ερωτοσκοπιο 21/08 Δευτέρα

ερωτικη-προβλεψη-ζωδια-zwdia

ερωτοσκοπιο 21/08 Δευτέρα

zodia Κριός
Θα έχετε επιτυχία στις σχέσεις και τις φιλίες σας. Είναι καλή στιγμή να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Θα είναι καλό να είστε προσεκτικοί με το κρύο. Ο αέρας δεν θα είναι ευνοϊκός μαζί σας σήμερα.

zodia Ταύρος
Θα πρέπει να χαλαρώσετε καθώς προχωράτε πολύ γρήγορα. Μην αισθάνεστε ενοχές για αυτό καθώς θα εξαντλήσετε τον εαυτό σας αν συνεχίσετε. Δεν έχετε ισορροπημένη διατροφή. Είναι καλή ιδέα να δείτε που κάνετε λάθος.

zodia Δίδυμοι
Η αισιοδοξία θα σας ωθήσει μπροστά σήμερα αλλά δεν πρέπει να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε το μυαλό σας. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

zodia-zvdia-22

zodia Καρκίνος
Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να είστε ανοιχτοί με τους άλλους. Θα πρέπει να χαλαρώσετε. Θα είστε καλύτερα έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας κρατούν πίσω. Το ηθικό σας είναι πολύ καλό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

zodia Λέων
Θα είστε πιο αισιόδοξοι όταν πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις. Μην τις αναβάλλετε. Η υγεία σας δεν ταιριάζει καλά με τις δραστηριότητές σας. Τα πάνω και κάτω που αισθάνεστε είναι σημάδια πνευματικής κόπωσης.

zodia Παρθένος
Θα θέλετε να αναζητήσετε άτομα που σας μοιάζουν περισσότερο. Μην είστε δύσκολοι όμως. Θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε πνευματικά και από την καθημερινότητά σας για να βρείτε την φόρμα σας ξανά.

zodia Ζυγός
Συνεχίζετε όπως ξεκινήσατε. Ο χθεσινός ενθουσιασμός θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Θα σας είναι δύσκολο να βάλετε όρια και να ισορροπήσετε την ενέργειά σας ρεαλιστικά. Χαλαρώστε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου 21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio

zodia Σκορπιός
Μπορείτε να βασιστείτε την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη σήμερα. Να είστε ειλικρινείς για να φτιάξετε τα πράγματα με τα κοντινά σας άτομα. Θα είστε σε πολύ καλή φόρμα αλλά θα πρέπει να περιορίσετε την ζάχαρη και να βελτιώσετε την ενέργειά σας.

zodia Τοξότης
Η μοίρα θα σας παρουσιάσει κάποιες ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας. Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που πρέπει να αφήσετε. Μειώστε την ζάχαρη καθώς δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

zodia Αιγόκερως
Η πιο γενναιόδωρη διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από πιο αισιόδοξη πλευρά. Μην προσπαθήσετε να πιεστείτε πολύ και να το παρακάνετε. Να έχετε ισορροπία και μην ξεχνάτε να βρίσκετε χρόνο και για εσάς.

zwdia-zodia-astrologia-65

zodia Υδροχόος
Η έκφρασή σας θα είναι πιο καθαρή αλλά μην ξεχνάτε πως να χειρίζεστε τους άλλους. Θα περάσετε περιόδους άγχους σύντομα οπότε να είστε ήρεμοι και επικεντρωθείτε στις προτεραιότητές σας. Μην βιάζεστε καθώς θα εξαντληθείτε.

zodia Ιχθύες
Οι αλλαγές στην διάθεση θα είναι αρκετές σήμερα. Θα παίρνετε τα πάντα σοβαρά αλλά μην το παρακάνετε. Η διατροφή σας φταίει για τα στομαχικά σας προβλήματα. Πρέπει να αρχίσετε να είστε λογικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera