Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 Β

zwdia-erwtikes-21-7-14

Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019

ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός .

Βάλτε ζώνη, Ζυγοί, γιατί αυτός ο μήνας είναι μια ξέφρενη βόλτα. Ευχαριστήστε τον Καρκίνο για αυτές τις διακυμάνσεις στη διάθεση. Ο Άρης θα είναι στο ζώδιό του ολόκληρο τον μήνα, δίνοντάς σας ενεργή λίμπιντο τη μία στιγμή και κατάθλιψη την επόμενη. Δεν βοηθά που ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, καθιστώντας δύσκολη την επικοινωνία.

Δοκιμάστε να δείτε τα πράγματα με λογικό μυαλό και μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να δημιουργήσουν περισσότερο δράμα.

zodia-taro-45

Αυτό που θα σας σώσει αυτόν το μήνα είναι ότι ο Ήλιος εξακολουθεί να είναι στους Διδύμους μέχρι τις 21 και η Αφροδίτη μπαίνει στο ίδιο ζώδιο στις 8, φέρνοντας πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Η σεξουαλική σας ορμή μπορεί να χτυπήσει και να αστοχήσει, αλλά το μυαλό σας θα δει σίγουρα τη προσομοίωση. Οι έξυπνες συζητήσεις είναι προκαταρκτικά για σας ούτως ή άλλως, σωστά;

Η καλύτερη νύχτα για σας είναι η 17η, με την Πανσέληνο στον αισθησιακό Τοξότη. Η γοητεία σας θα ξεχειλίσει και θα θαμπώσετε όλους όσους γνωρίσετε. Μπορεί να βρείτε μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που αξίζουν την ερωτική προσοχή σας. Ωστόσο, μην κάνετε κίνηση ή ρωτήσετε «έχουμε σχέση;» μέχρι τις 26 Ιουνίου, όταν ο Ερμής αφήνει τον συναισθηματικό Καρκίνο για τον τολμηρό Λέοντα. Αυτή η αυτοπεποίθηση είναι το προοίμιο ενός σέξι καλοκαιριού.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019

ζώδια Σκορπιός

Είναι καλοκαίρι, Σκορπιοί. Ώρα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ευτυχώς, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, κάνοντάς την κατάσταση απλή για σας. Ο Ήλιος είναι ακόμα στους Διδύμους μέχρι τις 21, μπορείτε οπότε να ρίξετε τις άμυνές σας και να αφήσετε τους τρυφερούς έρωτες να μπουν. Είναι η ιδανική περίοδος για τεμπέλικες ημέρες εξερεύνησης αισθησιακού πάθους με τον εραστή σας.

Με τον Καρκίνο να κυβερνά τον ουρανό για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ήρθε η ώρα να βρείτε τι θέλετε. Θέλετε απλώς κάποιον να φλερτάρετε; Μια περιπέτεια; Κάτι περισσότερο; Ο Καρκίνος σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με τη συναισθηματική πλευρά σας. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εξετάσετε την κατάστασή σας και να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε μια αλλαγή.

Εάν θέλετε τα πράγματα να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, ο καλύτερος χρόνος για να το κάνετε είναι με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17 Ιουνίου. Να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας για το πώς αισθάνεστε και ανοίξτε την καρδιά σας σε καλά πράγματα.

Η σαγηνευτική σας δύναμη θα αυξηθεί περισσότερο όταν ο Ήλιος μπει στον Καρκίνο στις 21. Ξαφνικά γίνεστε ρομαντικοί της κλασικής περιόδου με ποίηση και όμορφα λόγια προς το ταίρι σας. Τυχεροί!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019

ζώδια Τοξότης

Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, ταρακουνώντας λίγο τον κόσμο σας. Μια σημαντική ρομαντική ιδέα που περιμένατε δεν βγαίνει όπως είχατε προγραμματίσει. Μην το πάρετε πολύ άσχημα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αν μόλις τελείωσε μια ερωτική σας σχέση, μια νέα σας περιμένει στην επόμενη γωνία. Νέες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυξάνοντας τις πιθανότητες για σεξ, γι’ αυτό αδράξτε τες! Επιτρέψτε στο σύμπαν να σας καθοδηγήσει.

Οι εντάσεις του πρώτου μισού του μήνα θα λυθούν με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 17. Είναι ιδανική στιγμή για να την περάσετε με φίλους και να απολαύσετε τη μαγεία που προσφέρει το καλοκαίρι. Ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμα και να γνωρίσετε κάποιον εντυπωσιακό που θα κάνει το καλοκαίρι σας ξεχωριστό.

Τα σκοτεινά σύννεφα που κρεμόντουσαν πάνω από το κεφάλι σας δίνουν τη θέση τους σε ηλιόλουστους ουρανούς όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και το καλοκαίρι αρχίζει πραγματικά στις 21 Ιουνίου. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή περισσότερο. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να πείτε ναι σε εκείνο το ραντεβού, να φορέσετε αυτό το σέξι φόρεμα και να είστε υπέροχοι. Το καλοκαίρι σας θα είναι μια χαρά, Τοξότες.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019

ζώδια Αιγόκερως

Αποφάσεις, αποφάσεις. Αυτές θα κυβερνούν τη ζωή σας αυτόν το μήνα χάρη στον Άρη στον Καρκίνο. Εάν προσπαθείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ερωτικά ενδιαφέροντα ή να αποφασίσετε αν πρέπει να συνεχίσετε μια συγκεκριμένη σχέση, θα πρέπει να κάνετε κάτι σύντομα διαφορετικά θα καταλήξετε μόνοι. Δεν βοηθά την κατάσταση που ο Ήλιος εξακολουθεί να είναι στους Διδύμους μέχρι τις 21 Ιουνίου και σας κάνει πιο κυκλοθυμικούς απ’ ό,τι συνήθως. Ευτυχώς, δεν είναι όλα καταστροφικά και μαύρα. Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 και σας κάνει πιο ανοιχτούς σε νέα πάθη.

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8 Ιουνίου, φέρνοντας νέες ρομαντικές ευκαιρίες. Δεν είστε οπαδοί των εκπλήξεων και αυτές μπορεί να σας ταρακουνήσουν αρκετά. Ωστόσο, αν κατορθώσετε να δείτε τη φωτεινή πλευρά και να παραμείνετε αισιόδοξοι, θα μπορούσατε να βρείτε μια θαυμάσια καλοκαιρινή περιπέτεια. Αν όχι, θα περάσετε πολλές κρύες νύχτες!

Ο ήλιος που μπαίνει στον Καρκίνο στις 21 φέρνει μερικές υπέροχες, απρόβλεπτες συζητήσεις που ωθούν τα όριά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί να φέρει υπερδιέγερση, αλλά αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει λίγο, θα μπορούσατε να απολαύσετε πολλή σεξουαλική διασκέδαση κάτω από τον ήλιο!

tarw-wroskopio-4

Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019

ζώδια Υδροχόος

Ο Ερμής μπαίνει στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, επιτρέποντάς σας να πείτε τις σκέψεις σας και να ακουστείτε μέχρι τις 26. Ενώ μπορεί να παρατηρήσετε ότι η σεξουαλική σας ορμή επιβραδύνεται, θα χτίζετε όμως μια ισχυρότερη σχέση. Σκεφτείτε το σαν να φυτεύετε τον σπόρο για κάτι μαγικό. Έχετε υπομονή, Υδροχόοι. Καλά πράγματα έρχονται για εκείνους που έχουν υπομονή.

Η δημιουργικότητα και η αντισυμβατική στάση σας θα είναι καλοδεχούμενες στην κρεβατοκάμαρα, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8 Ιουνίου. Ο Ήλιος είναι ακόμη στους Διδύμους, δίνοντάς σας ένα κύμα δυναμικής ενέργειας. Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τη δημιουργική σας στάση όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα. Εάν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε, κάντε μια δοκιμή! Εξερευνήστε τι βρίσκεται έξω από τη ζώνη άνεσής σας για να ωθήσετε τον εαυτό σας σε νέα ύψη.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17 θα σας δώσει μια ώθηση σαγηνευτικής ενέργειας. Η γοητεία σας μπορεί να ζαλίσει τους πάντες. Χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας εστιάζοντας σε κάποιον ξεχωριστό που έχετε βάλει στο μάτι. Κάντε μια κίνηση –οι πλανήτες δουλεύουν για σας. Το υπόλοιπο του μήνα μπορεί να είναι έντονο, γι’ αυτό απολαύστε αυτά τα ειδύλλια όσο μπορείτε.

zwdia-fotia

Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019

ζώδια Ιχθύες

Οι Δίδυμοι και ο Καρκίνος κυβερνούν τον ουρανό τον Ιούνιο, έναν μήνα αντιφάσεων και οι σχέσεις σας γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες. Ο Ήλιος εξακολουθεί να είναι στους Διδύμους μέχρι τις 21 Ιουνίου, κάνοντας την ένταση σχεδόν ανυπόφορη. Τα πράγματα κινούνται τόσο γρήγορα που δύσκολα μπορείτε να συμβαδίσετε. Ευτυχώς, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 για να προσθέσει λίγη τρυφερότητα στις ερωτικές, υψηλές ταχύτητες. Απολαύστε αυτές τις μικρές στιγμές.

Η αρμονική σχέση σας εκτροχιάζεται όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8 Ιουνίου. Μέχρι να μειωθεί η ένταση, μπορείτε να πείτε αντίο στη λίμπιντό σας. Είναι εύκολο να κρυφτεί κανείς από την σκληρή πραγματικότητα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε αν θέλετε να βελτιωθούν τα πράγματα. Εάν ενδιαφέρεστε για την τωρινή σχέση σας, θα πρέπει να δουλέψετε, διαφορετικά προετοιμαστείτε για μια περίοδο ξηρασίας.

Ευτυχώς, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα όταν ο Ήλιος μπαίνει στον γλυκό Καρκίνο στις 21, χαρίζοντάς σας πολύ αναγκαία ανάπαυση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όσον αφορά τις σχέσεις, ακόμα και όταν η λογική δεν συμβαδίζει. Δεν θα έχετε πολλές συζητήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μία μόνο ματιά σας μπορεί να αποπλανήσει τον οποιοδήποτε. Βρείτε κάποιον στο ίδιο μήκος κύματος και η σεξουαλική σας ορμή θα επιστρέψει.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia