενοχές τις απολαύσεις της ζωής – αυτό μας ενθαρρύνει η Αφροδίτη στον Ταύρο να κάνουμε. Αλλά βλέπω ότι στον Ταύρο η Αφροδίτη εχει αρχιζει να κουραζεται . Έχουμε την υποχρέωση στους εαυτούς μας και στο Σύμπαν να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι οικεία και απλή κατά αυτό τον τρόπο.

Τι πρέπει να περιμένουμε όμως όταν η Θεά του έρωτα περιστρέφεται στον αέρα; Η Αφροδίτη στους Διδύμους ικανοποιείται δύσκολα, γιατί απαιτεί πάρα πολλά. Οι Δίδυμοι είναι αδηφάγοι. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η καρδιά απαιτεί ελευθερία. Μπορεί να νιώθετε διάσπαρτοι, επιπόλαιοι, αναποφάσιστοι ή νευρικοί.

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Εκεί είναι που καταλαβαίνουμε την φήμη των Διδύμων για επικρίσεις, ασυνέπεια και τον φόβο της δέσμευσης. Ο καρμικός σκοπός πίσω από την ενσάρκωση σε Δίδυμο, είναι να βρούμε την ειρήνη μέσα μας.

zodia-taro-45

Αν και η Αφροδίτη στους Διδύμους πραγματικά αγαπά να γνωρίζει τους άλλους, υπάρχει μια αλάνθαστη ιδιωτικότητα σε αυτή την διέλευση. Επιθυμούμε την κοινωνική διασύνδεση, εφ’ όσον μπορούμε να διατηρήσουμε το πέπλο του μυστηρίου γύρω από τον Εαυτό. Αυτό είναι το παράδοξο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να γίνει μυστικοπαθής και υπολογιστική. Είναι πολύ έμπειρη στο να διαβάζει σκέψεις, τη γλώσσα του σώματος και τις φωνές. Τα Δίδυμα έχουν μια παράξενη ικανότητα να καταλαβαίνουν αμέσως ποιο είναι το κουμπί των άλλων.

Αυτές οι γνώσεις όμως, παραμορφώνονται συχνά από την επιμονή τους στην ανάλυση των πάντων μέχρι θανάτου! Οπότε φροντίστε να υπενθυμίζετε καθημερινά στον εαυτό σας να βγαίνει έξω από τον εσωτερικό του κόσμο και να χαιρετά το περιβάλλον του. Αντισταθείτε στον πειρασμό να κρίνετε, να αποκλείσετε, να παραπλανήσετε ή να υποθέσετε – έχετε πολλά να κερδίσετε από έναν αυστηρό ηθικό κώδικα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έχει μια περίεργη καρδιά. Τα δίδυμα είναι συνεχώς σε κίνηση: απασχολημένοι, θορυβώδεις, φρενήρεις! Περιμέντε να αισθανθείτε ενεργητικοί, ομιλητικοί, ζωηροί και αμετανόητα ερωτύλοι. Αυτό που ψάχνουμε είναι εφήμερο, αλλά και ισχυρό, όπως όταν χαιρετάμε και χαμογελάμε σε έναν ελκυστικό ξένο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Όταν η Θεά του Έρωτα ανακατεύεται με τα Δίδυμα, πλημμυριζόμαστε με πρωτοφανή δημιουργικότητα και πνευματική ενέργεια. Θα εργαστούμε από τώρα και στο εξής πάνω στα βασικά της επικοινωνίας και στις πνευματικές επιδιώξεις. Αυτό σημαίνει αφθονία πνευματικών συζητήσεων και μια ώθηση για επίμονη προσπάθεια σε όποια συγγραφή μπορεί να κάνουμε.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια ισχυρή δύναμη, εφόσον παραμείνουμε ανοικτοί στο νέο και συνεχίζουμε να προχωρούμε. Όσο πιο πολλά μοιραζόμαστε και συν-δημιουργούμε, τόσο πιο πολύ επεκτεινόμαστε. Αν έχουμε ανισορροπία, μπορεί να κλείσουμε το μυαλό μας, να χτίσουμε τοίχους ή να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας, πως έχουμε δει τα πάντα που υπάρχουν για να δούμε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι γεννημένοι με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να είναι πολύ δύσκολα άτομα. Γνωρίζοντας αυτό λοιπόν, συμβουλεύω τους πάντες να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Αυτή η προσοχή θα πρέπει να επεκταθεί, όχι μόνο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά επίσης και στο πως διεξάγουμε τις υποθέσεις μας.

Την μια στιγμή, τα άτομα αυτά, είναι γεμάτοι ευθυμία, απίστευτα γοητευτικά, καταδεκτικοί με κάθε έννοια – το είδος των ανθρώπων που αισθάνεσαι πως μπορείς να εμπιστευτείς, που γελάει με τα αστεία σου, που σε καλεί αμέσως μέσα στο σπίτι του – και την επόμενη στιγμή είναι αινιγματικοί σε σημείο που δεν μπορούν να διαπεραστούν, αποσυρμένοι, ξαφνικά και απόλυτα κενοί, όλη η ζεστασιά τους εξατμίζεται. Αν μη τι άλλο, το μεγαλύτερο εμπόδιο της Αφροδίτης στους Διδύμους, είναι ο εαυτός της.

zwdia

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Το λέω αυτό γιατί, όσο επίπονο και αν είναι να βλέπεις μια τέτοια συμπεριφορά, τελικά προκαλεί τη μεγαλύτερη ζημιά στο άτομο που πρέπει να υπομένει αυτές τις ανεξήγητες εσωτερικές καμπύλες και ταλαντεύσεις μέρα με τη μέρα. Πως μπορείς να ευχαριστήσεις και τους δύο Δίδυμους ταυτόχρονα – τον βιβλιοφάγο και την κοινωνική πεταλούδα, τον εσωστρεφή και τον εξωστρεφή, τον καλλιτέχνη και τον αθλητή – αυτή είναι η ερώτηση…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia