Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 12/02 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 12/02 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα σας απασχολεί κάτι και δεν ξέρετε πώς να το πείτε στο ταίρι σας. Ό,τι και αν κάνετε, μην καταπιέζετε τα συναισθήματα σας.

Στο τέλος, θα καταφέρετε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσετε όσα σκέφτεστε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η επικοινωνία με το ταίρι σας είναι πάντα σημαντική αλλά σήμερα ακόμη περισσότερο. Μην φοβάστε να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι θετική.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα δυσκολεύεστε περισσότερο από ότι συνήθως να κάνετε αλλαγές. Αν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε τα πράγματα με τον δικός σας τρόπο θα πρέπει να ενημερώσετε το ταίρι σας για να ξέρει πώς θα κινηθεί. Μέχρι το τέλος της μέρας θα αισθάνεστε πολύ περισσότερο ευέλικτοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Στην αρχή της μέρας αισθάνεστε αρκετά μπερδεμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Όσο όμως περνούν οι ώρες η αυτοπεποίθηση σας επιστρέφει στα κανονικά της επίπεδα. Ξέρετε ότι πάντα μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας για να σας καθησυχάσει.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι. Και το παραμικρό πείραγμα από το ταίρι σας μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματά σας. Πείτε του ότι σήμερα θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικό και τρυφερό μαζί σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το ταίρι σας είναι πάντα εκεί για να σας υποστηρίζει τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Μην αισθάνεστε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από κοντά του σήμερα που έχετε τις μαύρες σας. Πείτε του τι σκέφτεστε και επιτρέψτε του να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι φίλοι και η οικογένειά σας σημαίνουν πολλά για εσάς. Σήμερα ίσως να θέλετε να αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας για να μάθετε τα νέα τους. Το ταίρι σας θα δείξει κατανόηση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα βρίσκεστε σε μια νοσταλγική, ονειρική διάθεση. Μοιραστείτε τις ιδέες και τα όνειρα σας με το ταίρι σας ακόμη και αν σας φαίνονται χαζά. Μόλις τα εκφράσετε δυνατά, θα δείτε ότι θα βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση τους.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα αμφισβητείτε κάτι για το οποίο αισθανόσασταν απόλυτα σίγουροι. Μη φοβάστε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας. Θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε όσα έχετε στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Καλό θα ήταν σήμερα να διεκπεραιώσετε όλα τα τρέχοντα ζητήματα πριν εξελιχθούν σε μεγαλύτερα προβλήματα. Το ταίρι σας μπορεί να δυσκολεύεται να εκφράσει αυτά που σκέφτεται. Για αυτό να είστε υπομονετικοί και να ακούτε περισσότερο από όσο μιλάτε.

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Να το θυμάστε αυτό αν νιώσετε κάπως πληγωμένοι από το ταίρι σας. Το πιθανότερο είναι ότι δεν είχε την πρόθεση να σας αναστατώσει. Σας αγαπάει πολύ για να κάνει κάτι τέτοιο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα έχετε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση. Γιατί δεν προγραμματίζετε κάτι ξεχωριστό για εσάς και το ταίρι σας; Ακόμη και αν απλά παραγγείλετε πίτσα και κάτσετε μέσα, μπορείτε να ανάψετε μερικά κεριά και να φορέσετε κάτι σέξι.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia