Αστρολογία 27/07-02/08 Η ερωτική σας ζωή θα γίνει εξαιρετικά ολισθηρή

storm

Αστρολογία 27/07-02/08 Η ερωτική σας ζωή θα γίνει εξαιρετικά «ολισθηρή»!

Αστρολογία 27/07-02/08 : Τα όρια θα είναι εξαιρετικά θολά με την έναρξη κιόλας της νέας εβδομάδας… Γι’ αυτό κάντε το καλύτερο δυνατόν ώστε να τα διακρίνετε!

Για τρίτη φορά τη φετινή χρονιά, η θελκτική Αφροδίτη στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Τα δύο προηγούμενα ήταν στις 3 και τις 20 Μαΐου. Και πρόκειται για μια προκλητική όψη που θα σας δυσκολέψει να αντισταθείτε σε οτιδήποτε, ειδικά στον πειρασμό!

zodia-taro-45

Καλή τύχη ακόμα και για την αντίληψη των εμφανών σινιάλων, πόσο μάλλον το να μαντέψετε τι τεκταίνεται! Η Αφροδίτη είναι η θεά του ρομάντζου και ο αιθεροβάμων Ποσειδώνας είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός… Η σύμπραξή τους σε μια τόσο νεφελώδη όψη, θα κάνει την ερωτική σας ζωή εξαιρετικά «ολισθηρή»!

Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ευμετάβλητα ζώδια, γι’ αυτό όλοι αποζητάτε την ποικιλία. Από μόνο του αυτό είναι απογοητευτικό, υπό τις συνθήκες που οι επιλογές είναι μειωμένες έτσι κι αλλιώς!

Αφροδίτη και Ποσειδώνας σχημάτισαν το πρώτο τους τετράγωνο φέτος στις 3 Μαΐου και το δεύτερο στις 20 του ίδιου μήνα, με την Αφροδίτη ανάδρομη. Η ατμόσφαιρα σίγουρα επέφερε αρκετή σύγχυση.

μελλοντολόγος

Όλα φάνταζαν πιο ευνοϊκά στην άλλη πλευρά «του φράχτη», οι γητευτές τελικά παραπλανούσαν το ταίρι τους. Αλλά αυτές οι τάσεις δεν ήταν απαραίτητα αρνητικές. Σχέσεις που είχαν βαλτώσει στην καθημερινότητα, μπορεί να κατάφεραν να απεμπλακούν ως τώρα. Οι αδελφές ψυχές, από την άλλη πλευρά, εξακολουθούν να έλκονται μεταξύ τους από μια μυστικιστική δύναμη!

Το τετράγωνο της Δευτέρας 27 Ιουνίου μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, αποτελεί την τελευταία «εξέταση»: Και μπορεί να καταλήξει στον ύστατο συντονισμό σας.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραδοθείτε, όπως ορίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες… Και ίσως απλά να παραδεχθείτε τη σύγχυσή σας, όπως συμβουλεύει η Αφροδίτη στους Διδύμους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αστρολογία 27/07-02/08 Η ερωτική σας ζωή θα γίνει εξαιρετικά «ολισθηρή»!

Μπορεί και να μην έχετε επαρκή διαύγεια σκέψης για να πάρετε μια απόφαση. Σε μια τέτοια περίπτωση, επιλέξτε να μιλήσετε ειλικρινά για την αβεβαιότητά σας. Δεν είναι λάθος να θέλετε δύο πράγματα, αντί για ένα από τα δύο. Και να ξέρετε ότι μια τέτοια παραδοχή, θα ανοίξει ένα μονοπάτι μεταμόρφωσης όσο θα προχωρά η εβδομάδα!

Αν νιώθετε πλήρες αδιέξοδο, καλύτερα να αναζητήσετε ένα ήσυχο μέρος για να διαλογιστείτε. Πάρτε το μέσο καταγραφής της σκέψης σας και αφήστε τα συναισθήματα να περάσουν στις σελίδες. Μπορεί να μην είστε ακόμη έτοιμοι να τα συζητήσετε… Αλλά τουλάχιστον το υποσυνείδητό σας θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται την πιθανότητα μιας αλλαγής!

chartomantia-098

Μια εξαιρετικά ανορθωτική ενέργεια θα αρχίσει να ρέει από την Παρασκευή 31 Ιουλίου: Ο Ήλιος στον Λέοντα θα χορέψει σε ένα τρίγωνο αρμονίας με τον θεραπευτή Χείρωνα από τον Κριό.

Όλοι βιώνουν στενοχώριες κι έχουν πολλά να διαχειριστούν φέτος, γι’ αυτό δύσκολα αντιλαμβάνονται την όποια χαρά. Αλλά δεν είναι κακό να θέλετε να ευφρανθεί η ψυχή σας, ακόμα κι αν αυτή η δραστική αίσθηση συνυπάρχει με τη λύπη και τον πόνο!

Ήλιος και Χείρων διαμένουν σε δημιουργικά και αισιόδοξα ζώδια της Φωτιάς. Γι’ αυτό μπορείτε να αντλήσετε δύναμη από πρακτικές που τονώνουν την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα, όπως ο χορός ή το μαγείρεμα ή το τραγούδι… Αρκεί ακόμη και να δείξετε στους άλλους πόσο τους αγαπάτε!

κρυσταλλομαντεία

Αστρολογία 27/07-02/08 Η ερωτική σας ζωή θα γίνει εξαιρετικά «ολισθηρή»!

Το να βγείτε στο φως του ήλιου ή έστω στον καθαρό αέρα, μπορεί να αποδειχθεί εκπληκτικά θεραπευτικό. Μην αφήσετε τις απαιτήσεις του τέλους της εβδομάδας να σας αλυσοδέσουν στην καρέκλα του γραφείου. Θα νιώσετε πολύ πιο παραγωγικοί αν κάνετε μια μικρή ανάπαυλα. Αν στραφείτε στις δονήσεις του καρμικού Χείρωνα, θα βάλετε και μια εκφραστική χροιά σε ό,τι «αποστείλετε» πριν φύγετε για το σαββατοκύριακο!

Την Κυριακή 2 Αυγούστου, ο τολμηρός Ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό που κινείται ανάδρομος στον Ταύρο. Οι δονήσεις τους που αγαπούν την πολυτέλεια, μπορεί να κεντρίσουν παρορμήσεις για να κάνετε σπατάλες… Ό,τι ακριβό κι αν θελήσετε να αποκτήσετε, πρώτα να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας και μετά να ερευνήσετε την εταιρία καθ’ αυτή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

Αστρολογια 27/07-02/08 Η ερωτική σας ζωή θα γίνει εξαιρετικά «ολισθηρή»!

Ο υψηλόφρων Ουρανός απαιτεί να αξιοποιείτε τα χρήματά σας: Να επιλέγεται πηγές με ηθικές πρακτικές και δράσεις σεβασμού του περιβάλλοντος. Επίσης, μπορείτε να ψωνίσετε από μικρότερες τοπικές μονάδες, ώστε να ενισχύσετε την οικονομία της γειτονιάς σας.

Μπορεί ο Ήλιος στον Λέοντα να μετατρέψει τους πάντες σε μανιακούς με τις αγορές… Αλλά ο Ουρανός στον Ταύρο εκτιμά την σύνεση. Ακόμη και ένα μικρό καύχημα, μπορεί να δώσει λάθος εντύπωση. Δώστε έμφαση στην εξωστρέφεια και μοιραστείτε την αγάπη σας για έναν καλλιτέχνη κάθε είδους. Επίσης, γνωστοποιήστε στις επαφές σας γιατί στηρίζετε μια σημαντική δράση ή μια εταιρία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66