Ζώδια Σαββατοκύριακο 28-29/08 – Οι πλανήτες σας ανοίγουν το δρόμο

efialtes-oneirokritis

Ζώδια Σαββατοκύριακο 28-29/08 .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 28-29/08 Κριός .

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας καλεί να επιστρέψετε στο δρόμο της ευεξίας σας – και όχι, δεν χρειάζεται να το κάνετε σε υπερβολικό βαθμό.

Απλά ξεκινήστε με μικρές αλλαγές, όπως το να σταματήσετε να πίνετε ατελείωτα φλιτζάνια καφέ ή το να τρώτε συνεχώς γλυκά ως σνακ.

zodia-taro-45

Εναλλακτικά προτιμήστε μερικά ωμά αμύγδαλα ή στίκς καρότου με χούμους και επαναφορτιστείτε εισπνέοντας καθαρό αέρα. Οι δεκάλεπτοι περίπατοι κάθε δύο ώρες φέρνουν στον εγκέφαλο την οξυγόνωση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Τι θα λέγατε για μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο;

Νωρίς την Κυριακή, η Σελήνη περνά από τον σταθερό Ταύρο και τον εργατικό δεύτερο οίκο σας. Ξεκινήστε αυτό το έργο που αναβάλλετε συνέχεια και βάλτε στόχο να το κάνετε μια και καλή! Αν πρέπει να αναλάβετε μια σειρά εξωτερικών υποχρεώσεων, καλέστε έναν φίλο να έρθει μαζί σας για τη βόλτα. Αργότερα, όταν η Σελήνη μετατοπιστεί στους κοινωνικούς Διδύμους και στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας για τις επόμενες ημέρες, συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και οργανώστε μερικές διασκεδαστικές εξόδους ή ίσως μια μικρή συγκέντρωση στο σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Σαββατοκύριακο 28-29/08 Ταύρος

Η τολμηρή γωνία του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης στον Ταύρο και του Άρη στον επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας, σας κάνει να υπερβάλλετε στην έκφρασή σας. Όταν ξεδιπλώνετε αυτή την αφιλτράριστη πλευρά σας, οι αντιδράσεις των ανθρώπων θα κυμαίνονται από ελαφρώς διασκεδαστικές έως εντελώς σοκαρισμένες. Απολαύστε το! Η προθυμία σας για εξωστρέφεια θα μπορούσε να σας οδηγήσει κατευθείαν στην αγκαλιά κάποιου που έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να διαχειριστεί την έντασή σας.

Ή θα μπορούσατε να βρεθείτε σε μια συναρπαστική καλλιτεχνική σκηνή ανθρώπων που δεν φοβούνται να πρωτοτυπήσουν. Αυτή την Κυριακή, με τη Σελήνη να διασχίζει το ζώδιό σας, αντισταθείτε στην παρόρμηση να ρωτήσετε τους φίλους σας για τη γνώμη τους. Πάρτε το χρόνο σας και μην απολογηθείτε. Αν αξίζει να το κάνετε, πάρτε χρόνο για να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια! Η ψυχή σας είναι πάντα η μεγαλύτερη πηγή καθοδήγησής σας. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και στον γειωμένο δεύτερο οίκο σας, κάνοντας ένα οικονομικό θέμα πρώτης προτεραιότητας. Ασχοληθείτε με αυτό και ολοκληρώστε το, ακόμα κι αν τελικά χρειαστεί να διαθέσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/08 Ερωτικές εξηγήσεις – Μυστικά και παρασκήνιο

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 28-29/08 Δίδυμοι

Καθώς το τρίγωνο Σελήνης-Άρη του Σαββάτου ενεργοποιεί τους παρατηρητικούς, εσωτερικούς σας οίκους, θα μπορούσατε να ξυπνήσετε έτοιμοι να εξετάσετε τη σχέση μεταξύ διατροφής και ευεξίας. Η τροφή μπορεί να αποτελέσει φάρμακο και αυτός ο αστρικός χάρτης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία του πεπτικού σας.

Προτιμήστε μη επεξεργασμένες, εύπεπτες τροφές. (Όσο λιγότερα συστατικά, τόσο το καλύτερο.) Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε μερικά προβιοτικά για τα “καλά βακτήρια” τους που υποστηρίζουν ένα υγιές στομάχι ή να τα βρείτε σε προϊόντα όπως το γιαούρτι και το κεφίρ. Σε μεταφορικό πλαίσιο, τι έχετε δυσκολευτεί να καταπιείτε ή να κρατήσετε μέσα σας; Από ανθυγιεινές συμμαχίες μέχρι αγχωτικές δεσμεύσεις, καθαρίστε το τοξικό άγχος από τη ζωή σας.

μελλοντολόγοςΜε τη Σελήνη να φτάνει στον αισθησιακό Ταύρο και τον υπναρά δωδέκατο οίκο σας για το πρώτο μέρος της Κυριακής, καλείστε να λειτουργήσετε με τη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα.

Σε μια σχεδόν διαλογιστική κατάσταση, φτιάξτε το τσάι ή τον καφέ σας, απολαύστε το αγαπημένο σας πρωινό και περάστε με την ησυχία σας από τα εισερχόμενα μηνύματά σας, διαβάζοντας με προσοχή τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν αντί να τα αφήνετε να συσσωρεύονται.

Όταν έρθει το απόγευμα και η Σελήνη έχει μετακινηθεί στο υπερκινητικό σας ζώδιο, θα έχετε άφθονη συσσωρευμένη ενέργεια να δαπανήσετε!

Καρκίνος

Οι πλανήτες του Σαββάτου ανοίγουν το δρόμο για την αυτοέκφραση χωρίς λογοκρισία, οπότε νιώστε ελεύθεροι να πείτε αυτά που σκέφτεστε! Το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να εκφράσετε. Αν ακούσετε για μια ευκαιρία, αδράξτε την άμεσα ώστε να την εκμεταλλευτείτε. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να γίνει αυτό που θέλετε ακόμη κι αν χρειαστεί να ζητήστε συγγνώμη αργότερα αν ξεπεράσετε τα όρια. Αυτό είναι σίγουρα προτιμότερο από το να είστε διακριτικοί και να χάσετε την ευκαιρία σας εξαιτίας αυτού.

dream

Καθώς ξημερώνει η Κυριακή, η Σελήνη ολοκληρώνει τη μηνιαία της πορεία στον αισθησιακό Ταύρο και στον ενδέκατο οίκο των ομαδικών σας δραστηριοτήτων, θέτοντάς σας σε κίνηση. Τι θα λέγατε για μια πρωινή πεζοπορία, ένα μάθημα yoga στη φύση ή να πάρετε πρωινό με την παρέα σας; Ίσως θελήσετε, μαζί με μερικούς φίλους, να επισκεφθείτε ένα πανηγύρι ή ένα φεστιβάλ.

Απολαύστε τη μέρα, αλλά κρατήστε τα απογευματινά σας σχέδια λίγο ρευστά, καθώς η Σελήνη θα εισέλθει στους απρόβλεπτους Διδύμους και στον δωδέκατο οίκο της χαλάρωσής σας. Πιθανότατα δεν θα έχετε όρεξη για ένα δείπνο μέχρι αργά. Αλλά μια ήσυχη βραδιά με ένα πολύ ξεχωριστό άτομο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λέων

Βάλτε προτεραιότητες, Λέων! Το ενεργητικό τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ Σελήνης και Άρη σας βοηθά να κάνετε το άλμα σε ένα μεγαλύτερο έργο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να ξεπεράσετε τους μεσάζοντες και να πάτε κατευθείαν στους υπεύθυνους. Περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία για να πιάσετε κουβέντα και μετά κάντε την κίνησή σας! Μόλις έχετε την προσοχή τους, θα κρέμονται από την κάθε σας λέξη. Αν υπάρχει ένα μικρό πράγμα που δεν τελειώσατε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης εβδομάδας, θέστε το ως στόχο την Κυριακή!

Καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τη μηνιαία επίσκεψή της στον σταθερό Ταύρο και τον επαγγελματικό σας τομέα, θα νιώσετε αδικημένοι αν αγνοήσετε αυτό το έργο. Αφιερώστε χρόνο για να τακτοποιήσετε αυτές τις τόσο σημαντικές λεπτομέρειες, και όταν πραγματικά τελειώσει, επικοινωνήστε με φίλους και δείτε τι συναρπαστικά απογευματινά σχέδια ετοιμάζονται. Μέχρι τότε, η Σελήνη θα έχει μεταφερθεί στους αισιόδοξους Διδύμους και στον ενδέκατο οίκο της κοινωνικής σας δραστηριότητας, όπου θα περάσει τις επόμενες δύο και πλέον ημέρες. Τι θα λέγατε για μια μικρή εξόρμηση στα μαγαζιά ή απλά ένα χαλαρό δείπνο;

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/08 Ερωτικές εξηγήσεις – Μυστικά και παρασκήνιο

zodia-astra-tarot

Παρθένος

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτό το Σάββατο, Παρθένε, οπότε πάρτε το ρίσκο. Η ρουλέτα της ζωής μπορεί να σας φέρει στην αγκαλιά ενός ελκυστικού αγνώστου ή να σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθείτε έναν φίλο σε μια άλλη πόλη. Αν νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε ένα τολμηρό αίτημα, μην συγκρατηθείτε. Το θράσος σας μπορεί να ενοχλεί τους ανθρώπους κάποιες μέρες, αλλά κάτω από τη σημερινή συμμαχία Σελήνης-Άρη, θα το βρουν γοητευτικό και αξιολάτρευτο. Μια αυθόρμητη απόδραση μπορεί να φέρει απροσδόκητα οφέλη και περιπέτεια για όλο το Σαββατοκύριακο.

Σταματήστε να αγχώνεστε για το δρομολόγιο. Απλά ετοιμάστε τον σάκο σας και φύγετε! Ακόμα και η εξερεύνηση ενός νέου μέρους της πόλης σας και το δείπνο σε ένα μέρος με ένα ιδιαίτερο μενού θα μπορούσε να σας γεμίσει ενθουσιασμό. Από το απόγευμα της Κυριακής, η Σελήνη πλέει στους Διδύμους και στη ζώνη της καριέρας σας για τις επόμενες δύο και πλέον ημέρες. Όχι, Παρθένε, δεν θα είστε βαρετοί αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε το επόμενο βήμα στην πορεία σας προς την επιτυχία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia