Ωροσκοπιο Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστος Β

panselinos-zwdio-ydroxoos

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ενίοτε, οι πιο ουσιαστικές μεταμορφώσεις προκύπτουν χωρίς να γίνουν αντιληπτές. Αυτή η πνευματιστική Ηλιακή Έκλειψη θα διεισδύσει στον 12ο Οίκο σας του Πνευματικού Μυστηρίου, για να σας παρασύρει στη σφαίρα του ονείρου και της φαντασίας!

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι συνήθως απόλυτα συντονισμένη με τον πραγματισμό και τον υλικό κόσμο. Τώρα όμως, σας δίνετε η ευκαιρία να αποκτήσετε ευρύτερη σοφία από την πιο μεταφυσική πλευρά της ζωής. Η ουσιαστική δράση θα εκτυλιχθεί στη βαθύτερη συνείδησή σας – και λένε ότι «όποιος δεν μπορεί να αλλάξει απόψεις, δεν μπορεί να αλλάζει τίποτα»!

zodia-taro-45

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους, θα γίνουν ξαφνικά το επίκεντρο της ζωής σας. Αντί να παθιάζεστε με τις δυναμικές πολύβουων ομάδων, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι θετικό για τα σημαντικά για εσάς.

Η γενναιόδωρη Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει τις τουρμπίνες του 11ου Οίκου σας των Φίλων και Συνεργατών. Αυτό θα σας ενθαρρύνει να ανασυντάξετε τους κοινωνικούς σας συμμάχους, κάτι που θα σας βοηθήσει να στήσετε ένα δίκτυο αμοιβαίας υποστήριξης.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Μπορεί η ύπαρξη μιας καθημερινής ρουτίνας στις υποχρεώσεις σας να κάνει τη ζωή πιο εύχρηστη για εσάς, ωστόσο είναι πιθανό να σας βάζει σε έναν ρυθμό «αυτόματου πιλότου». Η πορεία σας χρειάζεται μια αναθεώρηση, γιατί η συνήθεια παρακωλύει την αποδοτικότητα και την εξέλιξή σας.

Η δημιουργική Ηλιακή Έκλειψη θα ενεργοποιήσει τον 10ο Οίκο σας της Καριέρας, ωθώντας σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με τα μάτια σε νέους στόχους. Είναι πιο συνετό να θέσετε τώρα τις βάσεις για μελλοντικές αλλαγές, αντί να περιμένετε μια καλύτερη στιγμή – που μπορεί και να μην έρθει. Ο Ηρόδοτος υποστήριζε ότι «οι άνθρωποι που είναι αποφασισμένοι να δρουν, είναι πάντα πιο τυχεροί σε σύγκριση με όσους διστάζουν»!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Διανύετε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, με τα βέλη σας να στοχεύουν τις προθέσεις στο άγνωστο μέλλον σας. Δοκιμαστήκατε πολύ από τον καρμικό Κρόνο που πέρασε από το ζώδιό σας – και το πιο πιθανό είναι να έχετε πάρει ήδη κάποιες καίριες αποφάσεις…

Η Ηλιακή Έκλειψη γενναιότητας στον Λέοντα, θα αναδείξει τον 9ο Οίκο σας των Μακροπρόθεσμων Οριζόντων. Αυτό θα σας ενδυναμώσει να διαπεράσετε το βάρος των συγκυριών αυτής της περιόδου, για να περάσετε άμεσα στην ουσία των θεμάτων σας. Η εικόνα όσων είναι εφικτά μπροστά σας, θα σας χαρίσει νέα προοπτική και ανανεωμένη ζέση για ζωή. Εξάλλου, χωρίς την αίσθηση του επιτακτικού, η λαχτάρα χάνει την αξία της!

zodia-astra-tarot

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Δεν είστε πρόθυμοι να δεχθείτε τις πράξεις κάποιου ατόμου, ως γνήσια αντανάκλαση των συναισθημάτων του. Ενστικτωδώς, γνωρίζετε ότι συντελούνται πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται στην επιφάνεια. Ο στόχος σας είναι να φτάσετε στον πυρήνα αυτού του μυστηρίου, κάτι που θα ενισχύσει και η Ηλιακή Έκλειψη στον 8ο Οίκο σας του Ουσιαστικού Καταμερισμού.

Τώρα θα αδημονείτε να κάνετε τη συζήτηση εκείνη που εδώ και καιρό αποφεύγατε, γιατί θα ξέρετε ότι το φως της γνώσης θα επιφέρει θετικές αλλαγές και θα βελτιώσει τη σχέση σας. Οι πεπατημένες πρακτικές δεν ανοίγουν νέους ορίζοντες!

taro-oroskopio-54

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όσα θα πει ή θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας, θα σας βρουν προ εκπλήξεως και θα αποσυντονίσουν προσωρινά. Ευτυχώς θα επανέλθετε γρήγορα, μόλις βάλετε όλα τα κομμάτια στη θέση τους και συνειδητοποιήσετε ότι είστε πλέον πιο κοντά στην ευτυχία που λαχταράτε!

Η μεγαλόψυχη Ηλιακή Έκλειψη θα αναδεύσει τον 7ο Οίκο των Σχέσεών σας, για να σας επιστήσει την προσοχή σαν δάδα σε ένα υπαρκτό αλλά κρυμμένο πρόβλημα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας φανεί άβολα ξαφνική αρχικά, όμως η ατμόσφαιρα θα γίνει πολύ πιο ελαφριά όταν βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Οι δυσκολίες έχουν το ταλέντο να αποκαλύπτουν τους αληθινού φίλους!

zwdia

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ίσως να κουράζεστε πιο πολύ απ’ όσο θεωρούν οι άλλοι, προκειμένου να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Όμως κάποιες φορές εκτρέπεστε, παρόλο που συνεχίζετε να λέτε στον κύκλο σας ότι είστε υπεύθυνοι και συνεπείς. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα και στον 6ο Οίκο σας της Επιμέλειας, έχει την πρόθεση να σας υπενθυμίσει ότι δεν αρκεί η καλή διάθεση για να αντεπεξέλθετε σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα.

Δεν έχει σημασία πού θέλετε εσείς να σπαταλήσετε το χρόνο σας, αυτό που οφείλετε να κάνετε είναι να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Δεν πρόκειται τίποτα πλέον να διευθετηθεί ως δια μαγείας. Η αφοσίωση είναι μια πράξη, όχι μια λέξη!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw