Αστρολογία 21/12/19-20/01/20 Τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλά

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

Αστρολογία  Ήλιος στον Αιγόκερω .

Αστρολογία 21 Δεκεμβρίου (χειμερινό ηλιοστάσιο) – 20 Ιανουαρίου, 2020

Μην ξεχνάτε: ο Ήλιος είναι μόνο ένας από τους πλανήτες μέσα στη σούπα των άστρων σας.

Βρισκόμαστε στην ανώτερη ιεραρχία του ζωδιακού, φτάσαμε στον Αιγόκερω. Ως το τελευταίο ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει την καλλιέργεια όσων είναι σταθερών, απτών και πραγματικών. Είναι ώρα να καταγράψουμε όλα όσα δουλεύαμε για το νέο έτος.

zodia-taro-45

Η σεζόν του Αιγόκερω συμπίπτει με εορτασμούς από όλο τον κόσμο. Η πιο εμβληματική είναι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Είναι εξάλλου το ντεμπούτο του Αιγόκερω. Σκεφτείτε τι σημαίνει το γεγονός ότι ο Αιγόκερως φτάνει την πιο σκοτεινή νύχτα του χρόνου. Δεν είναι το σκοτάδι του Σκορπιού, ούτε το σκοτάδι του φθινοπώρου που έρχεται.

Αυτό το σκοτάδι δεν είναι σαγηνευτικό ή τρομακτικό, αλλά αυστηρό και προκαλεί σκέψη. Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι τόσο επικριτικοί με τον εαυτό τους και απαισιόδοξοι αν σκεφτούμε την περίοδο του χρόνου που έχουν γεννηθεί. Η γη πέφτει για ύπνο, τα φώτα ξεγλιστρούν και το κρύο γίνεται βαρύ.

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Αστρολογία  Ήλιος στον Αιγόκερω .

Ο Αιγόκερως σχετίζεται πάντα με τις βαριές, βαρετές όψεις της ζωής, όπως η δουλειά. Αλλά η πιο σημαντική δουλειά που κάνει ο Αιγόκερως αγνοείται παντελώς απ’ όλους: είναι η δουλειά του να φέρνει πίσω το φως. Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει στις 21 Δεκεμβρίου. Κοιτάξτε για μια στιγμή τον ουρανό και καλωσορίστε λίγο φως ξανά!

Αυτή η δουλειά του να φέρει πίσω το φως ακτίνα προς ακτίνα κρατά τον Αιγόκερω πολύ απασχολημένο. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε για τους Αιγόκερους είναι ότι, παρά τη σημαντικότητα της δουλειάς, αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό είναι η διαχείριση των προσδοκιών και των υψηλών στάνταρ. Μπορεί να είναι άκαμπτος, καταπιεσμένος ή συναισθηματικά δυσκοίλιος. Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.

μελλοντολόγος

Ο Αιγόκερως κινείται σε δύο ταχύτητες: τρέλα ή απόλυτη ηρεμία. Αν κι εσείς έχετε βαριά γήινη ενέργεια στον χάρτη σας, αυτός ο κύκλος σηματοδοτεί την χειμερία νάρκη. Όταν ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, πέφτετε στο κρεβάτι σαν αρκούδες. Το να ξεπεράσετε την αδράνεια μοιάζει σχεδόν αδύνατο αυτή την εποχή του χρόνου.

Μερικά πράγματα που είναι σημαντικά: ο ύπνος. Πέστε νωρίς στο κρεβάτι και ξυπνάτε νωρίς, διαφορετικά θα κοιμάστε κατά τη διάρκεια όλου του κύκλου.

Τρώτε ελαφριά και όχι αργά το βράδυ. Κάντε γυμναστική την ώρα που ξυπνάτε. Περνάτε χρόνο κάτω από τον Ήλιο. Σχεδιάστε να κάνετε κάτι μέσα στη μέρα και έπειτα φροντίστε να σηκωθείτε και να το κάνετε. Βγαίνετε από το σπίτι.

Οι εξορμήσεις δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερες –απλώς κινηθείτε, πηγαίνετε για περπάτημα. Αν νιώθετε πνιγμένοι ή θλιμμένοι, δοκιμάστε να προσθέσετε εσπεριδοειδή, κανέλα, καυτές πιπεριές στη διατροφή σας. Αυτά θα κρατήσουν ψηλά τα επίπεδα της ενέργειάς σας.

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αστρολογια  Ήλιος στον Αιγόκερω .

Κάντε καυτά μπάνια. Μείνετε μακριά από οθόνες, τηλεοράσεις κ.λπ. Διαλέξτε κάποιο βιβλίο αντί αυτών. Σας προτείνω ως συνήθως κάθε δημιουργική δουλειά, αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι να δημιουργείς όταν δεν έχεις έμπνευση!

Αυτή η σεζόν του Αιγόκερω θα είναι εξαιρετικά γεμάτη. Για αρχή, στις 24 Δεκεμβρίου ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Συνήθως τα τρίγωνα είναι αρμονικές όψεις, αλλά αυτό τείνει να μας κάνει να νιώθουμε γκρινιάρηδες, εξαντλημένους και αντικοινωνικούς.

Δεν είναι ιδανική ημέρα για ταξίδια και φιλόδοξα σχέδια –απλώς χαλαρώστε. Στις 25 Δεκεμβρίου έρχεται η έκλειψη του Ηλίου από τη νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Δία στον Αιγόκερω! Αυτή θα είναι μία από τις πιο ζεστές και εορταστικές ημέρες της γιορτινής σεζόν, αν όχι ολόκληρου του επόμενου χρόνου. Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 28 Δεκεμβρίου, αλλά δεν θα προφτάσει τον Ήλιο έως τις 10 Ιανουαρίου, την ίδια ημέρα με την έκλειψη της Πανσέληνου στον Καρκίνο.

Από όλες τις Πανσελήνους, αυτή που συμβαίνει στον Καρκίνο είναι κατά τη γνώμη μου η πιο ισχυρή, καθώς ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη. Θα νιώσετε πραγματικά κάτι! Έχω περιέργεια να δω τι θα φέρει η τρέλα της έκλειψης της Πανσέληνου με την επιρροή του Ερμή, η οποία είναι συνήθως εξαιρετικά παραγωγική και μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα. Επίσης, την ίδια μέρα, τελειώνει ο ανάδρομος κύκλος του Ουρανού –μια καταπληκτική ένδειξη για το ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογια  Ήλιος στον Αιγόκερω .

Δύο ακόμα σύνοδοι: στις 13 Ιανουαρίου ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μια προειδοποίηση: αυτή η όψη τείνει να είναι έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο. Δυο ώρες μετά, ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Όλο αυτό συμβαίνει μια μέρα μετά τη σύνοδο Κρόνου και Πλούτωνα. Αυτές οι σύνοδοι δείχνουν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα. Είναι σημαντικό να αποβάλλετε τις ανοησίες και να μένετε συγκεντρωμένοι.

dream

Αστρολογία  Ήλιος στον Αιγόκερω .

Αστρολογία Αυτές οι σύνοδοι είναι ενθαρρυντικές και κινητήριες. Ακόμα και ο φόβος μας ενθαρρύνει να ψάξουμε την αλήθεια και μας κάνει να προχωράμε. Είναι μια τεράστια συνάντηση στον Αιγόκερω, αλλά θα επιβιώσουμε.

Παίζουμε όλοι έναν μικρό αλλά σημαντικό ρόλο σε αυτή την αναδιαμόρφωση. Μαζευτείτε με τους αγαπημένους σας και ζεσταθείτε μπροστά στη φωτιά. Δώστε μεγάλες αγκαλιές. Πάρτε τον εαυτό σας αγκαλιά –τώρα αμέσως. Αναπνεύστε. Πνεύστε ζωή στον εαυτό και τους στόχους σας. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της ρίζας.

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-098