Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/01 Παρασκευή

rantevoy-neoi-antres

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/01 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Τα άστρα λένε: να είστε τολμηροί. Τώρα δεν είναι ώρα για ντροπές. Αν περιμένατε την κατάλληλη ευκαιρία να πείτε σε κάποιο άτομο πώς αισθάνεστε, μην περιμένετε άλλο.

Και αφήστε τα υπονοούμενα. Απλά πείτε αυτό που θέλετε. Η ευθεία προσέγγιση θα σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα τώρα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε όλα όσα έχετε κατορθώσει μέχρι τώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι. Την επόμενη φορά που θα γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο και θα αισθάνεστε νευρικότητα, ανακαλέστε αυτές τις σκέψεις για μια ώθηση αυτοπεποίθησης. Να θυμάστε ότι ο καθένας θα ήταν τυχερός να γνωρίσει κάποιο τόσο υπέροχο άτομο όπως εσείς.

Ζώδια Δίδυμοι

Γιατί να ονειρεύεστε κάτι, ενώ μπορείτε να το πραγματοποιήσετε; Ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη κάποιες από τις μεγάλες ιδέες σας! Κάντε μια λίστα με όλα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε και ξεκινήστε. Όσο πιο νωρίς αρχίσετε, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα σας τραβάει την προσοχή κάτι γυαλιστερό και ακριβό. Αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε το νοίκι σας, προχωρήστε! Αν όταν φορέσετε το συγκεκριμένο ρούχο, αισθανθείτε πιο γοητευτικοί και σίγουροι, είναι βέβαιο ότι θα γυρνάνε όλα τα κεφάλια στο πέρασμα σας. Αν κάτι σας ευχαριστεί τόσο πολύ αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα.

Ζώδια Λέων

Η δημιουργική σας ενέργεια είναι στα ύψη σήμερα. Είναι μια ιδανική ευκαιρία για να σερφάρετε σε μερικές ιστοσελίδες γνωριμιών. Αν φτιάξετε ένα έξυπνο προφίλ θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε από τις μάζες. Επιλέξτε τις πιο υποσχόμενες απαντήσεις και δείτε τι θα συμβεί.

Ζώδια Παρθένος

Όλοι θέλουν να ποντάρουν στον ξεκάθαρο νικητή αλλά και το αουτσάιντερ είναι πολλά υποσχόμενο. Μην προσπερνάτε αυτό το γλυκό και ντροπαλό άτομο που βλέπετε κάθε μέρα. Μπορεί ό,τι του λείπει σε λάμψη και γοητεία να το αναπληρώνει σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα. Ενεργήστε γρήγορα, πριν κάποιος άλλος σας αρπάξει το κελεπούρι μέσα από τα χέρια!

prodosia

Ζώδια Ζυγός

Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει στα ύψη σήμερα, όταν κάποιο άτομο που θαυμάζετε σας ζητά συμβουλές για τα ερωτικά του. Ακούστε προσεκτικά αυτά που θα σας πει και στη συνέχεια μιλήστε μέσα από την καρδιά σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσες ιδέες μπορείτε να του δώσετε. Οι άλλοι εκτιμούν ιδιαίτερα τις απόψεις και τις εμπειρίες σας.

Ζώδια Σκορπιός

Μετά από μια εξαιρετικά γεμάτη εβδομάδα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε. Το τελευταίο σας φλερτ καταλαβαίνει τη διάθεση σας και προτείνει δείπνο σε ένα ήσυχο εστιατόριο. Ο χαμηλός φωτισμός και το ήρεμο περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε την ένταση και θα δημιουργήσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Μήπως τελικά αυτό επιδίωκε το υποψήφιο ταίρι σας;

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα ονειρεύεστε μέρη μακρινά. Μήπως το μέλλον της ερωτικής σας ζωής περιλαμβάνει κάποιο άτομο εκτός συνόρων; Ίσως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το διαβατήριο σας και να φτιάξετε τις βαλίτσες σας. Ετοιμαστείτε για μια νέα περιπέτεια.

Ζώδια Αιγόκερως

Η δουλειά σας μπορεί να σας αγχώνει το τελευταίο διάστημα, καθώς όλοι φαίνεται να έχουν διαρκώς παράλογες απαιτήσεις από εσάς. Χαλαρώστε στο σπίτι παίρνοντας φαγητό σε πακέτο και φλερτάροντας στο διαδίκτυο. Η μέρα σας θα τελειώσει με πολύ καλύτερο τρόπο από ότι άρχισε!

dream

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Ξεκινήστε κάνοντας πειράματα με το διαδικτυακό σας προφίλ. Επιλέξτε μερικές καινούργιες φωτογραφίες και αλλάξτε λίγο τα κείμενα που συνοδεύουν το προφίλ σας. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση που θα έχετε.

Ζώδια Ιχθύες

Αντισταθείτε στον πειρασμό να τα μαθαίνετε όλα αμέσως. Όταν γνωρίζετε κάποιο άτομο που τραβάει την προσοχή σας, απλά χαλαρώστε και απολαύστε το! Έχετε χρόνο για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot