Αφροδίτη στους Διδύμους 03/04 Η στασιμότητα, μπορεί να σκοτώσει, ακόμα και την πιο μεγάλη αγάπη

zwdia-afriditi-krios

Αφροδίτη στους Διδύμους 03/04 .

Αφροδίτη στους Διδύμους 03/04 : Τι αλλαγές φέρνει η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους, στον έρωτα και τις σχέσεις σας γενικότερα, μέχρι τον Αύγουστο του 2020

Η στασιμότητα, μπορεί να σκοτώσει, ακόμα και την πιο μεγάλη αγάπη.

Ο Απρίλιος αν και ξεκίνησε ήδη με αρκετό ενδιαφέρον, θα βιώσουμε αλλαγές στις σχέσεις που ήδη έχουμε, καθώς και σ’ εκείνες που μπαίνουμε, όταν η Αφροδίτη μετακομίζει στους Δίδυμους. Στις 3 Απριλίου, ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη, θέλει να ταράξει τις ισορροπίες στο ερωτικό μας ωροσκόπιο, ανεξάρτητα από το ζώδιο μας.

zodia-taro-45

Στην αστρολογία, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που επηρεάζει πιο έντονα τον τομέα των σχέσεων και του εαυτού μας. Αυτός ο πλανήτης, προτιμά να φαίνονται όλα καλά και όμορφα στη διαδικασία! Κι ένας αξιοθαύμαστος στόχος της, είναι να υπάρχουν ισορροπίες. Κάτι που όλοι χρειαζόμαστε!

Η επιπόλαια πλευρά της Αφροδίτης στους Διδύμους θα είναι αμυντική, επειδή μπορεί να «παίζει» το μάτι των εραστών μας – ή το δικό μας. Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά, μιας πολύ βαθιάς συναισθηματικής διέλευσης.

Ενώ, σε οποιαδήποτε διέλευση της Αφροδίτης βλέπουμε να έρχονται στην επιφάνεια ερωτικά θέματα… σ’ αυτό το ζώδιο, δε σημαίνει ότι θα δούμε εκείνους που αγαπάμε, να μας αφήνουν για κάποιον άλλον.

chartomantia-098

Αφροδιτη στους Διδύμους 03/04 .

Για να συνειδητοποιήσουμε πραγματικά το βάρος της Αφροδίτης στους Διδύμους, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε αυτήν την περιορισμένη άποψη…. και στη συνέχεια να την ξεχάσουμε…. επιλέγοντας να δούμε τι υποδηλώνει, για εμάς, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες που έχουμε, μέσα σε μια δυναμική σχέση.

Οι Δίδυμοι, είναι ζώδιο του αέρα, που σημαίνει ότι ο εγκέφαλός τους πάντα αναρωτιέται, σκέφτεται και σχεδιάζει. Ο λόγος για τον οποίο συκοφαντούν αυτό το ζώδιο, είναι επειδή το μάτι του «παίζει» και μισεί τη ρουτίνα. Δεν μπορεί επιπλέον να νιώθει, πως δεν έχει επιλογές και δεν αντέχει να νιώθει περιορισμένο.

Αλλά αυτό δεν αναφέρεται πάντοτε στις ερωτικές μας σχέσεις. Αντίθετα υποδηλώνει τι ακριβώς σημαίνει «απογοήτευση και πλήξη», μ’ αυτή τη διέλευση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/04 Αισθηματικές δεσμεύσεις – Νέος έρωτας

μελλοντολόγος

Αφροδίτη στους Διδύμους 03/04 .

Η Αφροδίτη έχει να κάνει με την αγάπη, αλλά μερικές φορές, και σε ορισμένες ενδείξεις, μπορεί να έχει τη νοοτροπία του “ας κρύψουμε τα πάντα κάτω από το χαλί και ας προσποιηθούμε ότι όλα είναι καλά… για να μπορούμε να περνάμε όμορφα”.

Αν και είναι ένα σημαντικό μάθημα, δεν είναι πραγματικά το είδος της αγάπης που όλοι ψάχνουμε. Αντίθετα, θέλουμε μια αγάπη που θα μας δει όπως ακριβώς είμαστε, που θα μας κοιτάξει στα μάτια! Δεν προσπαθούμε να αγνοήσουμε τα άσχημα ή να κοιτάξουμε αλλού σε μια προσπάθεια να τα αποφύγουμε. Θέλουμε μια αγάπη που θα αντιμετωπίσει το σκοτάδι μαζί μας, αν το επιλέξουμε.

Στους Διδύμους, η Αφροδίτη έχει μεγαλύτερη επίγνωση των επιλογών της – όχι μόνο από την άποψη του, ποιον αγαπάμε αλλά- και είναι πιο σημαντικό- το πώς αγαπάμε.

zwdia-tarw-zodia-19

Η Αφροδίτη δεν παρασύρεται από το συναίσθημα σ’ αυτό το ζώδιο. Εξάλλου, ενεργοποιεί αυτό το λογικό κομμάτι του εγκεφάλου μας που συχνά δεν χρησιμοποιούμε όταν ερωτευόμαστε. Πρόκειται επίσης να μας προκαλέσει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας! Επειδή εύκολα κατηγορούμε τον εραστή μας για τη στασιμότητα της σχέσης ή την πλήξη μας…η αλήθεια είναι πως ευθυνόμαστε.

Αν αισθανόμαστε στάσιμοι, ανεκπλήρωτοι ή βαριεστημένοι, αντί να κατηγορούμε απλά το άτομο με το οποίο είμαστε μαζί, πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και ν’ αναρωτηθούμε, γιατί επιλέξαμε αυτή τη συγκεκριμένη αγάπη. Γιατί επιλέξαμε αυτή τη ζωή, που μας κάνει να αισθανόμαστε μ’ αυτόν τον τρόπο?

Ενώ κάνετε αυτές τις σκέψεις, με ένα αγανακτισμένο κι επιφανειακό “καλά, δεν ήταν πάντα έτσι”, τότε ξέρετε πως πρέπει να ψάξετε βαθύτερα και να εξετάσετε τι ήταν αυτό που συνέβη και άλλαξαν τα πράγματα. Είναι λόγω της ανάπτυξης ή επειδή σταματήσατε να φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας?

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αφροδιτη στους Διδύμους 03/04 .

Καμία σχέση δεν θεραπεύεται αν δε θεραπεύσουμε πρώτα τον εαυτό μας. Και ενώ κάποιες φορές θέλουμε να κρυφτούμε από την αλήθεια, η σχέση στην οποία είμαστε, πάντα λέει περισσότερα για το πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας, από όσα μπορούν ποτέ, να πουν τα λόγια!

Ωστόσο, κατά καιρούς προτιμάμε να παλέψουμε μέσα σε μια ανθυγιεινή σχέση παρά να φύγουμε. Προτιμάμε να αγνοήσουμε την αγάπη που είναι δύσκολη! Αλλά αυτό που πραγματικά λέμε, είναι αυτό που αισθανόμαστε για τον εαυτό μας, χωρίς να γνωρίζουμε ότι αυτή η δυναμική, τροφοδοτεί μια ανεκμετάλλευτη όψη μέσα στην δική μας επεξεργασία ή προσκόλληση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/04 Αισθηματικές δεσμεύσεις – Νέος έρωτας

zwdia-taro-astra

Είτε πρόκειται για τη σχέση μας με κάποιον άλλον, είτε για αυτή που έχουμε με τον εαυτό μας, αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε βαρεθεί, περιμένουμε κάτι να συμβεί! Υποσκελίζοντας αυτό που λέμε αδιάκοπα “κάποια μέρα”, τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε αυτές επιλογές με τον εαυτό μας. Αν αισθανόμαστε έλλειψη διέγερσης ή σύνδεσης, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί…. και να είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις απαντήσεις.

Όμως δεν είμαστε όλοι σε σχέση και δεν είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι. Ή δεν είναι ο συγκεκριμένος τομέας της ζωής μας, που μας δυσαρεστεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αγνοούμε την αλήθεια, με την Αφροδίτη στους Διδύμους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Αφροδιτη στους Διδύμους 03/04 .

Αντίθετα, αυτό θα μας κάνει να μιλήσουμε για τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας στους άλλους! είτε πρόκειται για μια επικείμενη σχέση ή για τις φιλίες μας γενικότερα. Θα είμαστε περισσότερο διατεθειμένοι να συζητάμε μέχρι αργά το βράδυ! Μπορεί ακόμη και να διαπιστώσουμε, ότι έχει μετατραπεί η έλξη που νιώθουμε για ένα άτομο, από φυσική σε ψυχική….χάρη στην εγκεφαλική ενέργεια αυτού του ζωδίου.

Η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους, από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου, ενώ η ανάδρομη κίνησή της, αρχίζει τον επόμενο μήνα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι συνήθως μια κινούμενη άμμος… περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, αλλά με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο! Ιδιαίτερα όταν διαπιστώνουμε, ότι οι εραστές από το παρελθόν μας, που θεωρούσαμε πως είχαν βγει για πάντα από τη ζωή μας, επιστρέφουν.

Αλλά αυτό δεν οφείλεται στην πλήξη ή επειδή θέλουμε να παίξουμε σ’ αυτό το πεδίο, όπως υποδηλώνει το στερεότυπο. Αντίθετα, οφείλεται στην συνειδητοποίηση, ότι υπάρχει πάντα μια επιλογή όταν πρόκειται για τον έρωτα τον οποίο επιλέξαμε…. για να δώσουμε και να λάβουμε.

tarw-taro-xartomanteia

Παρόλο που έχουμε λίγο χρόνο μέχρι να γυρίσει η Αφροδίτη ανάδρομη, είναι μια σπουδαία στιγμή, να αρχίσουμε να κάνουμε απολογισμό της ζωής μας.

Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε, αν υπάρχει κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ανήσυχοι ή αν έχουμε αυτή την ήρεμη παρόρμηση που μας λέει ,ότι η ζωή μας μπορεί να αλλάζει εντελώς πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα περίμενε κανείς. Μερικές φορές, δεν αφήνουμε μια σχέση επειδή δεν αγαπάμε πλέον το σύντροφό μας….αλλά απλά επειδή ο ορισμός της αγάπης, έχει αλλάξει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot