Ερωτικές Σχέσεις πώς θα τις επηρεάσει η εποχή του Αιγόκερω

zwdio-wroskopio-panselinos-aigokerws

Ερωτικές Σχέσεις πώς θα τις επηρεάσει η εποχή του Αιγόκερω .

Ερωτικές Σχέσεις : Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι αρραβωνιάζονται την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Και δεν έχει να κάνει με το γεγονός, πως ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων.

Η αστρολογία και η επιρροή της εποχής του Αιγόκερω καθιστά το τέλος της χρονιάς, όπως και την αρχή της επόμενης…. μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για τον έρωτα.

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός και κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια.

zodia-taro-45

Αν έχετε οποιεσδήποτε ελπίδες, για μια πρόταση γάμου ή για το επόμενο βήμα στη σχέση σας, θα έχετε τύχη. Υπάρχει κάτι για κάθε ζώδιο, που προσβλέπει στην ερωτική ζωή του, κατά τη διάρκεια αυτής της επερχόμενης εποχής του Αιγόκερω.

Η εποχή του Αιγόκερου διαρκεί συνήθως ένα μήνα, από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Αλλά φέτος ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι το Δεκέμβριο του 2020. Δεδομένου ότι ο Δίας φέρνει καλή τύχη, ευλογίες και επιτυχία, η τύχη σας στον έρωτα, θα διαρκέσει όλη τη χρονιά.

Είναι μια καλή επιρροή που πρέπει να την ακολουθήσετε, αν θέλετε να έχετε μια μακροχρόνια δέσμευση. Δεν είναι μυστικό ότι ο γήινος Αιγόκερως ασχολείται με τη σκληρή δουλειά, τη φιλοδοξία, την πρακτικότητα και την πειθαρχία. Δεν υπάρχουν καμπύλες ή ρομαντικές προσθήκες. Αλλά αν ψάχνετε για αξιοπιστία, σταθερότητα και για κάτι που να έχει διάρκεια, θα το πάρετε από την εποχή του Αιγόκερω.

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098

Ερωτικές Σχέσεις πώς θα τις επηρεάσει η εποχή του Αιγόκερω .

Αυτό το ζώδιο έχει την κακή φήμη, πως δεν είναι και το πιο ευαίσθητο, αλλά ο Αιγόκερως είναι ένας πιστός και αξιόπιστος σύντροφος. Μπορείτε λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια στην ερωτική σας ζωή, για να ανακαλύψετε τι ισχύει στην σχέση σας.

Τι σημαίνει η εποχή του Αιγόκερω για την ερωτική σας ζωή? Εδώ θα δείτε τι επιφυλάσσει για το ζώδιό σας.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αν ο Κριός μπορεί να επιβραδύνει και να πάει με τη ροή της εποχής του Αιγόκερω, μπορούν να εμβαθύνουν τις σχέσεις τους.

Το φλογερό σας ζώδιο, δεν αγαπά το γεγονός πως βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Αιγόκερω. Ο Κριός είναι έντονος, παθιασμένος και οδηγείται από την επιθυμία, ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο ντροπαλός και επιφυλακτικός. Όταν θέλετε κάποιον, τον θέλετε εδώ και τώρα. Ο Αιγόκερως, από την άλλη πλευρά, είναι η περίπτωση της «αργής καύσης». Αλλά ακόμα κι αν η προσέγγισή σας στον έρωτα δεν ταιριάζει με τον Αιγόκερω, μπορείτε ακόμα να μάθετε πολλά απ’ αυτόν. Ο Αιγόκερως σας δίνει το χώρο, για να είστε ο εαυτός σας εφόσον σέβεστε την επιρροή του. Μην προσπαθήσετε να αποκτήσετε τον έλεγχο αυτή τη περίοδο. Πηγαίνετε με τη ροή, χρησιμοποιήστε τη πειθώ σας με τον Αιγόκερω, κι αυτό…. μπορεί να προσθέσει βαθύ ενδιαφέρον, στις ερωτικές σας υποθέσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Δεδομένου ότι είστε ζώδιο της Γης, θα είστε εντελώς στο στοιχείο σας κατά τη διάρκεια της εποχής του Αιγόκερω. Κάτω από την επιρροή του Αιγόκερω, μπορείτε να φωτίσετε την ασφάλεια της σχέσης σας και να είστε απολύτως αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας, χωρίς το φόβο να σας ζητηθεί τίποτα περισσότερο.

Μπορείτε επίσης να βρείτε την ευχαρίστηση απλά με το να είστε στο σπίτι και να αγαπάτε τον εαυτό σας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα είστε τόσο άνετοι και ικανοποιημένοι με το πώς θα κυλάνε τα πράγματα που δεν θα αισθανθείτε την ανάγκη να βρείτε τρόπους για να εμβαθύνετε τη σχέση σας. Αλλά πιέστε τον εαυτό σας για να κάνετε σχέδια και να κολλήσετε μαζί τους.

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στο ερωτικό σας ενδιαφέρον ή να συναντήσετε κάποιο καινούργιο έρωτα, ενισχύστε την ενέργειά σας και χρησιμοποιήστε το όμορφο πείσμα σας, για να σας συμβεί.

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είστε από τη φύση σας δυναμικοί, ομιλητικοί και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα πάντα. Το μυαλό σας είναι γεμάτο από θαυμασμό και περιέργεια, που μπορεί να επεκταθεί κάτω από την ενέργεια του Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως αυξάνει τις γνώσεις σας και σας οδηγεί στην ανακάλυψη του καινούργιου…είτε πρόκειται για καινούργιο έρωτα είτε για μια άγνωστη πτυχή της υπάρχουσας σχέσης σας.

Αυτή την περίοδο, μπορεί να εκπλαγείτε ανακαλύπτοντας, πώς η ενέργεια του Αιγόκερω σας ωθεί να ψάξετε πέρα από τον συνηθισμένο τύπο σας και να επικεντρωθείτε περισσότερο στην εύρεση κάποιου ατόμου, με τον οποίο μπορείτε να δεσμευτείτε. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορείτε να αναπτύξετε μια βαθύτερη δέσμευση με το ταίρι σας και να ξεκαθαρίσετε τα θέματα που τη «βάραιναν».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ερωτικές Σχέσεις πώς θα τις επηρεάσει η εποχή του Αιγόκερω .

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η εποχή του Αιγόκερω πρόκειται να είναι η κατάλληλη στιγμή για τους Καρκίνους να ασκήσουν αγάπη και φροντίδα στον εαυτό τους.

Το ζώδιό σας θα είναι σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, οπότε μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις στον ερωτικό τομέα. Επομένως, είναι σημαντικό να αφιερώσετε όλο σας χρόνο, ειδικά αν μόλις ξεκινήσατε ένα καινούργιο ειδύλλιο. Ο Αιγόκερως σας πιέζει να πετύχετε…. και μπορεί να σας ωθήσει με τρόπους που είναι περιττοί. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς….και μην αφήσετε τον Αιγόκερω να σας φοβερίσει. Χρησιμοποιήστε την ικανότητα του Αιγόκερω για να εφαρμόσετε την πειθώ σας, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ερωτική σας ζωή. Βασιστείτε στην αξιοπιστία του Αιγόκερω για να κατανοήσετε τις δικές σας ανάγκες στις σχέσεις σας. Δείχνετε ευαισθησία, και προσφέρετε φροντίδα και τρυφερότητα σε όλους. Ήρθε η στιγμή, να δείξετε αυτή την αγάπη και στον εαυτό σας!

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η φυσική σας αίσθηση για το δράμα και την τολμηρή προσωπική έκφραση, κερδίζει κομψότητα και χάρη, την εποχή του Αιγόκερω. Λατρεύετε τη δύναμη και έχετε την ενέργεια και την αντοχή για να τα καταφέρετε. Όταν πρόκειται για τον έρωτα….η εποχή του Αιγόκερω, αφορά τη συναισθηματική και πνευματική σύνδεση με τον σύντροφό σας για να πετύχετε μια βαθιά και ισχυρή σχέση.

Μπορείτε να φτάσετε στην αληθινή ευτυχία αυτή τη στιγμή, αν επιτρέψετε στην φυσική κίνηση του Αιγόκερω, να σας τροφοδοτήσει και τις επιθυμίες σας. Το να μπορείτε να απολαμβάνετε ό,τι φέρνει η κάθε μέρα…. θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας σας.

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-oroskopio-11