Πανσέληνος στον Λέοντα 09/02 – Το Πάρτι Αρχίζει

miniaies-zwdio-lewn

Πανσέληνος στον Λέοντα . μέρος α

Πανσέληνος : Ενώ κάθε πανσέληνος φέρνει μαζί της μια αίσθηση ότι τα πράγματα τελικά θα καρποφορήσουν, η πανσεληνος του Φεβρουαρίου του 2020 θα έχει τα δικά της, μοναδικά χαρακτηριστικά που θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο διαφορετικά.

Κάθε μήνα, αυτή η σεληνιακή φάση αντικατοπτρίζει την ουσία του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Και στις 9 Φεβρουαρίου του 2020, η πανσέληνος θα είναι στον Λέοντα.

Το γεγονός ότι είναι στο Λέοντα, που αντιπροσωπεύει όλα όσα σχετίζονται με το “δράμα”, μπορεί να προμηνύει συναρπαστικά και ενδιαφέροντα πράγματα, για όλα τα ζώδια.

zodia-taro-45

Δεδομένου ότι ο Ήλιος είναι ο ηγεμόνας του Λέοντα, και ο Ήλιος είναι ο ηγεμόνας της Σελήνης, θα υπάρχει μια αφθονία ενέργειας και καλών δονήσεων στον αέρα τη συγκεκριμένη μέρα! Θα είναι γεμάτη ενθουσιασμό, νέες δυνατότητες και δημιουργικές και καινοτόμες δραστηριότητες.

Αν σκέφτεστε να κάνετε νέες σχέσεις, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την πανσέληνο για να βγείτε έξω και να συναντήσετε καινούργιους φίλους. Αν θέλετε να ξεκινήσετε νέα έργα, αναζητήστε τρόπους για να τα ξεκινήσετε. Και αν νιώθετε γενικά ατονία, κάντε ό, τι κάνει καλύτερα ο Λέοντας : σχεδιάζει ένα πάρτι. Παρακάτω θα δούμε τους τρόπους με τους οποίους η πανσέληνος του Φεβρουαρίου, θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο.

Διαβαστε  στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος στον Λεοντα τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός θα συναντήσει νέους ανθρώπους και θα δημιουργήσει νέες σχέσεις μ’ αυτή την πανσέληνο.

Αυτή η επερχόμενη πανσέληνος θα φέρει μαζί της νέες σχέσεις…ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνάει την αγάπη και τα χρήματα, θα είναι στο ζώδιό σας. Θα είναι μια μεγάλη μέρα για να ζητήσετε από κάποιον ένα ραντεβού, να εγγραφείτε σε μια εφαρμογή ραντεβού ή να ψάξετε να συναντήσετε κάποιον που έχει έρθει στην πόλη σας.

Η μέρα θα είναι επίσης καλή για ότι σχετίζεται με την εκπαίδευση. Ίσως, για παράδειγμα, να αισθανθείτε μια επιπλέον έκρηξη ενέργειας για να ολοκληρώσετε ένα έργο. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια της πανσελήνου, για να θέσετε καινούργιους στόχους….και στη συνέχεια, να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε χρειαστεί!

zwdia-tarw-zodia-19

Πανσέληνος στον Λέοντα .

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος θα έχει νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν με την πανσέληνο του Φεβρουαρίου.

Αυτή η πανσέληνος, θα οδηγήσει πιθανόν σε κάποιες απροσδόκητες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Θα ήταν καλύτερο να είχατε έναν κατάλογο με τους στόχους που θέλετε να πετύχετε αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε να μπορείτε να καθοδηγηθείτε όπου θέλετε να βρεθείτε στη ζωή σας.

Ίσως επίσης να νιώσετε, πως η ερωτική σας ζωή ξεκινάει, με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Αν βρίσκεστε σε μια σχέση, αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον σύντροφό σας. Και αν είστε ελεύθεροι…ίσως συναντήσετε κάποιο καινούργιο εραστή.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι θα αναγνωριστούν για τη σκληρή δουλειά τους, αυτή την πανσέληνο.

Με την πανσέληνο στο Λέοντα, μπορείτε να περιμένετε, κάποια αναγνώριση στα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε, πως μπορεί να κάνετε κάποιες προωθητικές κινήσεις ή να πάρετε αύξηση. Αλλά ό, τι κι αν συμβεί, να ξέρετε πως θα ενισχύσει σίγουρα την αυτοπεποίθησή σας!

Ωστόσο, δεν θέλετε να αλλάξετε αμέσως τον τρόπο ζωής σας. Θα είναι δελεαστικό να αρχίσετε τις σπατάλες, αλλά εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε τα χρήματά σας σ’ ένα τραπεζικό λογαριασμό.

Αυτή η πανσέληνος θα είναι επίσης ιδανική, για να επανασυνδεθείτε με κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν σας. Επιπλέον, μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ακόμα μεγαλύτερες κινήσεις στην καριέρα σας.

Διαβαστε  στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος στον Λεοντα τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια καλή στιγμή για τον Καρκίνο να υποβάλει αίτηση για νέες θέσεις εργασίας.

Αν είχατε αποφασίσει να ψάξετε για μια νέα δουλειά, τώρα μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα είναι πολύ σημαντικό να αναλάβετε την ευθύνη και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Οι παλιοί τρόποι δεν λειτουργούν πια… Οπότε έφτασε η στιγμή να ακολουθήσετε καινούργιους τρόπους! Οποιαδήποτε αλλαγή στη ρουτίνα σας, είναι ευπρόσδεκτη αυτή την περίοδο.

Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσετε κάποιον καινούργιο επίδοξο εραστή, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν προσπαθήσετε να βγείτε λιγάκι έξω. Μη φοβάστε να πάτε σε καινούργια μέρη και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Πάρτε μαζί το laptop σας, εγκαταστήστε το σε ένα «καφέ» και δείτε τι μπορεί να προκύψει.

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων θα νιώθει πως δεν ακολουθεί την πορεία της ζωής του κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Ακόμα κι αν αυτή η πανσέληνος βρίσκεται στο ζώδιό σας, ίσως αισθάνεστε ότι όλα τα σχέδιά σας αναποδογυρίζουν. Αντί να παραιτηθείτε, αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν! Είστε γνωστοί για τη συναισθηματική σας νοημοσύνη! Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή, πριν κάνετε την επόμενη κίνηση. Ό, τι και αν πάει στραβά πιθανότατα δεν είναι τόσο άσχημο, όσο φαίνεται.

Αν θέλετε υποστήριξη, αυτή η πανσέληνος θα είναι κατάλληλη, για να το κάνετε. Προσπαθήστε να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες. Αυτοί οι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα… και θα σας καθοδηγήσουν, προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαβαστε  στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος στον Λεοντα τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot