εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 22-28/12

flirt-zwdia

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 22-28/12

ζώδια Κριός

Με πολύ χρόνο στα χέρια και χωρίς να έχετε πολλά να κάνετε, μπορεί να νιώσετε λίγη ανησυχία, Κριοί. Αυτό που ψάχνετε είναι η αγάπη ή κάτι να σας κρατά απασχολημένους;

Ο κυβερνήτης σας Άρης θα είναι στο ζώδιό σας την Πρωτοχρονιά και πυροδοτεί φλογερές συναντήσεις… Και ενώ εσείς αυτό που ψάχνατε ήταν λίγο πιο καυτές καταστάσεις, μπορεί να καταλήξετε με κάτι που θα διαρκέσει περισσότερο.

zodia-taro-45

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Η Αφροδίτη φέρνει δράση στις σχέσεις, σταθερά παίρνει τον έλεγχο και θέλει να ξέρετε ότι μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε αρκεί να είστε απόλυτα ειλικρινείς με αυτό. Νέα αγάπη, πραγματική αγάπη, περιστασιακή αγάπη. Εσείς αποφασίζετε. Αυτή η κοινωνική περίοδος παρέχει μια υπέροχη βραδιά γύρω στις 23 και αυτή μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

ζώδια Δίδυμοι

Ο Ερμής και ο Δίας έπαιξαν το παιχνίδι τους, αλλά τι ακριβώς σας έστειλαν, Δίδυμοι; Ο Δίας περιμένει τώρα την Αφροδίτη, ένας συνδυασμός που κάνει τον Ιανουάριο πολύ συναρπαστικό μήνα για να αυξηθεί η ερωτική ενέργεια στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενδιάμεση περίοδο για να ξεκαθαρίσετε τι δεν λειτουργεί πλέον και για να θέσετε τις προσδοκίες σας, έτσι ώστε η Αφροδίτη να έχει μια σαφή εικόνα για το τι θέλετε.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 22-28/12

zodia-zwdia-9988

ζώδια Καρκίνος

Καθώς ο Ήλιος περνά από τον τομέα της σχέσης σας, η Αφροδίτη περνά κι εκείνη από τη ζώνη της νέας αγάπης. Αυτή είναι μια εκπληκτική στιγμή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μπουφέ και να συνδυάσετε τις ευκαιρίες που έχετε. Χαρείτε τα Χριστούγεννα και φέρτε αυτή τη χαρά στις συγκεντρώσεις, οι οποίες μπορεί να σας δώσουν μια δικαιολογία για να θαυμάσετε το γούστο κάποιου στα πουλόβερ. Ζητήστε τους ραντεβού, παντρευτείτε. Άντε, λοιπόν!

ζώδια Λέων

Αν νιώθετε ότι έχετε καλύψει τα πάντα, πηγαίνετε να κάνετε αυτό που σας μοιάζει με πραγματική πρόκληση. Πάρτε άδεια από τη δουλειά και κάντε όλα αυτά που λέτε ότι θα κάνετε. Χωρίς email, χωρίς μηνύματα, χωρίς τηλέφωνα. Μόνο εσείς και τα δικά σας. Αν ανάμεσα στα δικά σας, έχει χώρο και η αγάπη, να ξέρετε ότι ο Δίας θα βάλει με χαρά τις συμπτώσεις στο παιχνίδι. Πείτε ναι σε προσκλήσεις.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 22-28/12

ζώδια Παρθένος

Ο Ποσειδώνας και ο Άρης στον τομέα της σχέσης σας επισκιάζουν την πίεση του Ήλιου, του Κρόνου και του Πλούτωνα στον τομέα της νέας αγάπης σας και παίρνετε μια συνδυαστική προσφορά που σας κάνει να βαδίζετε επικίνδυνα κοντά στο να μην παρατηρήσετε τα διακριτικά σημάδια που σας στέλνει κάποιος. Μπείτε σε κατάσταση ευελιξίας, Παρθένοι, σηκώστε τα ραντάρ της αγάπης, προσέξτε κάθε ανοησία που κάνει κάποιος ενδιαφέρον αλλά πολύ ντροπαλός τύπος.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Ζυγός

Ο Άρης περνά στον τομέα της σχέσης σας από την Πρωτοχρονιά και το να πούμε ότι ανεβάζει τις θερμοκρασίες είναι λίγο. Η δουλειά του θα εξαρτηθεί από τις δικές σας συνθήκες. Το πώς θα την κάνει είναι με πάθος, δύναμη και μερικές φορές θυμό. Όλες ενέργειες που σας κινητοποιούν, Ζυγοί. Σας ζητείται να δημιουργήσετε αλλαγή και σας δίνεται η ενέργεια να το κάνετε.

ζώδια Σκορπιός

Ορίστε λοιπόν, κάνετε ένα διάλειμμα, λίγες γιρλάντες και πολλά φωτάκια, η σαγηνευτική ενέργεια είναι έντονη, κι εσείς, αγαπητοί Σκορπιοί, είστε στο στοιχείο σας. Δουλέψτε το! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συνεχίζουν να κινούνται με μυστήριους τρόπους και ένας έρωτας ανθίζει ανάμεσα σε σας και τον φίλο των φίλων σας. Περίεργος τύπος και πάνω απ’ όλα αμφιλεγόμενος, απαγορευμένος καρπός. Άτακτο.

ζώδια Τοξότης

Δεν ξέρω σίγουρα να έχετε αμφιβολίες, μπορεί να τις παρουσιάζεται ως τέτοιες αλλά είναι πιθανώς τακτική για να σας κερδίσει χρόνο. Ξέρετε τι θέλετε, ξέρετε αν κάποιος το θέλει και απλώς παίζεται γύρω απ’ το να το πείτε στους άλλους. Καθώς ξεκινά η νέα χρονιά είστε έτοιμοι, έτσι μήπως είναι απλώς θέμα κατάλληλης στιγμής, Τοξότες;

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Αιγόκερως

Η περίοδος των εκλείψεων πλησιάζει και το ζώδιό σας εμπλέκεται, τι μεγάλες αλλαγές θέλετε να δείτε στον κόσμο σας, τότε; Αν έχουν να κάνουν με τον έρωτα, ψάξτε τη συμβουλή της Αφροδίτης, η οποία θα προτείνει κάποιον που θα απαντήσει με γλυκά λόγια παρά με εξυπνάδες και αιχμηρό χιούμορ. Για την ώρα τουλάχιστον. Προχωρήστε απαλά, Αιγόκεροι.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 22-28/12

ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή είναι θέμα συζήτησης, κρίμα που δεν μπορείτε να ακούσετε τι λένε για σας! Τι κάνατε; Φαίνεται ότι τα πράγματα εκτυλίσσονται πολύ δημόσια, σας ενοχλεί αυτό; Θα προκαλέσει σχόλια, ακόμα και κριτική ίσως, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν σας νοιάζει και το μόνο που κάνει είναι να δυναμώνει την αποφασιστικότητά σας. Η αγάπη είναι μια δυνατή απόφαση.

ζώδια Ιχθύες

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας καθώς φτάνει η Πρωτοχρονιά, είναι καυτός και είναι βαρύς και επικοινωνούσε με την Αφροδίτη στενά για να σας δείξει ποιος νιώθει καυτά και βαριά συναισθήματα για σας, Ιχθύες. Αυτός ή αυτή μπορεί να χάνονται αυτή την περίοδο, αν ξέρετε ποιοι είναι και σας ενδιαφέρουν, είναι ώρα να τους κάνετε κι εσείς τη χάρη. Αν όχι; Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia