Αγιος Βαλεντίνος και Ανάδρομος Ερμής Ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

Αγιος Βαλεντίνος και Ανάδρομος Ερμής Ωροσκόπιο .

Αγιος Βαλεντίνος Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) .

Τα χρονοδιαγράμματα είναι ακατάστατα και η επικοινωνία είναι ακόμα πιο χαοτική! Και όλα αυτά τα αλαζονικά σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας κάνουν σούπερ μανιακούς. Συγκρατείστε το θυμό σας και βάλτε όρια στον εαυτό σας.

Δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να τετραγωνίσετε τον κύκλο Λέοντες. Τα σχέδια είναι δύσκολο να διατηρηθούν, επομένως απλά ν’ ανησυχείτε για τα δικά σας σχέδια, τις πράξεις σας….και για τον καθορισμό ορίων.

zodia-taro-45

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας, οπότε η σκιά του ανάδρομου, σας χτυπά ακριβώς με τον χειρότερο τρόπο, την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου – ειδικά αν πρόκειται για το άτομο με το οποίο είστε «τσιμπημένοι»! Μπορεί να έχετε περισσότερους από ένα Βαλεντίνο – αλλά αυτός με τον οποίο έχετε καψούρα, δεν σας δίνει καμία σημασία. Καημενούλια μου! Υπάρχουν πολλά μπερδεμένα σήματα…. και οι παρεξηγήσεις δημιουργούν εμπόδια! Οπότε, προσπαθήστε να μην πάρετε κάποιες προσβολές, πολύ προσωπικά.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτ. 22)

Οι συνηθισμένοι θεατρινισμοί της σκιάς του ανάδρομου, σας τρελαίνουν! Οπότε, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πρέπει να θεωρήσετε προτεραιότητά σας το να χαλαρώσετε και να περάσετε μερικές ποιοτικές ώρες με το ταίρι σας. Περάστε χρόνο χαλαρώνοντας με το σύντροφό σας…. πηγαίνοντας σε ένα σπα για να απελευθερωθείτε από εντάσεις κι ανησυχίες. Ένα χαλαρωτικό μασάζ, είναι ακριβώς αυτό που διατάζει, ο αστρολογικός σας γιατρός.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η σκιά του ανάδρομου και οι πρώην εραστές πηγαίνουν μαζί! Όπως το ψωμί και το βούτυρο… δυστυχώς! Προσέξτε τις παλιές σχέσεις που έρχονται ξανά για να σας στοιχειώσουν και να σαμποτάρουν την υπάρχουσα σχέση σας. Ένας πρώην μπορεί να επιστρέψει, κάτι που μπορεί να χαλάσει τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει με το σύντροφό σας. Μην αφήστε κάποιον που ήδη είχε την ευκαιρία του…..να καταστρέψει τις πιθανότητές σας, με κάποιον καινούργιο. Θέστε όρια.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η σκιά του ανάδρομου, σας κάνει να χαίρεστε λιγότερο, την εορταστική ατμόσφαιρα του Αγίου Βαλεντίνου…. και αυτό είναι εντάξει. Αφεθείτε στην ανάγκη για ανάπαυλα και απομόνωση. Νιώθετε τη διάθεση να περάσετε χρόνο στο σπίτι σας, μακριά από το προσκήνιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ταίρι σας, δεν θα έρθει να γιορτάσει μαζί σας. Χαρίστε στον εαυτό σας μια ερωτική πρωτοτυπία, σχεδιάζοντας κάτι προσωπικό, με τον εραστή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αγιος Βαλεντίνος και Ανάδρομος Ερμής Ωροσκόπιο .

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η σκιά του ανάδρομου, είναι κόλαση όταν πρόκειται για σαφή επικοινωνία… και νιώθετε τα αποτελέσματά της, με έντονο τρόπο αυτή την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου. Τα κουτσομπολιά μπορεί να εξαντλήσουν τη σχέση σας, αλλά θα μάθετε αρκετά γρήγορα την αλήθεια. Μην απαντάτε στις φήμες που ακούτε σποραδικά. Μείνετε ανοικτοί σε συζητήσεις με τον εραστή σας και τους στενούς σας φίλους και θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε οποιοδήποτε δράμα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η οικονομική διαχείριση είναι δύσκολη κάτω από τη σκιά του ανάδρομου, καθώς η σκέψη σας θολώνει και συναντάτε προβλήματα. Δυστυχώς, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη διευθέτηση της ελευθερίας που πρέπει να υπάρχει με το ταίρι σας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα οικονομικά σας μπορεί να σας συγκρατήσουν από την εφαρμογή των σχεδίων σας. Κάτι που θα σας σοκάρει….δεδομένου ότι δεν γνωρίζετε ότι ο τραπεζικός σας λογαριασμός μειώνεται. Καλύτερα σχεδιάστε, μια πιο οικονομική διασκεδαστική νύχτα!

Διαβαστε επισης : Tράπουλα της Φατμά φέρνει τα ερωτικά χαμπέρια

taro-6-9

Αγιος Βαλεντίνος και Ανάδρομος Ερμής Ωροσκόπιο .

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Το να κάνετε σταθερά σχέδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτο…λόγω σκιάς του ανάδρομου, που συμβαίνει στο ζώδιό σας Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι για το πώς να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Δε θα ξέρετε αν θέλετε να διασκεδάσετε με τους φίλους ή το ταίρι σας. Εφόσον παραμείνετε ευέλικτοι και δεν πάρετε κατάκαρδα συγκεκριμένα σχέδια, θα διαπιστώσετε, πως όλα θα τακτοποιηθούν.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος