Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/01 Τρίτη

erwtiko-test

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/01 Τρίτη

Καλή Χρονιά!
Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ένας καλός φίλος μπορεί να προσφέρει μια προοπτική σε ένα κομμάτι της σχέσης σας που μοιάζει να έχει μείνει στάσιμο. Και πρόκειται για κάτι που δεν μπορείτε να συζητήσετε άμεσα. Τα άστρα λένε να δώσετε προσοχή στα τυχαία, αυθόρμητα σχόλια.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ψάχνετε διαρκώς τρόπους για να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας, αλλά τι γίνεται με την επαναστατική σκέψη ότι όλα είναι λαμπρά όπως ακριβώς είναι; Ξαφνικά αισθάνεστε πολύ πιο χαλαροί!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μέρος μιας καλής σχέσης είναι να γνωρίζετε πώς να πιέσετε τα κουμπιά του/της συντρόφου σας αλλά να επιλέγετε να μην το κάνετε, ειδικά αν δεν εξυπηρετεί κάτι. Είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό, αλλά προσπαθήστε.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το να αναγνωρίσετε τι θέλετε να συμβεί στη συνέχεια της σχέση σας είναι το πρώτο βήμα. Απλά να θυμάστε ότι οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας μπορεί να αλλάξουν. Μην σας γίνει εμμονή ο τελικός στόχος, το σημαντικότερο είστε εσείς οι δύο.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Τα προγράμματα σας δεν ταιριάζουν και αυτό μπορεί να σας απογοητεύει, αλλά δε χρειάζεται να ξεσπάτε ο ένας στον άλλον. Το τηλέφωνο, το ιντερνέτ, τα γραπτά μηνύματα – όλα είναι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το να έχετε καλές προθέσεις δεν είναι το ίδιο με το να κάνετε το σωστό, αλλά είναι μια αρχή. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας πριν κάνετε την κίνησή σας. Μπορείτε επίσης να συζητήσετε μαζί τους για τις κοινές σας ελπίδες σχετικά με το αποτέλεσμα.

 

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.