ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/06 Η επικοινωνία πυροδοτεί τη δράση

665449

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/06 Α

ζώδια Κριός

Γύρω στις 3 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας θα γεμίσει πιθανώς την ατζέντα σας με κοινωνικά σχέδια και δεσμεύσεις. Πρέπει ίσως να θέσετε και τις προθέσεις σας, όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους και το πώς εκφράζεστε. Οραματιστείτε τον στόχο σας, χαρτογραφήστε το σχέδιό σας και, στον δικό σας χρόνο, κάντε την κίνηση.

Από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον τέταρτο Οίκο σας της οικιακής ζωής: Θα λαχταράτε περισσότερο χρόνο χαλάρωσης στο σπίτι και χρόνο σύνδεσης με τους αγαπημένους σας. Οι συζητήσεις με τους κοντινότερους ανθρώπους σας θα αποδειχθούν θεραπευτικές για τη ψυχή και τους δεσμούς σας.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Γύρω στις 3 Ιουνίου η Νέα Σελήνη θα είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σας: Θα θέλετε να κάνετε έντονη έρευνα για ένα σχέδιο εξοικονόμησης και επένδυσης. Ό,τι μάθετε θα είναι πολύ θετικό για τη σύνταξη ενός οικονομικού σχεδίου, που στο τέλος θα ανανεώσει το χαρτοφυλάκιό σας.

Από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου, ο Ερμής, προσανατολισμένος στην έρευνα, περνά από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας: Πυροδοτεί την περιέργεια και τη δημιουργικότητά σας. Καλά θα κάνετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια σε ζωηρές συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και αγαπημένους. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε και οι ιδέες που μοιράζεστε τώρα, μπορούν να στηρίξουν τους δεσμούς σας και να οδηγήσουν σε δυνατές συνεργασίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Δίδυμοι

Γύρω στις 3 Ιουνίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα είστε ιδιαίτερα στοχαστικοί σχετικά με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Καλό θα είναι να αφιερώσετε χρόνο στη σκέψη της κατεύθυνσης που θέλετε να πάρετε και το σχέδιο που θα σας φτάσει εκεί. Θέστε τις προθέσεις σας, έπειτα μοιραστείτε τις με κάποιον αγαπημένο σας. Σύντομα θα μπορείτε να τις κάνετε πραγματικότητα.

Από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου θα περνά ο επικοινωνιακός Ερμής από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος: Το κάνει ακόμα πιο εύκολο να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας σχετικά με τα χρήματα. Πουλήστε το πρότζεκτ που σας παθιάζει ή κυνηγήστε αυτή τη δεύτερη δουλειά που τριγυρίζει στο μυαλό σας. Η επικοινωνία πυροδοτεί τη δράση.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη Καρκίνος

Από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στο ζώδιό σας αυξάνει τη δημιουργικότητά σας. Θα γεμίσετε φανταστικές ιδέες που καλά θα κάνετε να μοιραστείτε με συναδέλφους και ανωτέρους. Αυτό που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, είναι να αγκαλιάσετε τη μοναδική οπτική σας.

Από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Θα εμπνεύσει δέσμευση στην ευεξία του μυαλού και του σώματός σας. Θα χρειαστείτε χρόνο απομόνωσης και φροντίδας. Περάστε χρόνο κάνοντας διαλογισμό, γιόγκα και/ ή μιλήστε με έναν θεραπευτή. Θα νιώθετε περισσότερο κεντραρισμένοι συναισθηματικά και γενικά πιο ζωντανοί.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας, από τις Ιουνίου έως τις 26. Μπορεί να σας τραβάνε πρακτικές όπως ο διαλογισμός ή η γραφή. Ο χρόνος που περνάτε επεξεργαζόμενοι τα συναισθήματά σας μέσα από αυτοέκφραση, θα είναι ιδιαίτερα θεραπευτικός και ανανεωτικός τώρα.

Από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας. Θα σας εμπνεύσει να παρευρεθείτε σε πολλές εκδηλώσεις και μαζώξεις. Από μπαρ με συναδέλφους, σε μπάρμπεκιου με φίλους και πολλά άλλα. Θα νιώθετε ενεργοποιημένοι από αυτό τον ρυθμό… Αλλά αν νιώσετε την ανάγκη για πείτε “όχι” για να αφιερώσετε χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας, μην διστάσετε να θέσετε αυτό το όριο.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη Παρθένος

Από τις 4 Ιουνίου έως τις 26, ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον ενδέκατο Οίκο σας της φιλία. Θα σας ενθαρρύνει να καλλιεργήσετε και να εμβαθύνετε τις πλατωνικές σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει να σχεδιάζετε ομαδικά ραντεβού, να πηγαίνετε σε ομαδικά μαθήματα γυμναστικής και να κλείνετε διαδικτυακά ραντεβού με φίλους που μένουν μακριά. Αυτές οι δραστηριότητες δεν είναι μόνο διεγερτικές, θα σας βοηθήσουν και να δυναμώσετε τους δεσμούς σας.

Έπειτα η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου. Θα θέλετε να δουλέψετε μαζί με άλλους σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Αφήστε χώρο για δημιουργική ανταλλαγή ιδεών, η ποικιλία θα οδηγήσει στη συλλογική νίκη. Μην εκπλαγείτε αν αναγνωριστείτε από τους προϊσταμένους σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66