2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας! α

zwdia-basi-astrologia

2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

Ποια είναι τα σχέδιά σας για την καινούργια χρονιά ?

Η καινούργια χρονιά σχεδόν έφτασε! Είστε ενθουσιασμένοι? Σίγουρα είστε. Το 2018 ήταν πολύ μακρύ και πολύ αγχωτικό, και είναι μεγάλη χαρά που πρόκειται να είναι παρελθόν σε λίγο.

Ένα πράγμα που είναι πολύ όμορφο στην καινούργια χρονιά, είναι οι απεριόριστες δυνατότητες που φέρνει μαζί της. Είναι μια καθαρή αρχή, με πολλές δυνατότητες – μπορείτε σ’ ένα χρόνο, μέχρι το τέλος του 2019, να είστε ένας εντελώς καινούργιος και βελτιωμένος άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, το ωροσκόπιο σας, μπορεί να το αποδείξει.

zodia-taro-45

Ίσως να θέλατε πάντα, να γράψετε ένα βιβλίο ή να μάθετε πώς να αντέχετε τα βάρη. Ή ίσως να θέλατε να εκπαιδευτείτε σε καινούργιους τομείς. Μπορεί ακόμη να θελήσετε να μάθετε, πώς να είστε πιο συμπονετικοί και ειλικρινείς με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ό, τι κι αν θέλετε να κάνετε στην καινούργια χρονιά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθορίσετε και να σχεδιάσετε τις αποφάσεις σας.

Η ρύθμιση των αποφάσεών σας, για τη νέα χρονιά, μπορεί να είναι τρομακτική. Όλοι το ίδιο νιώθουμε, ακόμα κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Αγοράζουμε την κάρτα μέλους στο γυμναστήριο για όλη τη χρονιά και πηγαίνουμε μόνο τους δύο πρώτους μήνες.

Μπορεί να λέτε στον εαυτό σας ότι πρόκειται να είστε πιο υπεύθυνοι με τα οικονομικά σας, αλλά τη στιγμή που θα πληρωθείτε, θα είστε έτοιμοι να αγοράσετε αυτό το πράγμα που είχατε σκεφτεί, ακόμη και πριν την περίοδο των διακοπών.

zwdia-fotia

2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

Δεν έχει σημασία πόσο αφοσιωμένοι θα είστε στις αποφάσεις σας την Πρωτοχρονιά – είμαστε όλοι θύματα των άτακτων εγκεφάλων μας που δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να κάνουν ό, τι θέλουν χωρίς πειθαρχία. Υπάρχει όμως μια επιστημονική έρευνα, για το λόγο που δεν μπορούμε με τίποτα να τηρήσουμε τις αποφάσεις μας.

Δεν ξέρω για σας, αλλά γνωρίζοντας ότι υπάρχει επιστημονική έρευνα που αποδεικνύει ότι υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο δεν είμαι η μόνη που τρώει ντόνατς, αφού πληρώσω την μηνιαία συμμετοχή μου στο γυμναστήριο, είναι μια ανακούφιση.

Σύμφωνα με την επιστήμη, περίπου το 80 τοις εκατό των ανθρώπων τείνουν να χάσουν τα κίνητρα που τους έκαναν να πάρουν κάποιες αποφάσεις, μετά από έξι εβδομάδες.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

Όταν συνδέουμε τις αποφάσεις μας με αρνητικά συναισθήματα, για παράδειγμα : «πρέπει να πάω στο γυμναστήριο μετά από δουλειά» ή «Θεέ μου, πάλι πρέπει να φάω σαλάτα για δείπνο ?» – είναι λιγότερες οι πιθανότητες να θέλουμε να κρατήσουμε τις αποφάσεις μας. Αλλιώς…. η αντικατάσταση της λέξης «πρέπει» με τη λέξη «θα» μπορεί να μας βοηθήσει να εκπαιδεύσουμε τους εγκεφάλους μας για να επιμείνουμε σ’ αυτές.

Και βοηθά επίσης στην πραγματοποίηση των αποφάσεων… το πού βρίσκονται τα συμφέροντά σας. Αν θέλετε υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά μισείτε το διάδρομο (όπως εγώ), δοκιμάστε μια υγιή δραστηριότητα που πραγματικά μπορεί να σας ενθουσιάσει.

Παίρνοντας αποφάσεις την Πρωτοχρονιά, πρέπει να είναι κάτι διασκεδαστικό! Αυτό να θυμάστε! Αν οι φίλοι σας βοηθάνε στη λήψη αποφάσεων, τότε, κάντε το!

taro-6-9

2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

Αν γενικότερα είσαστε λιγάκι σκεπτικιστές σχετικά με τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς, δώστε τουλάχιστον μια υπόσχεση στον εαυτό σας, να τον βελτιώσετε όσο μπορείτε.

Κι αν δεν ξέρετε τί ν’ αποφασίσετε, διαβάστε παρακάτω :

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κριέ, είστε επαγγελματίας στο να παίρνετε αποφάσεις την Πρωτοχρονιά και να τις ξεκινάτε άμεσα. Αλλά από τη στιγμή που θα αρχίσουν να φαντάζουν κουραστικές, το Μάρτιο και τον Απρίλιο, θα βρεθείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας για τις αποφάσεις που πήρατε.. και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Η απόφασή σας για το 2019, είναι η υπόσχεση να ολοκληρώνετε με ό,τι καταπιάνεστε. Δείτε ένα έργο μέχρι το τέλος, πριν ξεκινήσετε ένα νέο. Ξέρω, είναι εύκολο να θέλετε ν’ αφήσετε στην άκρη ένα πράγμα, για κάτι ολοκαίνουργιο και πιο λαμπερό!

Ωστόσο, αυτή η τακτική δεν σας ωφελεί μακροπρόθεσμα. Ακόμη και αν ολοκληρώσετε μόνο ένα, σημαντικό θέμα το 2019, είναι καλύτερο από το να μην βλέπετε άλλα 10 μέχρι το τέλος.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ταύρε, είστε ένας «άπιστος Θωμάς», οπότε η απόφαση της Πρωτοχρονιάς που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κάτι με πραγματικά αποτελέσματα, όχι κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε διαφορετικά στο τέλος της χρονιάς. Θέλετε να ξέρετε ότι η σκληρή δουλειά σας, θ’ αποδώσει.

Η λύση για το 2019 είναι να επενδύσετε σε κάτι. Είτε πρόκειται για ένα νέο χόμπι, μια σχέση, ή τα οικονομικά σας, χρησιμοποιήστε αυτή τη νέα χρονιά, για να επενδύσετε σε κάτι σημαντικό για σας.

Να θυμάστε να κάνετε μικρά βήματα. Τίποτα δεν θα σας πείσει να επενδύσετε στο χρηματιστήριο ή να συναρμολογήσετε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή από το μηδέν… αν καταβάλλετε όλη σας την προσπάθεια σ’ αυτό στις αρχές της χρονιάς και αφήσετε το ενδιαφέρον σας, να εξασθενίσει από τα μισά της χρονιάς και μετά.

zwdia-taro-astra

2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Δίδυμοι, σας αρέσει να μιλάτε και αγαπάτε να μαθαίνετε πράγματα – γιατί να μην συνδυάσετε αυτά τα δύο, και να κάνετε κάτι που θα απολαύσετε πραγματικά την καινούργια χρονιά ? Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να μη βαρεθείτε. Χρειάζεστε ποικιλία… οπότε ό, τι κι αν κάνετε, πρέπει να κρατάει το ενδιαφέρον σας, όλο το χρόνο.

Η λύση που έχετε για το 2019 είναι να μάθετε μια άλλη γλώσσα. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές, βιβλία, ταινίες, ακόμα κι ερωτικά άτομα από τη χώρα επιλογής της γλώσσας σας, για να σας βοηθήσουν μ’ αυτό.

Και ως ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά σας, σχεδιάστε ένα ταξίδι για το τέλος της χρονιάς στη συγκεκριμένη χώρα, για να γιορτάσετε. Αν δεν υπάρχει ταξίδι στα πλάνα σας, λόγω των οικονομικών, μπορείτε πάντα να προσκαλέσετε τον χαριτωμένο δάσκαλο, και να γιορτάσετε μαζί!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Καρκίνε, λαχταράτε την άνεση και την οικειότητα στη ζωή σας ! Όταν αποκτήσετε την ευημερία σας, δεν θα αισθάνεστε την ανάγκη να ξεφύγετε από τον κανόνα. Αυτό ισχύει για την αίσθηση της μόδας, τα χόμπι, ακόμα και την παραγγελία σας στο αγαπημένο σας καφέ.

Η ανάλυση που πρέπει να κάνετε για το 2019 είναι να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας. Τρυπήστε το φρύδι σας! Βάψτε τα μαλλιά σας μωβ! Εγγραφείτε για αλεξιπτωτισμό ή μαθήματα κατάδυσης! Ξέρω, μπορεί να είναι τρομακτική, η σκέψη, ακόμη και ν’ αλλάξετε τα πράγματα, αλλά έχετε ένα ολόκληρο χρόνο να εξερευνήσετε.

Μην αφήστε το 2019 να γίνει απλά « μια ακόμη χρονιά» στη ζωή του Καρκίνου. Έχοντας υποστήριξη, θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα – ειδικά όταν χρειάζεστε να σας καθησυχάσουν, πως το μοβ είναι σίγουρα το χρώμα σας.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia