Έκλειψη Ηλίου 26/12 Μια Τελευταία Ευκαιρία για το 2019

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω 26 Δεκεμβρίου .

Έκλειψη Ηλίου  : Χαρούμενη Νέα Σελήνη και έκλειψη του Ηλίου! Αυτή η έκλειψη είναι γνωστή ως δακτυλιοειδής έκλειψη, καθώς καλύπτει το κέντρο του Ήλιου αλλά όχι τις άκρες του και έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται ένα δαχτυλίδι από φωτιά γύρω από τη Σελήνη.

Το φλογερό δαχτυλίδι θα είναι ορατό στις ανατολικές χώρες.

Οι εκλείψεις αντιπροσωπεύουν την αναγέννηση και την αρχή μιας νέας εποχής. Δείχνουν, μέσα από την ισχύ τους , ριζοσπαστική αλλαγή. Κάτι νέο εντάσσεται, κάτι μεταμορφώνεται. Συμβαίνει στον Αιγόκερω, το τελευταίο ζώδιο της γης.

zodia-taro-45

Η τελευταία έκλειψη του Ηλίου ήταν τον Ιούλιο του 2019 στο ζώδιο του Καρκίνου. Καθώς ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι αντίθετα ζώδια, αυτές οι εκλείψεις είναι συμπληρωματικές αλλά και διαφορετικές στον πυρήνα τους. Μια έκλειψη ποτέ δεν έρχεται μόνη της. Μια έκλειψη Ηλίου έρχεται δύο εβδομάδες πριν ή μετά μια έκλειψη της Σελήνης. Και όντως, δύο εβδομάδες μετά θα έχουμε μια έκλειψη της Πανσέληνου στον Καρκίνο.

Σκεφτείτε την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου του 2019 για να δείτε ποιες προκλήσεις θα έρθουν στην επιφάνεια. Επίσης, σκεφτείτε την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2019 –είχαμε και τότε μια έκλειψη του Ηλίου στον Αιγόκερω.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω 26 Δεκεμβρίου .

Κάθε νέα Σελήνη δίνει τροφή για τον μήνα που έρχεται. Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω παρουσιάζει ιδέες πρακτικής, απτής φύσης. Από τον Αιγόκερω μαθαίνουμε τη δύναμη της σιωπής, της δουλειάς και της φειδούς.

Ο Αιγόκερως μας ενθαρρύνει να μαζέψουμε για το μέλλον, να είμαστε πραγματιστές και να έχουμε στρατηγική. Ο Αιγόκερως κατευθύνει την προσοχή μας προς τον αυτοέλεγχο και την πειθαρχία. Ξέρω ότι ακούγεται βαρετό και το ακούμε συνέχεια αυτό για τον Αιγόκερω, γι’ αυτό ας σκάψουμε λίγο βαθύτερα.

Κατά μία έννοια, η σεζόν του Αιγόκερω έχει να κάνει με τις γιορτές, τη χαλάρωση, τα πλούσια φαγητά, τον υλισμό και τις αγαπημένες παραδόσεις. Αλλά υπάρχουν και στοιχεία του Αιγόκερω που αφορούν τα χρήματα και τη δουλειά. Αυτά τα δύο μοιάζουν αταίριαστα, αλλά είναι;

μελλοντολόγος

Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω 26 Δεκεμβρίου .

Αυτό μπορεί να ακουστεί οικείο με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να περνάνε από τον Αιγόκερω αυτή τη στιγμή. Κάποιοι αστρολόγοι συνδέουν τον Αιγόκερω με όλες τις ξεπερασμένες πατριαρχικές αξίες και τους θεσμούς που τόσο μισούνται από τους νέους ανθρώπους, αλλά αν καταλαβαίνουμε τον Αιγόκερω μόνο μέσα απ’ αυτούς τους φακούς, δεν θα καταστρέψουμε ποτέ αυτές τις παλιές δομές.

Ο Αιγόκερως δεν είναι μόνο ο άντρας που φοράει κουστούμι, είναι και ο αρχιτέκτονας με τη νέα φάτσα: ο πρώτος συναρμολογητής της Νέας Γης.

Έτσι, αν δεν είστε χαρούμενοι, κάνετε μια αλλαγή, ξεκινήστε να χτίζετε κάτι νέο. Αφήστε τον χώρο σας, παραιτηθείτε από τη μίζερη δουλειά σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται να κάνετε. Μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε στιγμή αλλαγές, αλλά όσο περισσότερο περιμένουμε, τόσο πιο πολύπλοκη γίνεται η ζωή. Οι εκλείψεις του Ήλιου από τη νέα Σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσουμε από την αρχή. Θα ξέρετε ότι κινήστε προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί θα νιώθετε την καρδιά σας ελαφρύτερη. Μην αγνοείτε τη διαίσθησή σας!

zodia-astra-tarot

Δείτε τον Ήλιο και τη Σελήνη μαζί. Επωάστε φωτιά και νερό, αναζωπυρώστε την αλχημική τους μοίρα. Δείτε τη Σελήνη να καταπίνει τον Ήλιο, δείτε την άγρια γυναίκα να παίρνει ξανά τον θρόνο της. Καλωσορίστε το όραμα της νέας γης.

Την ημέρα της έκλειψη του Ηλίου από τη νέα Σελήνη θα υπάρχουν συνολικά πέντε πλανήτες στον Αιγόκερω! Καλά νέα: η Σελήνη και ο Ήλιος θα είναι λίγο πολύ σε σύνοδο με τον Δία στον Αιγόκερω, μια πολύ ζεστή, υποστηρικτική και γιορτινή επιρροή.

Η Σελήνη και ο Ήλιος θα σχηματίζουν ταυτόχρονα τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, ακόμα μια συναρπαστική επιρροή. Πιστεύω ότι θα έχουμε καταπληκτικές γιορτές. Και ο Δίας και ο Ουρανός φέρνουν αναγκαία ελαφρότητα σε αυτά τα βαριά συμβάντα στο στοιχείο της γης.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω 26 Δεκεμβρίου .

Η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο δύο ημέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου και θα φέρει ενθουσιασμό και ρυθμό. Μέχρι την 1η Ιανουαρίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα ετοιμάζεται για ένα ισχυρό τέταρτο της Σελήνης.

Κάθε νέα Σελήνη μας κάνει να νιώθουμε ασυνήθιστα κουρασμένοι και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον Αιγόκερω. Εδώ η Σελήνη είναι καταπονημένη, βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο απ’ αυτό που κυβερνά, τον Καρκίνο. Κάθε πλανήτης είναι αδύναμος όταν βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο. Απομακρυσμένη από τον ζεστό ωκεανό της, η Σελήνη είναι γυμνή και ευάλωτη.

dream

Προσέξτε τις διακυμάνσεις της συναισθηματικής διάθεσης και τη χαμηλή ενέργεια. Θα έχετε την τάση να μείνετε σπίτι και να σκεφτείτε, γεγονός απολύτως φυσικό.

Και έτσι προχωράμε προς τα μπρος χωρίς διάθεση, λαχταρώντας τη χαρά μέσα στο ατελείωτο της δουλειάς. Βγείτε έξω και εισπνεύστε χαμηλά γκρι σύννεφα.

Αν και μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ακόμα και θλιμμένοι, μην ξεχνάτε ότι η γη σας υποστηρίζει πάντα και θέλει να σας δει. Οραματιστείτε νέους ανθούς να βγαίνουν, να στρέφονται προς τον ήλιο. Ενωθείτε με τη γη μέσα από εικόνες φωτός. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της ρίζας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia