Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 Α

sxeseis-sagapw

Ερωτοσκόπιο  Ζώδια Κριός .

Ερωτοσκόπιο : Νέος έτος, νέες ευκαιρίες να κάνετε τα δικά σας, Κριοί! Ο Άρης μπαίνει στο φιλικό σας ζώδιο της φωτιάς τον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου και σας κινητοποιεί να εκτεθείτε έξω στον κόσμο. Αλλά μην ξεχνάτε, ο έρωτας δεν συμβαίνει μόνος του. Αν θέλετε αυτόν τον οργασμό, πρέπει να τον κυνηγήσετε. Χρησιμοποιήστε τη φυσική σας γοητεία όχι μόνο για να ελκύσετε έναν εραστή, αλλά για να τον κάνετε να νιώσει ξεχωριστός. Κάντε ένα διάλειμμα κατά την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 10. Δεν θέλετε να εξαντληθείτε εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καυτά.

Μπορεί να σκέφτεστε ότι το τελευταίο σας φλερτ είναι κάτι σίγουρο, αλλά με την Αφροδίτη να μπαίνει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα εις βάρος σας. Μην θεωρείτε δεδομένη τη σχέση σας, διαφορετικά μπορεί να περάσετε πολλές κρύες νύχτες μόνοι. Χρησιμοποιήστε την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο στις 16 για να επικοινωνήσετε με τον εραστή σας για αυτά που θέλετε και μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία στην ερωτική ζωή σας όταν η νέα Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου. Ξεκινήστε τη νέα χρονιά δοκιμάζοντας νέες στάσεις στο σεξ. Μέχρι τις 31, με τη Δήμητρα στον Υδροχόο, θα έρθετε ξανά σε επαφή με τη λογική πλευρά σας. Σκεφτείτε πριν πέσετε στο κρεβάτι!

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Το νέο έτος σημαίνει νέες ευκαιρίες να ερωτευτείτε ή τουλάχιστον να πέσετε στο κρεβάτι ενός σέξι αγνώστου. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου και ανεβάζει τη θερμοκρασία στην ερωτική ζωή σας. Έχετε αναπτύξει συναισθηματική σύνδεση με το τελευταίο σας φλερτ, γεγονός που κάνει το σεξ ακόμα πιο προσωπικό. Δείτε πώς νιώθετε όταν ο Δίας βρεθεί σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στις 8. Τα πράγματα θα γίνουν έντονα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η καλύτερη ημέρα για να πέσετε στο κρεβάτι αυτόν τον μήνα είναι στην Πανσέληνο στον Καρκίνο, στις 10 Ιανουαρίου, η οποία θα είναι έξτρα ρομαντική. Σχεδιάστε ένα ραντεβού με αρωματικά κεριά, ζεστό αφρόλουτρο και αισθησιακό μασάζ που διαρκεί για ώρες. Τα

πράγματα θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς στις 13 και σας ανεβάσει στα σύννεφα. Απλώς δεν χορταίνετε ο ένας τον άλλο.

Ωστόσο, η ονειρική ερωτική σας σχέση θα κατέβει στη γη όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16 Ιανουαρίου. Μήπως έχετε θεοποιήσει τον εραστή σας; Είναι περισσότερο φαντασίωση παρά πραγματικότητα; Ζητήστε από τους φίλους σας συμβουλές όταν ο Ήλιος μπει στον Υδροχόο στις 20. Ακολουθήστε τες με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο 4 μέρες αργότερα. Θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Διαβαστε στο Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ερωτοσκόπιο ζώδια Δίδυμοι

Ερωτοσκόπιο : Σας αρέσει να παίζετε, Δίδυμοι, αλλά ξεκινήστε το 2020 μένοντας επικεντρωμένοι σε ένα μόνο άτομο, στο οποίο θα αφιερώσετε τον χρόνο σας. Όταν ο Άρης μπει στον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου, θα είστε παντελώς γοητευμένοι από κάποιον ξεχωριστό. Επικεντρωθείτε σε αυτούς και δεν θα είστε μόνοι τον χειμώνα. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 10, η προσοχή θα πέσει πάνω σας.

Ενώ μπορεί να είστε ικανοποιημένοι με το τελευταίο σας φλερτ, οι φίλοι σας δεν είναι όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου. Δεν το συνηθίζουν να σας βλέπουν τόσο σπιτόγατους. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που σας κάνει χαρούμενους. Όταν τα δράματα προσπαθήσουν να μπουν στη σχέση σας με τον Ερμή που μπαίνει στον Υδροχόο στις 16, απλώς ξεχάστε τα και λύστε τα στην κρεβατοκάμαρα.

Μια παρεξήγηση μπορεί να οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα με τον Ήλιο στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου –αν δεν χάσετε την ψυχραιμία σας. Η καλύτερη ημέρα για ερωτοτροπίες είναι με τη νέα Σελήνη στον μοναδικό Υδροχόο στις 24. Μείνετε σπίτι με τον εραστή σας και ανακαλύψτε ο ένας τον άλλο με κάθε πιθανό τρόπο. Μην αφήσετε τη ζήλια να σας παρασύρει όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο στις 31 Ιανουαρίου. Το να είστε αυταρχικοί είναι ωραίο μόνο στην κρεβατοκάμαρα.

chartomantia-098

Ερωτοσκόπιο  Καρκίνος

Ερωτοσκόπιο : Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το νέο έτος, Καρκίνοι; Με δείπνο! Κάντε μια μικρή μάζωξη στις 3 Ιανουαρίου και καλέστε αυτό το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη εκείνη την ημέρα και δημιουργεί ερωτικές συνδέσεις. Μέχρι το τέλος της βραδιάς, θα πάρετε μια γεύση από αυτό που λαχταράτε. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 10, οργανώστε μια πιο ιδιωτική περίσταση στο σπίτι σας. Η σαντιγί έχει τόσες πολλές χρήσεις!

Έχετε το σεξ στο μυαλό σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου. Οι πιο ζωηρές φαντασιώσεις σας γίνονται πραγματικότητα και το λατρεύετε. Μην ξεχνάτε ότι έχετε κι άλλα πράγματα να κάνετε, όμως. Η ισορροπία είναι το κλειδί. Προσέξτε τη γλώσσα του σώματός σας όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16. Μπορεί να λέτε ένα πράγμα και να πιστεύουν ότι λέτε κάτι διαφορετικό. Χρησιμοποιήστε τους γοφούς σας για να επιδείξετε αυτό που λέτε.

Διαβαστε στο Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

 

Η ερωτική σχέση σας μπορεί να πέσει απότομα στο έδαφος όταν ο Ήλιο μπει στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας παρασύρουν, διαφορετικά μπορεί να πείτε κάτι πολύ αντιερωτικό. Μην ανησυχείτε. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24 θα σας βάλουν ξανά σε διάθεση.

ζώδια Λέων

Ερωτοσκόπιο : Νέο έτος, νέες ανασφάλειες; Συνήθως φέρεστε λες και είστε θεοί του σεξ, αλλά τελευταία μόνο στη σκέψη να φλερτάρετε, κοκκινίζετε. Χρειάζεστε πίσω την αυτοπεποίθησή σας! Ευτυχώς, ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου και την αναπτερώνει. Αντί να φοράτε τη μάσκα του γενναίου μπροστά στον εραστή σας, χρησιμοποιήσετε την αντίθεση του Δία με τον Βόρειο Δεσμό για να δείξετε την ευαισθησία σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο υποστηρικτικοί μπορούν να γίνουν.

Νιώθετε ξανά σέξι όταν η Πανσέληνος είναι στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου. Είστε έτοιμοι να δείξετε τι έχετε και να κάνετε τα δικά σας! Απλώς μην αφήσετε αυτή την καλή ενέργεια να σας παρασύρει τελείως. Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στις 13 και κρατάει τον εγωισμό σας υπό έλεγχο. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες του συντρόφου σας και δώστε του την προσοχή σας. Θα ανταμειφθείτε όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16 Ιανουαρίου και σας δώσει μια τρελή νύχτα ρομαντισμού.

Αν η σεξουαλική ορμή σας δεν έχει επιστρέψει μέχρι τις 24, μπορεί να είναι ώρα να ζητήσετε ένα χεράκι από τους φίλους σας. Η νέα Σελήνη είναι στον Υδροχόο και σας κάνει ανοιχτούς σε νέες ιδέες. Δοκιμάστε τες όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο στις 31. Ο πειραματισμός έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

zwdia-fotia

Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 Α

ζώδια Παρθένος

Με τον κόσμο να μπαίνει στο 2020, είναι ώρα να οραματιστείτε ξανά τι θέλετε. Θέλετε μια σχέση ή απλώς κάποιον να σας κρατά ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα; Χρησιμοποιήστε τον Άρη που μπαίνει στον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου για να καθαρίσετε το κεφάλι σας από τα δράματα και να επικεντρωθείτε στη δημιουργία της νέας ερωτικής ζωής σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 10 θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτό που θέλετε.

Η περίοδος ξηρασίας σας τελειώνει όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου και σας κάνει αισθησιακό εραστή. Πάρτε το ρίσκο με τον Ερμή στον Υδροχόο τρεις μέρες αργότερα και ζητήστε το τηλέφωνο αυτού που σας τράβηξε το ενδιαφέρον. Η τόλμη είναι σέξι.

Η ερωτική ζωή σας συνεχίζει να σας γεμίζει με κάθε πιθανό τρόπο όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 20. Απολαμβάνετε όλη την προσοχή που παίρνετε. Ωστόσο, ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας, όταν έρθει η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24. Τείνετε να είστε λίγο ωμοί στα λόγια σας, γι’ αυτό έχετε κατά νου να μένετε ευγενικοί όταν μιλάτε στον εραστή σας στις 31, που η Δήμητρα μπαίνει στον Υδροχόο, γιατί μπορεί να τον ψυχράνετε.

Διαβαστε στο Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098