Αφροδίτη στους Ιχθύες – Δώστε τα όλα στο Συναίσθημα

85135

Αφροδίτη στους Ιχθύες – Δώστε τα όλα στο Συναίσθημα .

Αφροδίτη στους Ιχθύες : Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μπαίνει στους Ιχθύες στις 13 Ιανουαρίου 2020.

Η Αφροδίτη κάνει διέλευση στους Ιχθύες, το πιο ρομαντικό ζώδιο όλων. Εδώ, η αγάπη κυριαρχεί και κερδίζει τόπο. Πρόκειται για μια αγάπη, άνευ όρων, απεριόριστη και υπερβατική! Κάτι που συναντάμε μόνο στα παραμύθια!

Είναι καλά τα νέα ? ΝΑΙ είναι. Αλλά… Όταν η Αφροδίτη είναι στους Ιχθύες, τείνετε να βλέπετε τον έρωτα, μέσα από ροζ γυαλιά. Είστε πρόθυμοι να κάνετε το οτιδήποτε, για το αντικείμενο του πόθου σας. Γίνεστε «κορόιδο» για τον έρωτα. Βάζετε στοίχημα?

zodia-taro-45

Θέλετε να βλέπετε μόνο το καλύτερο σ’ ένα άτομο και θα μπορούσατε εύκολα να απογοητευτείτε. Επομένως, μην δίνετε τα κλειδιά του βασιλείου σας αμέσως. Προσπαθήστε να ορίσετε κάποια υγιή όρια – είτε με τους ξένους, τους εραστές, την οικογένεια, τους φίλους.

Αυτή είναι η εποχή του έρωτα, της ομορφιάς, της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας. Αλλά υπάρχουν πάντα εκείνοι που μπερδεύουν την ευγένεια με την αδυναμία….και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν … Μην τους αφήσετε!

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι μια εξαιρετικά ερωτική τοποθέτηση και ευνοεί τα πάντα στον δημιουργικό και καλλιτεχνικό τομέα: Ποίηση, μουσική, ζωγραφική, λουλούδια, σοκολάτες, ερωτικά γράμματα -μηνύματα / κείμενα-, δείπνα κάτω από το φεγγαρόφωτο…. και οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστοί .

μελλοντολόγος

Αφροδίτη στους Ιχθύες

Αν δεν βρίσκεστε σε σχέση, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κάτι ρομαντικό για τον εαυτό σας. Μαγειρέψτε ένα εξαιρετικό φαγητό με πολλή αγάπη και φάτε το στο φως των κεριών! Τι θέλετε να κάνετε για να νιώσετε αγαπημένοι και εκτιμημένοι?

Οι Ιχθύες έχουν την τάση να αγνοούν τα υγιή όρια… οπότε σιγουρευτείτε ότι δεν φέρεστε υπερβολικά σε κάποιον, μόνο για να δυσαρεστηθείτε, μετά. Να είστε σταθεροί, να κάνετε μόνο ό, τι νιώθετε ότι μπορείτε, αλλά να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να σώσετε όλο τον κόσμο.

Ο Ποσειδώνας είναι επίσης στους Ιχθύες, ο οποίος μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση ότι είσαστε ερωτευμένοι με τον έρωτα…κι όχι πραγματικά. Μήπως ο εραστής σας, σας λέει πραγματικά αυτά που πιστεύει? Προσέξτε να μην προσελκύσετε κάποιον στη ζωή σας που δεν σας λέει την αλήθεια, για την τρέχουσα κατάσταση. Συχνά γίνεται με μια παράλειψη, παρά με ένα πραγματικό ψέμα.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Μεγάλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την Αφροδίτη στους Ιχθύες

Οτιδήποτε βοηθάει το δημιουργικό και καλλιτεχνικό σας ταλέντο: μουσική, χορός, τέχνη, παιχνίδι, ταινίες, παιχνίδια, νερό, χρώματα, φύση, κηπουρική, μαγείρεμα, ονειροπόληση, συγγραφή, ποίηση.

Πηγαίνετε να κολυμπήσετε, για να βρεθείτε κοντά στο νερό και στη φύση

Πηγαίνετε σε μια γκαλερί τέχνης ή μια συναυλία

Δείτε μια ρομαντική ταινία

Βρεθείτε στη φύση

Απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά

Τι είναι υπέροχο, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες:

Μπορείτε να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά

Η δημιουργικότητά σας θα είναι πολύ ισχυρή

Θα δείτε μόνο τα καλά πράγματα στους ανθρώπους

Θα θελήσετε να φέρετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τι μπορείτε να βρείτε πιο δύσκολο:

Μπορεί να επηρεαστείτε πολύ εύκολα από τους άλλους

Μην εμπιστεύεστε μόνο τα συμπαθητικά λόγια κάποιου, βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τις πράξεις τους

Μπορείτε να πιστέψετε λάθος ανθρώπους

Μπορείτε να βάλετε σε ψηλό βάθρο κάποιους ανθρώπους και να σας απογοητεύσουν

Λάβετε υπόψη το παλιό ρητό «αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, πιθανότατα είναι»

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη στους Ιχθύες 2020 το ζώδιό σας?

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες φέρνει την αγάπη και το ρομαντισμό μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες, για κάθε ζώδιο. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τη δική σας!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Κριός

Αισθάνεστε ιδιαίτερα ευγενικοί και γενναιόδωροι τώρα, αγαπητοί Κριοί. Θεωρείστε εγωιστικό ζώδιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είστε απλώς παρορμητικοί. Αυτό σας κάνει κατεργάρηδες μερικές φορές… αλλά ταυτόχρονα και ήρωες. Οι ίδιες ασυγκράτητες παρορμήσεις που δημιουργούν τριβή στους άλλους με λάθος τρόπο, σας αναγκάζουν τα τρέξετε προς τη διάσωση κάποιου, απερίσκεπτα. Μπορεί τώρα να φανείτε ιδιαίτερα ηρωικοί. Συναντήσατε κάποια δεσποσύνη σε κίνδυνο? Η αγάπη ανθίζει σε μυστικές και απομονωμένες περιοχές. Είναι επίσης πολύ πιθανό, κάποιος από το παρελθόν σας να επανέλθει στη ζωή σας, οπότε μάλλον ο πρώην σας επιστρέφει.

Ταύρος

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μερικές καλές στιγμές, αγαπητοί Ταύροι! Οι ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και η ψυχική επαφή αφθονούν, δίνοντάς σας μια μεγάλη ώθηση στο «εγώ» σας και γενικά την άρση του πνεύματός σας. Είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε τους πιο φιλόδοξους στόχους σας και είστε περιτριγυρισμένοι από φίλους και συμμάχους που θέλουν τα ίδια πράγματα με σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να γιορτάσετε τον έρωτα. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο. Νιώθετε ερωτευμένοι με κάποιο φίλο σας? Είναι μια περίοδος που θα μετατραπούν σε ερωτικές, κάποιες φιλικές σας σχέσεις. Ο εθελοντισμός ή κάτι για το γενικότερο καλό, θα σας δώσεις επίσης, βαθιά ικανοποίηση.

tarw-taro-xartomanteia

Δίδυμοι

Είστε το αγαπημένο παιδί του δασκάλου, αγαπητέ Δίδυμε! Λοιπόν, μάλλον περισσότερο σαν το παιδί του αφεντικού, όπως μπορείτε εύκολα να κερδίσετε την εύνοια με των υψηλά ιστάμενων αυτή τη στιγμή. Είστε παθιασμένοι για το πού πηγαίνετε…. και αυτό είναι η μεγαλύτερη έξαψη! Αυτό… και το γεγονός ότι φαίνεστε τόσο καλοί στο ονειρικό σας κοστούμι. Είστε ευγενικοί στο πώς χειρίζεστε την εξουσία και οι άλλοι σας εκτιμούν γι’ αυτό. Είναι πολύ ωραίο να ψωνίσετε καινούργια ρούχα για τη δουλειά σας. Ίσως να κερδίσετε μια καλλιτεχνική νίκη ή να γιορτάσετε μια ερωτική κατάκτηση.

Αυτή η διέλευση, επικεντρώνεται στην καριέρα και την εικόνα σας. Αν βρίσκεστε στον τομέα της ψυχαγωγίας, μπορεί να σημαίνει μια νέα σύμβαση, μια επιτυχία σε μία ακρόαση ή αναγνώριση στον τομέα σας. Θα μπορούσατε να πάρετε μια αύξηση ή μια προσφορά ή την εκτίμηση και την αναγνώριση, για όλα όσα κάνετε.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Καρκίνος

Εσείς ονειρεύεστε μακρινά μέρη, αγαπητοί Καρκίνοι. Πού βρίσκεται ο ρομαντισμός? Μα…. στο εξωτερικό, στις διακοπές, όπου το γρασίδι είναι πιο πράσινο, μακριά από την καθημερινότητα. Η αγάπη είναι ξενόγλωσση!

Πρόκειται για μια υπέροχη στιγμή για να σχεδιάσετε αυτό το ονειρικό ταξίδι που πάντα θέλατε να κάνετε ή να έρθετε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά, μέσα από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Τα ταξίδια, ιδιαίτερα τα ταξίδια των μεγάλων αποστάσεων, ευνοούνται. Μπορείτε να συναντήσετε κάποιον από το εξωτερικό, με τον οποίο θα ξεκινήσετε μια φιλία ή μία ερωτική σχέση. Απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εξωτικό και να ζήσετε λίγο την περιπέτεια.

Ακόμα και ένα σύντομο διάλειμμα – μια αλλαγή σκηνικού – θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να αναζωπυρώσει ο ρομαντισμός. Τα εκλαϊκευμένα έργα, που ανυψώνουν το μυαλό σας σε μια ευρύτερη προοπτική, είναι ευχάριστα, φιλόδοξα και καθησυχαστικά.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot