Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/01 Πέμπτη

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/01 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Πιστεύετε ότι αυτό το καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σας είναι μεθυστικό – αλλά είναι πράγματι τόσο πολύ;

Εξετάστε τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή σας και στο πρόγραμμά σας. Να θυμάστε ότι μερικές φορές η λέξη «μεθυστικός» μπορεί να έχει και κακή έννοια.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είστε τόσο απορροφημένοι από την πολυάσχολη ζωή σας που μερικές φορές ξεχνάτε εντελώς τον έρωτα. Μην ανησυχείτε. Για αυτό είναι εδώ τα άστρα. Πεθαίνουν να σας εκπλήξουν με κάτι απίστευτα ρομαντικό.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα ψυχολογικά παιχνίδια δεν θα οδηγήσουν πουθενά εσάς και το νέο σας φλερτ. Ειδικά επειδή είναι τόσο περίπλοκα, που κανείς από τους δυο σας δεν μπορεί να καταλάβει το νόημά τους. Δεν γίνονται επίτηδες βέβαια. Απλά είστε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε τι θέλετε.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Εσείς οι δύο έχετε βγει για να γνωριστείτε καλύτερα ή για να τσακωθείτε; Μια μέρα σαν τη σημερινή είναι εύκολο να μπερδευτούν αυτά τα δύο. Αν διασκεδάζετε, συνεχίστε με ό,τι κάνετε. Αλλά αν η κατάσταση γίνεται αμήχανη, εξετάστε τι συμβαίνει.

Ζώδια Λέων

Σήμερα είναι δύσκολο να δοθούν ευθείες απαντήσεις. Ειδικά αν το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεστε είναι περίπλοκο. Αυτό που πρέπει να κρατήσετε από τη σημερινή μέρα, είναι πως πρέπει να μάθετε να αποφασίζετε μόνοι… Χωρίς να περιμένετε βοήθεια από κανέναν.

Ζώδια Παρθένος

Ό,τι και αν κάνετε, μην δώσετε τελεσίγραφο στο άτομο με το οποίο βγαίνετε τον τελευταίο καιρό. Το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να προκαλέσετε περιττές αντιπαραθέσεις. Αφήστε να περάσει αυτή η αστρική αναταραχή. Περιμένετε να επικρατήσουν πιο ήρεμες συνθήκες.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Η επικοινωνία είναι το κλειδί όταν πρέπει να απορρίψετε μια ερωτική προοπτική. Είστε πλέον ώριμοι ενήλικες. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε τις παλιές κακές συνήθειες και να φερθείτε με υπευθυνότητα.

Ζώδια Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, η γρήγορη ανταπόκριση είναι ένα από τα μεγαλύτερά σας προτερήματα τώρα. Είστε σε θέση να διοχετεύσετε τις ενέργειές σας προς μεγαλύτερο ακροατήριο, προκειμένου να βρείτε το κατάλληλο άτομο για να μοιραστείτε τη ζωή σας.

Ζώδια Τοξότης

Το κοινωνικό σας πρόγραμμα είναι γεμάτο. Οι προσκλήσεις έρχονται από δεξιά και αριστερά. Μια κοινωνική εκδήλωση δεν είναι πλήρης χωρίς τη δική σας παρουσία. Με την ιδιαίτερη γοητεία σας, δημιουργείτε τις συνθήκες για νέες ερωτικές επαφές.

Ζώδια Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που πραγματικά λαμβάνετε. Αυτό σημαίνει να σταματήσετε να ακούτε αυτά που θέλετε και να συνεχίζετε αμέριμνοι. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εσάς αν μπορέσετε να αποσυνδεθείτε από την κατάσταση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε ότι εσείς και το μελλοντικό σας ταίρι μάχεστε για τον έλεγχο; Αφήστε στην άκρη την μάχη για την επικράτηση και βρείτε τον τρόπο να συνεργαστείτε. Σταματήστε να βρίσκετε δικαιολογίες και αναζητήστε τρόπους για να αναλάβετε θετική δράση.

Ζώδια Ιχθύες

Αν έχετε μπουχτίσει από μια κατάσταση, κάντε κάτι για να ξεφύγετε από αυτήν. Δώστε προσοχή σε ό,τι κάνετε, πώς το κάνετε και τις συνέπειες των πράξεών σας. Αν συγκεντρωθείτε θα καταφέρετε να βρείτε διέξοδο.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia