Άρης στον Κριό – Κατακτήσεις Επανασυνδέσεις και Απογοητεύσεις

anadromos-aris

Άρης στον Κριό 28/06/20-06/01/21 .

Άρης στον Κριό  : Πώς ενισχύει ο Άρης στον Κριο το ζώδιό σας? Σε ποιο τομέα του ωροσκοπίου σας, η διέλευση του Άρη σας προσφέρει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ενθουσιασμό? Διαβάστε το ωροσκόπιο σας και μάθετε!

Κριός

Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο που κυβερνάει, τον Κριό, μία φορά κάθε δύο χρόνια και αυτή τη στιγμή πρέπει να τη σημειώσετε στο ημερολόγιό σας. Γιατί θα είστε περισσότερο σέξι, ισχυροί και αποτελεσματικοί! Μπορείτε να σχεδιάσετε τα πλάνα σας και να κάνετε τεράστια βήματα για την πραγματοποίηση όσων σκεφτείτε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να εστιάσετε στον εαυτό σας, να μεταμορφώσετε το σώμα σας ή να πάρετε ρίσκα. Προσέξτε μόνο τους καβγάδες…. καθώς ο Άρης σας κάνει πιο τολμηρούς και θρασείς.

zodia-taro-45

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό σας δημιουργεί την αίσθηση πως πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για ό,τι μπορεί να συμβεί.

Παθιάζεστε και προσπαθείτε να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά. Ενδέχεται να κάνετε ξέφρενες προετοιμασίες παρασκηνιακά, να ετοιμαστείτε για τη μεγάλη ώθηση ή για την παρουσίαση ενός φιλόδοξου έργου που θα χρειαστεί όλη σας τη δύναμη μόλις ο Άρης μπει στο ζώδιό σας, στις 06/01/21 .

Η σεξουαλική σας ορμή αυξάνεται επίσης. Αυτή είναι μια στιγμή μεγάλης ενεργητικότητας, ακόμα κι αν κρατάτε αυτό που κάνετε απόρρητο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Άρης στον Κριό : Δίδυμοι

Ο κόσμος σας αναδύεται με την είσοδο του Άρη στον Κριό! Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι θα παρακολουθήσετε αρκετές εκδηλώσεις και θα επισκεφτείτε αρκετά μέρη. Μπορεί επίσης να ρίξετε όλη σας την ενέργεια, σε ένα φιλόδοξο όνειρο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα είναι να εδραιώσετε τη θέση σας εκεί έξω, ανάμεσα στους συνομηλίκους σας… είτε συμμετέχοντας σε πάρτι είτε από την άνεση του υπολογιστή σας. Ο μαγνητισμός σας αυξάνεται! Το ίδιο είναι και το σθένος σας! Μακριά από καβγάδες!

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό έρχεται για να προσθέσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας. Από την 1η Ιανουαρίου ως τις 14 Φεβρουαρίου 2021 είναι η απόλυτη στιγμή για να επιδιώξετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με ενέργεια και δυναμισμό και να προωθηθείτε σε υψηλότερη θέση. Είστε σίγουρα ο καλύτερος/η για τη δουλειά και δε δέχεστε το «όχι» σαν απάντηση. Αν βρίσκεστε ήδη εκεί που θέλετε να είστε, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να χρησιμοποιήσετε το κύρος σας για να εφαρμόσετε αλλαγές και να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

tarw-taro-xartomanteia

Άρης στον Κριό : Λέων

Σαν ένα εξίσου πύρινο ζώδιο, αισθάνεστε μια συγγένεια με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του Άρη στον Κριό. Φυσικά, είναι πολύ πιο επικίνδυνος και άξεστος από ό, τι θα επιτρέπατε ποτέ στον εαυτό σας να είναι…. Ωστόσο, αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να ενθουσιαστείτε με κάτι, που θα μπορούσε να σας οδηγήσει έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί να μιλήσετε δημόσια για πρώτη φορά, να ταξιδέψετε σε εξωτικά μέρη ή να δημιουργήσετε το πρώτο σας blog. Ώρα να απλώσετε τα φτερά σας!

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό είναι σαν μια βολίδα που έρχεται από τ’ αριστερά και μπορεί κάλλιστα να είναι ένα αγκάθι στο πλευρό σας. Βλέπεται ο κόσμος σας είναι τακτοποιημένος και καθαρός και σας αρέσει πολύ έτσι. Όμως ο Άρης, μοιάζει λιγάκι σαν τον διάβολο της Τασμανίας…γιατί έρχεται, φέρνει τον όλεθρο και εξαφανίζεται γρήγορα. Αυτό όμως δεν είναι κακό! Γιατί αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας – το σώμα σας, τα οικονομικά σας – αυτή είναι η ευκαιρία σας. Λίγη κρίση, βάζει επίσης σε κίνηση τη σεξουαλικότητά σας. Αποδεχτείτε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Άρης στον Κριό : Ζυγός

Ο Άρης είναι σαν τον καυτό σέξι ξένο, που τραβάει το βλέμμα σας σε ένα πάρτι! Και με τον Άρη στον Κριό, το παιχνίδι βάζει φωτιά στις σχέσεις σας! Ετοιμαστείτε να καταβάλλετε όλες τις δυνάμεις, για να κάνετε κάποιον δικό σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε μπορεί να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να πετύχει τους στόχους του. Φαίνεται πολύ σέξι αυτήν τη στιγμή… και αυτό εντείνει την εστίασή σας! Ο Άρης στον Κριό αντιπροσωπεύει επίσης αυτό το βάναυσο είδος ανθρώπων, που καταφέρνουν να ξεσηκώνουν. Οι διαφωνίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, θα απαιτήσουν την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διπλωματία σας!

Σκορπιός

Ο Άρης κυβερνά το ζώδιό σας μαζί με τον Πλούτωνα, δίνοντάς σας δίκαια τη φήμη του πιο σέξι και μυστηριώδους ζωδίου, στο ζωδιακό κύκλο. Αλλά δεν υπάρχει κανένα μυστήριο για τον Άρη στον Κριό. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε! Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το μονοδικό είδος τρελής ενέργειας? Ρίξτε το στη δουλειά, αναζητήστε δουλειά, ξεκινήστε ένα φιλόδοξο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή μια νέα ρουτίνα υγιεινής και άσκησης! Η καθημερινή σας ζωή πρόκειται να εμπλουτιστεί, οπότε βρείτε κάτι εποικοδομητικό να κάνετε.

taro-zodia-76

Τοξότης

Είστε τόσο σέξι τώρα…. που το σεξ ξεχειλίζει από κάθε πόρο του σώματός σας! Ο Άρης στον Κριό, σας βάζει σε ένα νικηφόρο σερί και θα μπορούσατε να το αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα, μέχρι τις 06 Ιανουαρίου 21. Αγοράστε αυτό το πανέμορφο κομμάτι που έχετε βάλει στο μάτι, δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση, διπλασιάστε τις πωλήσεις σας, δώστε μια συναυλία, βγείτε έξω και ζήστε λίγο. Ξεχάστε τα «πρέπει», τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις… και χαλαρώστε. Ήρθε η ώρα να κάνετε ό, τι θέλετε και να διασκεδάσετε!

Αιγόκερως

Το σπίτι σας ζωντανεύει με τον Άρη στον Κριό μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Τι σημαίνει αυτό? Θα μπορούσε να σημαίνει οτιδήποτε : από καυτό σεξ στην κρεβατοκάμαρα μέχρι διαφωνίες με την οικογένειά σας ή την έναρξη φιλόδοξων ανακαινίσεων. Κάνετε δημιουργικές επεκτάσεις? Ή μήπως αισθάνεστε τόσο ενεργητικοί, που απλώς θέλετε να μετακινήσετε τα έπιπλα στο σπίτι? Συνήθως είστε ένα ζώδιο προσανατολισμένο στην καριέρα, αλλά θα ρίξετε πολλή ενέργεια στο σπίτι και την οικογένειά σας τις επόμενες έξι εβδομάδες. Προσέξτε για ατυχήματα στο σπίτι.

xartomanteia

Υδροχόος

Συντηρήστε το αυτοκίνητό σας, ανανεώστε την κάρτα σας, καθώς είναι πιθανό να αυξηθούν τα ταξίδια και οι μετακινήσεις σας τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ο κόσμος σας ζωντανεύει, σας καλεί να κυκλοφορήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες γεμίζουν μεγάλο μέρος του προγράμματος σας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεπεράσετε διάφορα ζητήματα, με σαφήνεια και πειστικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να είστε πολύ δυνατοί – είστε τρομεροί με τις λέξεις όταν είστε στα καλύτερά σας! Ώρα να προχωρήσετε με τις ιδέες σας!

Ιχθύες

Τα έξοδα αρχίζουν να αυξάνονται με την είσοδο του Άρη στον Κριό. Μπορεί να βρεθείτε να κάνετε ανταλλαγές για να αποκτήσετε τα πράγματα που θέλετε, καθώς και να χρεωθείτε οικονομικά για μερικά πράγματα, που δεν είχατε προγραμματίσει. Τα καλά νέα? Οι ικανότητες που έχετε στην εξοικονόμηση χρημάτων θα διπλασιαστεί…. για να ικανοποιήσει αυτές τις νέες απαιτήσεις! Αν είχατε σκεφτεί τρόπους για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, τώρα έχετε το θάρρος να εφαρμόσετε τις ιδέες σας! Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε σεξ, να ασκηθείτε, να φτιάξετε ένα σώμα «κόλαση» και να φαίνεστε πιο καυτοί από ποτέ!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθειςμελλοντολόγος