Εποχή του Λέοντα 2022 Η συναισθηματική σημασία της

miniaies-zwdio-lewn

Εποχή του Λέοντα 2022 Η συναισθηματική σημασία της .

Εποχή του Λέοντα 2022  : Αυτή την εποχή του χρόνου η αυθεντικότητα, είναι ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη! Δεδομένου ότι η συναισθηματική έννοια της εποχής του Λέοντα το 2022 έχει να κάνει με το να είσαι αληθινός απέναντι στον εαυτό σου.

Όσοι από σας έχετε προσωπικούς πλανήτες στο Λέοντα, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ένα – δυο πράγματα σχετικά μ’ αυτήν την φανταστική ενέργεια.

Αν δεν έχετε προσωπικούς πλανήτες στο Λέοντα ή δεν είστε σίγουροι, ελέγξτε ποιοι από τους αστρολογικούς οίκους στο γενέθλιο χάρτη σας, ανήκουν στο θαρραλέο λιοντάρι.

zodia-taro-45

Ο ζωδιακός κύκλος είναι άπειρος, οπότε δεν χρειάζεται να είστε Λέων, για να βιώνετε την ολοένα και πιο λαμπερή παρουσία του. Για παράδειγμα, αν γεννηθήκατε με ωροσκόπο Τοξότη, γνωστός και σαν πρώτος οίκος- του εαυτού. Αυτό θα σήμαινε ότι ο Λέοντας, κυβερνά το επεκτατικό σας ένατο σπίτι – της εκπαίδευσης, των ταξιδιών και της ανώτερης μάθησης.

Αν γεννηθήκατε με την ουσία του κινηματογραφικού Λέοντα που ζει μέσα στο ένατο σπίτι της φιλοσοφίας, αυτό θα μπορούσε να σας κάνει έναν λαμπρό μελετητή, που φυσικά θα κομπάζει με υπερηφάνεια ή ίσως κάποιον που αναγνωρίζεται για τη μοναδική σοφία του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εποχή του Λέοντα 2022 Η συναισθηματική σημασία της .

Όπως είπα, ο καθένας έχει τον Λέοντα κάπου στο γενέθλιο χάρτη του… και όταν ο ήλιος εισέλθει στον συγκεκριμένο οίκο, θα σας υπενθυμίσει άμεσα τη μοναδική σας ουσία. Επειδή ο ήλιος κυβερνάει τον Λέοντα, εκτός του ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος, ο ήλιος είναι επίσης σύμβολο των στόχων, του «εγώ» και της ψυχής σας.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο ο Λέοντας, αναγνωρίζεται συχνά σαν ζώδιο της υπερβολής…. δεδομένης της κινούμενης και πολύχρωμης προσωπικότητάς του. Απλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Αυτό το σταθερό πύρινο ζώδιο, είναι ένας πραγματικός σόουμαν, οπότε όταν πλησιάζει η αστρολογική του εποχή, ξέρετε λίγο πολύ τι θα συμβεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/07 – Deste Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο Ιουλίου 22

chartomantia-098

Εποχή του Λέοντα 2022 Η συναισθηματική σημασία της .

Κάθε ζώδιο φέρνει κάτι εντελώς μοναδικό στο τραπέζι, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ενέργεια του Λέοντα. Κι ενώ οι περισσότεροι από σας, θεωρείτε τον διαισθητικό Καρκίνο ως το “πιο συναισθηματικό” στον ζωδιακό κύκλο, θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά ανταποκρίνεται ο Λέοντας, όταν του δείξετε.. και την παραμικρή προσοχή.

Στην πραγματικότητα, αν έχετε δει την ταινία Peter Pan, μάλλον θυμάστε πώς πεθαίνει η Tinkerbell , επειδή δεν την χειροκροτούν. Δεν προσπαθεί να φέρει τα πράγματα στα άκρα εδώ…. αλλά είναι ισοδύναμο με την προσωπικότητα του Λέοντα, που αναζητά την προσοχή!

Ο Λέων είναι το σύμβολο του εσωτερικού σας παιδιού. Είναι το χρώμα της αύρας και του μοναδικού σας πνεύματος. Είναι ο πραγματικός σας εαυτός, ανεξάρτητα από την κοινωνική σας κατάσταση και την επιρροή του περιβάλλοντος σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/07 – Deste Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο Ιουλίου 22

zodia-taro-45

Η συναισθηματικη σημασία της εποχής του Λέοντα

Είναι η αίσθηση, του να παίζετε με έναν καινούργιο φίλο την πρώτη μέρα του σχολείου, τον ήχο του μεταδοτικού γέλιου κάθε φορά που ακούτε ένα αστείο ή παρακολουθείτε μια αγαπημένη ταινία. Η εποχή του Λέοντα σημαίνει, να είμαστε ατρόμητα κι αμετανόητα ο πραγματικός εαυτός μας. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε! Ειδικά όταν είστε ενήλικας ή προσπαθείτε να φτιάξετε μια συγκεκριμένη εικόνα για τον εαυτό σας….. αλλά η εποχή του Λέοντα, σας ενθαρρύνει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Αυτή η ενέργεια είναι που καθιστά την εποχή του Λέοντα τόσο ξεχωριστή. Όντας ο εαυτός σας, είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε! Και ανεξάρτητα από το αν είστε ένας καλλιτέχνης που ξεδιπλώνει τα ταλέντα του ή ένας εσωστρεφής που φοβάται να μιλήσει δημόσια, η μαγική παρουσία του Λέοντα, θα σας υπενθυμίσει ότι είσαστε όλοι μοναδικοί.. Ο καθένας με τον τρόπο του!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66