Αστρολόγος προβλέψεις 16/01 Πέμπτη

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

Αστρολόγος προβλέψεις 16/01 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει όλη τη χρονιά. Θα περάσει πολύ χρόνο με τον Πλούτωνα, για τη επεξεργασία όσων πρέπει να αλλάξετε!

Είναι μια περίοδος που θα σας διδάξει, θα αποκαλύψει τις αλήθειες για πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα σας βοηθήσει πολύ αυτή η γνώμη, μιας και θα σας δώσει κατευθυντήριες γραμμές για τη συνέχεια!

Ο Ερμής περνά από σήμερα στον Υδροχόο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Θαυμάσια στιγμή, εποχή για νέες ιδέες! Ελάτε σε επαφή με ευφυείς ανθρώπους, τώρα που θα είστε πιο οξυδερκείς. Δεν αποκλείονται κάποιες εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες περιστάσεις για θετικά συναισθήματα, που μπορεί να σχετίζονται με μια φιλική σας σχέση. Εάν φερθείτε με μικροπρέπεια στην οικογένεια ή τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε κριτική από τα άτομα που επηρεάσατε. Ο θυμός σήμερα μπορεί να είναι πολύ κακός σύμβουλος και να προκαλέσει δυσάρεστα περιστατικά. Την Πέμπτη να περιμένετε ότι οι ενέργειες κάποιου συναδέρφου ή προϊστάμενου, θα καθορίσουν τη θέση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, μια κατάσταση ή τη μελλοντική σας απασχόληση.

Η Πέμπτη είναι δύσκολη μέρα για ταξίδια, καθώς απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση κατά την οδήγηση και τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς. Η υπερβολικά συναισθηματική ή χαρούμενη διάθεσή σας, μπορεί να σας κάνει αφηρημένους με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε δυσάρεστη κατάσταση. Σήμερα μπορεί να λάβετε ευχάριστα οικονομικά νέα ή να χαρείτε με κάποια χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Η Πέμπτη θα είναι ευνοϊκή για αγορές που σχετίζονται με το παιδί σας, είτε για ένα παιδί της οικογένειας ή του φιλικού σας κύκλου.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Πέμπτη θα έχετε σημαντικές συζητήσεις ή θα λάβετε μια σημαντική απόφαση, για τα οικονομικά θέματα και τις υποθέσεις σας. Μπορεί να έχετε ανησυχίες σχετικά με ένα έγγραφο ή μια συμφωνία οικονομικού χαρακτήρα. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα, για την υγεία ενός ατόμου στο σπίτι ή στην οικογένειά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/01 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα να είστε πολύ προσεκτικοί με τις ενέργειες σας, να αποφύγετε τη βιασύνη και να μην είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και ιδιότροποι. Την Πέμπτη εξαρτάται από εσάς εάν θα έχετε μια επιτυχημένη μέρα ή αν θα δημιουργηθούν μικροπαρεξηγήσεις και προβλήματα. Αποφύγετε τις διαμάχες και τις συγκρούσεις, καθώς τα άτομα με τα οποία θα διαφωνήσετε θα έχουν άφθονο πείσμα για να σας αντιμετωπίσουν.

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Πέμπτη θα είναι δυναμική μέρα… Με πολλά αλλά σύντομα γεγονότα και συναντήσεις. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσα επικοινωνία με τους φίλους σας από κοντά και μακριά, από όπου θα λάβετε απροσδόκητα νέα ή σημαντικές πληροφορίες που σας αφορούν. Θα υπάρξουν διάφορα μη αναμενόμενα γεγονότα στη ζωή σας σήμερα, αλλά σίγουρα θα έχουν θετικό αντίκτυπο για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/01 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα είστε ευάλωτοι στην επιρροή μιας γυναίκας. Η παρέμβασή της μπορεί να είναι καλή αλλά μπορεί και να υπαγορεύεται από δικά της συμφέροντα. Σήμερα θα έχετε την τάση να προσβάλλεστε εύκολα, να νιώθετε μελαγχολία ή να μετανιώνετε για τις χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος. Πάνω από όλα, θα πρέπει να αποφύγετε κρυφές και μυστικές ενέργειες, καθώς και όλες τις μορφές χειραγώγησης.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75