Αφροδίτη στους Διδύμους 08/05-02/06 – Προστατέψτε την Καρδιά σας

karkinos-problhmata

Αφροδίτη στους Διδύμους 08/05-02/06 – Προστατέψτε την Καρδιά σας .

Αφροδίτη στους Διδύμους : Όταν η Αφροδιτη χορεύει στους εκδηλωτικούς Διδύμους, η κοινωνική ζωή αναβαθμίζεται. Αυτή η διέλευση προσφέρει πολλές ευκαιρίες για συναντήσεις και κοινωνικές συναναστροφές με νέα άτομα.

Οι εγκεφαλικές και δημιουργικές ενέργειες θα αυξηθούν. Η ατμόσφαιρα θα είναι ενθουσιώδης. Είναι ιδανικό διάστημα για ν’ ακονίσετε τα συγγραφικά κι επικοινωνιακά σας ταλέντα.

Τα παιχνίδια, οι γρίφοι, η τέχνη, το τραγούδι θα ανοίξουν το τσάκρα του λαιμού και θα αφήσουν την ενέργεια των Διδύμων να κυλήσει ελεύθερα από τον εγκέφαλο μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας.

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι είναι ενθουσιώδεις, περίεργοι κι ερωτικοί. Αυτή η επιρροή είναι φευγαλέα αλλά ισχυρή, σαν το χαμόγελο ενός σέξι περαστικού. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η ζωή αποκτά πιο γρήγορους ρυθμούς. Η Αφροδίτη κυβερνά την καρδιά. Στους Διδύμους, η καρδιά γίνεται πικραλίδα και παρασύρεται στον άνεμο. Η καρδιά των Δίδυμων απαιτεί σύνδεση και αποστασιοποίηση.

Οι Δίδυμοι είναι εξίσου αόριστοι όσο και αλαζονικοί. Είναι επιφυλακτικοί και προστατεύουν την καρδιά τους. Όσοι γεννήθηκαν με Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πολύπλοκα άτομα. Τη μια στιγμή μπορεί να είναι απίστευτα γοητευτικοί κι ευχάριστοι – άτομα εμπιστοσύνης, που γελάνε με τα αστεία σου και σε προσκαλούν εύκολα στο σπίτι τους – και την αμέσως επόμενη στιγμή γίνονται αινιγματικοί σε βαθμό που δεν τους καταλαβαίνεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αφροδιτη στους Διδύμους 08/05-02/06 – Προστατέψτε την Καρδιά σας .

Πώς να ευχαριστήσετε και τα δύο δίδυμα ταυτόχρονα – τον εσωστρεφή και τον εξωστρεφή, τον καλλιτέχνη και τον πολεμιστή, τον κλέφτη και τον κλόουν – αυτή είναι μια ουσιαστική ερώτηση. Οι Δίδυμοι είναι προφανώς το ζώδιο της δυαδικότητας και των άκρων – όχι της ισορροπίας. Αυτό το βλέπουμε στις σχέσεις τους.

Όσοι έχουν Αφροδίτη στους Διδύμους θέλουν να αισθάνονται ή εντελώς ανώτεροι ή εντελώς κατώτεροι. Νέοι φίλοι κι εραστές ειδωλοποιούνται, είναι σεβαστοί και εξυψώνονται σε μεγάλο βαθμό. Εν συντομία αυτό το ζώδιο επικεντρώνει ολόκληρη τη ζωή του, γύρω από ένα συγκεκριμένο άτομο. Εναλλακτικά, μπορεί να λαχταρά να γίνει το είδωλο κάποιου άλλου.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

zodia-0988

Η κοινωνική και ρομαντική ζωή του κυμαίνεται μεταξύ κυριαρχίας και υποταγής. Για να ξεπεράσει αυτό το μοτίβο, πρέπει να εντοπίσει αυτό που διαιωνίζει τον κύκλο εγκατάλειψης της ψυχής του σε κάποιον άλλο και στη συνέχεια να το διεκδικήσει ξανά και ξανά. Μόλις η Αφροδίτη μπει στους Δίδυμους στις 8 Μαΐου, σχηματίζει ένα τετράγωνο τελευταίας στιγμής με τον Δία στον Υδροχόο.

Μπορεί να νιώσετε συναισθηματικά ευμετάβλητοι, κουρασμένοι ή εξαντλημένοι. Στις 19 Μαΐου, η Αφροδίτη τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μια υπέροχη μέρα για ύπνο, καλό φαγητό, άσκηση και για να περάσετε χρόνο με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε προσγειωμένοι.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

taro-zodia-76

Αφροδίτη στους Διδύμους 08/05-02/06 – Προστατέψτε την Καρδιά σας .

Στις 27 Μαΐου, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η επιρροή μπορεί να είναι αμήχανη ή αντικοινωνική. Πάρτε βαθιές ανάσες και περιμένετε αναταράξεις σε διαπροσωπικό επίπεδο. Θα χάσετε προσωρινά τους ρυθμούς σας από τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Η κόπωση και η αδυναμία υποδηλώνει πως η μέρα ενδείκνυται για ξεκούραση.

Θα έχετε επίσης παράξενα όνειρα κάτω από αυτή τη διέλευση. Σηματοδοτεί επίσης φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες ή έντονες βροχές. Τέλος, στις 28 Μαΐου η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ερμή, κυβερνήτη των Δίδυμων. Εξαιρετικά παραγωγική και όμορφη ημέρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος