ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 31.12 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 31.12 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Παλιά μυστικά
– Τρίτες παρεμβολές
– Θετικά οικονομικά

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι σκέψεις σας ακόμη είναι καρφωμένες στο παρελθόν, και μάλλον πάνω στις αλλαγές του έτους, θα θελήσετε να κάνετε μια συγκαλυμμένη επικοινωνία.

Ταύρος

Θα ξεχάσετε τα πάντα αυτές τις ημέρες, καθώς φίλοι – γνωστοί και συνεργάτες, θέλουν να σας έχουν πιο κοντά τους. Πολλές οι προτάσεις που πλησιάζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Δίδυμοι

Είστε στην μέση πολλών και σημαντικών αποφάσεων για την καριέρα σας, που όμως σε βάθος χρόνου, θα δυσκολέψει την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι, μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τουλάχιστον είστε απόλυτα ήρεμοι και ισορροπημένοι, με τους λοιπούς ανθρώπους γύρω σας.

Λέων

Μην ξεχνιέστε. Υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα από την μεριά του ατόμου που αγαπάτε, για να γίνετε κανονικό ταίρι. Μην πιέζετε επίσης.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Κάποιες θετικές και παραγωγικές συζητήσεις, που έχετε κάνει αυτό το διάστημα με τον άνθρωπο σας, θα σας δώσουν την ευκαιρία μέσα στο 2019, ακόμη και να παντρευτείτε.

Ζυγός

Δεν υπάρχει περίπτωση, να διαθέσετε περισσότερο χρόνο σε άτομα και υποθέσεις από το μακρινό σας παρελθόν, για να δείτε τι μπορεί να έχετε αλλάξει.

Σκορπιός

Δεν σας συγκινεί τίποτα αυτήν την εποχή στον ερωτικό τομέα! Ίσως και να κάνετε μια αποτοξίνωση, για να μην εμπλακείτε και πάλι με ακατάλληλα πρόσωπα.

zodia-88

χαρτομαντεία Τοξότης

Το ότι για λόγους παρεξήγησης είτε εγωισμού, δεν μιλιέστε με τον σύντροφο σας, τελικά δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, αντιθέτως δημιουργεί καινούργια.

Αιγόκερως

Θα σας κάνουν μια πρόταση – προξενιό, που πιθανόν και να σας τραβήξει την προσοχή! Η τύχη σας ανοίγει και στα οικονομικά σας δεδομένα.

Υδροχόος

Εσείς που αυτό το διάστημα, θα κάνετε ένα ταξίδι, καλό θα ήταν να μην κουβαλήσετε μαζί σας, και τις σκοτούρες μαζί. Στον προορισμό ίσως και να υπάρχει μια νέα αγάπη.

Ιχθείς

Μην μπερδεύεστε συνέχεια με το παρελθόν. Ξέρετε ότι δεν είναι μόνο δική σας ευθύνη, για να λυθούν τα προβλήματα από τη μεριά του αγαπημένου σας.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.