Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 Β

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ερωτοσκόπιο ζώδια Ζυγός .

Ερωτοσκόπιο  : Όλοι τα έχουμε περάσει, Ζυγοί. Η υπερβολή κατά τη διάρκεια των γιορτών μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους το επόμενο πρωί με την αλλαγή του χρόνου. Φροντίστε τον εαυτό σας ενώ θεραπεύετε τις σωματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις στις 3 Ιανουαρίου. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη σήμερα και σας ενθαρρύνει να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν ευχαρίστηση. Ίσως μια εκδρομούλα μόνοι; Σχεδιάστε ένα σέξι ραντεβού με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 10. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχετε προγραμματίσει, μπορεί να αποδειχθεί μαγική βραδιά.

Κάντε ένα διάλειμμα από τον έρωτα και φροντίστε τον εαυτό σας όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου. Το μούλιασμα στην μπανιέρα είναι το ίδιο αισθησιακό και όταν είστε μόνοι. Μέχρι τις 16, που ο Ερμής θα είναι στον κοινωνικό Υδροχόο, θα νιώθετε και πάλι ο παλιός, ερωτικός εαυτός σας. Ξαναβγείτε εκεί έξω!

Ωστόσο, η κοινωνικές μπαταρίες σας μπορεί να τελειώσουν μέχρι να μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου. Έχει πολύ κρύο για να βγείτε άλλωστε. Να είστε ειλικρινείς με αυτά που θέλετε στις 24, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Φλερτάρετε με αυτό το άτομο γιατί σας αρέσει ή γιατί βαριέστε; Ευτυχώς, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, η Δήμητρα μπαίνει στον Υδροχόο και θα είστε έτοιμοι για έρωτα –πάνω στην ώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

zodia-taro-45

Ερωτοσκόπιο ζώδια Σκορπιός

Ερωτοσκόπιο : Ήταν μία από τις αποφάσεις για τη νέα χρονιά να κάνετε ένα διάλειμμα από τον έρωτα, Σκορπιοί; Ενώ είναι καλό να επιμένετε στους στόχους σας, ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου και μπορεί να σας δυσκολέψει να κρατήσετε τον όρκο αγνότητάς σας με ένα νέο, σέξι άτομο που φέρνει στη ζωή σας. Ενδώστε και κάντε αταξίες! Μέχρι τις 10 θα τους έχετε τυλίξει γύρω απ’ το δαχτυλάκι σας και θα μαθαίνετε νέες στάσεις με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

Όλοι αυτοί οι οργασμοί θα σας χαρίσουν μια λάμψη, όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς στις 13. Θα ανακαλύψετε ότι η θεραπεία για τη μελαγχολία του χειμώνα είναι να μείνετε στο κρεβάτι. Απολαύστε τις πολυτέλειες του έρωτα όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16. Μπορεί να είναι η αληθινή αγάπη. Όταν ο Ήλιος μπει στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου, θα χαρείτε που το κάνατε.

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24 θα σας κάνει να νιώθετε αγχωμένοι. Αντί να ξεκινήσετε τσακωμούς με τον εραστή σας, βγάλτε το άγχος σας στην κρεβατοκάμαρα, ακόμα κι αν χρειαστεί πολλούς γύρους για να ικανοποιηθείτε πλήρως. Κάντε το ξανά όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο στις 31 Ιανουαρίου. Το ταίρι σας απολαμβάνει την αυταρχική πλευρά σας στην κρεβατοκάμαρα και εσείς απολαμβάνετε λίγη παραπάνω κυριαρχία. Πονηροί!

Διαβαστε στο Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Τοξότης

Ερωτοσκόπιο : Ευτυχισμένο 2020, Τοξότες! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε το έτος από τον Άρη στο ζώδιό σας στις 3 Ιανουαρίου, που σας δίνει απίστευτο σεξαπίλ και αντοχές. Πέστε στο κρεβάτι και μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε με το ταίρι σας και όχι μόνο με σέξι κουβέντες. Να είστε ξεκάθαροι με το τι θέλετε τώρα, διαφορετικά μπορεί να χάσετε την ορμή σας αργότερα. Αν βρεθείτε μόνοι μέχρι τις 10, μην ανησυχείτε. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας υπενθυμίσει ότι μπορείτε να περάσετε καλά και έτσι.

Η καλή ενέργεια επιστρέφει, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου και σας κάνει να έχετε τρελές φαντασιώσεις. Κάντε τες πραγματικότητα όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16. Και κάποιος άλλος έχει το ίδιο βρώμικο μυαλό σαν το δικό σας!

Έχετε ένα ερωτικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί έως τις 20 Ιανουαρίου; Πάρτε συμβουλές από την αγαπημένη σας ρομαντική ταινία. Ο Ήλιος είναι στον μοναδικό Υδροχόο και εμπνέει δημιουργικές λύσεις. Και αν αυτό δεν δουλέψει, μπορείτε να δείτε την ταινία σας τέσσερις ημέρες αργότερα με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Σας χρειάζεται το διάλειμμα. Βάλτε την ενέργειά σας στη φροντίδα του εαυτού σας όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο στις 31 Ιανουαρίου.

taro-zodia-098

ζώδια Αιγόκερως

Ερωτοσκόπιο : Είναι νέα χρονιά, Αιγόκεροι και την ξεκινάτε δυναμικά. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου και τροφοδοτεί το πάθος στη σχέση σας. Είστε συντονισμένοι με τον εραστή σας και δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά του τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Τι μπορεί να χαλάσει αυτή τη σχέση; Η εργασιομανία σας. Μην δουλέψετε μέχρι αργά στις 10. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σάς ενθαρρύνει να μεθύσετε από το ταίρι σας. Πείτε ότι είστε άρρωστοι την επόμενη ημέρα, γιατί θα διαρκέσει όλη τη νύχτα.

Ο έρωτας μεγαλώνει με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου. Περάστε το απόγευμα αγκαλιά δίπλα στη φωτιά και βρείτε δημιουργικούς τρόπους να μείνετε ζεστοί. Όταν ο Ήλιος μπει στον Υδροχόο στις 20, πείτε στον εραστή σας τις πιο πονηρές φαντασιώσεις σας και θα τις κάνουν πραγματικότητα.

Διαβαστε στο Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Νιώθετε καταπληκτικά και η ορμή σας δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Μείνετε ήρεμοι στις 24, με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο, όταν η δουλειά προσπαθήσει να κλέψει όλον τον χρόνο και την ενέργειά σας. Ξαναβρείτε την ισορροπία στις 31, όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο. Ναι, μπορείτε να έχετε και καριέρα και τρομερή σεξουαλική ζωή!

ζώδια Υδροχόος

Ερωτοσκόπιο : Σας αρέσουν τα πράγματα που διαφέρουν από τα συνηθισμένα, Υδροχόοι. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, όταν τα πράγματα γίνονται λίγο παράξενα στην κρεβατοκάμαρα στις 3 Ιανουαρίου, το απολαμβάνετε! Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη σήμερα και σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Ίσως να ανακαλύψετε ένα νέο φετίχ! Απολαύστε το τώρα, γιατί όταν η Πανσέληνος είναι στον Καρκίνο στις 10, η σεξουαλική ορμή σας θα αρχίσει να πέφτει. Απλώς ακολουθήστε τη ροή.

Θα μείνει στην κατάψυξη έως ότου ο Κρόνος βρεθεί με τον Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να σταθεροποιηθείτε. Θα αρχίσετε να έχετε έντονα συναισθήματα όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς την επόμενη ημέρα. Μείνετε ψύχραιμοι. Μια καψούρα είναι μόνο! Μην κάνετε τίποτα γι’ αυτά τα συναισθήματα μέχρι τις 16. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και κάνει τα λόγια σας δυνατά και σαγηνευτικά.

Ευτυχώς η λίμπιντό σας ξεκινά να ανεβαίνει όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 20 Ιανουαρίου και ανεβάζει τις θερμοκρασίες σε μια ερωτική σχέση. Η καλύτερη ημέρα για ερωτοτροπίες είναι με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 24, που δημιουργεί την τέλεια διάθεση για έρωτα. Μέχρι τις 31, η Δήμητρα μπαίνει στο ζώδιό σας και σας τραβά βαθιά μέσα στα νέα, αισθησιακά συναισθήματα.

zodia-astra-tarot

Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή η νέα χρονιά φέρνει νέες ευκαιρίες για καταπληκτικό σεξ και έντονο ρομαντισμό. Όλα ξεκινάνε όταν ο Άρης μπαίνει στον φλογερό Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου και ανεβάζει τη θερμοκρασία. Έξω μπορεί να κάνει κρύο, αλλά στο κρεβάτι σας θα είναι όμορφα και ζεστά. Μείνετε με το ταίρι σας στις 10, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Ποιος είπε ότι οι αγκαλιές δεν είναι σέξι; Όχι εσείς!

Η σεξουαλική ζωή σας γίνεται ακόμα πιο αισθησιακή όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σας στις 13 Ιανουαρίου. Ο έρωτας γίνεται ακόμα πιο έντονος και παθιασμένος και εσείς συνδέεστε συναισθηματικά με τον εραστή σας. Είναι απλώς ονειρικός! Μιλήστε για το πόσο καταπληκτική είναι η σεξουαλική ζωή σας με τους φίλους σας, όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16. Μπορεί να σας δώσουν μερικές καταπληκτικές συμβουλές για το σεξ και για νέες στάσεις για να δοκιμάσετε.

Η σεξουαλική ορμή σας δεν γίνεται να αυξηθεί άλλο και είστε ικανοποιημένοι με παραπάνω από έναν τρόπους. Αν η ζωή γίνει πολύ αγχωτική όταν η νέα Σελήνη περάσει στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου, ζητήστε από τον εραστή σας να σας κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ για να διώξει την ένταση. Ανταποδώστε δίνοντάς τους κάτι που θα τους κάνει χαρούμενους όταν η Δήμητρα περάσει στον Υδροχόο στις 31 Ιανουαρίου.

Διαβαστε στο Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia