Πανσέληνος Ωροσκόπιο για ολα τα ζώδια – Ο μετασχηματισμός στις Σχέσεις

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Πανσέληνος Ωροσκόπιο για ολα τα ζώδια

Πανσέληνος Ωροσκόπιο – Απρίλιος 2020 .

Έχουμε μια πανσέληνο στο ζώδιο των σχέσεων, το Ζυγό ξημερώματα στις 7 προς 8 Απριλίου 2020, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας.

Αν είστε ελεύθερη και θέλετε να δημιουργήσετε ένα ερωτικό δεσμό, η πανσέληνος στο Ζυγό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στο θέμα, για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση.

zodia-taro-45

Πού βρίσκεται ο Ζυγός στο ωροσκόπιο σας? Σ’ αυτό τον οίκο, οι σχέσεις παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή σας. Εκεί θα προσπαθήσετε να συνεργαστείτε, να μεσολαβήσετε ή ακόμα και ν’ ανταγωνιστείτε, συμμετέχοντας ενεργά με τους άλλους. Ο Ζυγός κάνει συγκρίσεις κι έρχεται σε αντιθέσεις. Φέρνει ανθρώπους μαζί για μια συνεργασία ή δημιουργεί αντιπολίτευση όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια.

Ο Ήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό όταν γίνεται η πανσέληνος στο Ζυγό, τονίζοντας τις επιθυμίες σας. Αυτό σας βοηθά να καταλάβετε ακριβώς, πού πληρούν οι άλλοι στην εξίσωση. Η πανσέληνος του Ζυγού, είναι μια ευκαιρία για να καθιερωθεί η ισορροπία στη ζωή σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία, να τακτοποιήσετε παντός είδους εκκρεμότητες.

Η συνεργασία, είναι το κλειδί όπου εμφανίζεται ο Ζυγός! Κι αυτή την εβδομάδα υπογραμμίζει την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τους άλλους, με δίκαιο και αρμονικό τρόπο. Προσωπικές, επαγγελματικές, ερωτικές, επιχειρηματικές, πολιτικές σχέσεις – όπως κι αν τις ονομάζετε – είναι γεμάτες οργή αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι εξαιρετικά σημαντική γι’ αυτή την πανσέληνο του Απριλίου, γιατί θέτει το προβάδισμα, για την διατήρηση του ανοικτού δίαυλου επικοινωνίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Τι σημαίνει η πανσέληνος του Απρίλη του 2020 για το ζώδιο σας?

Η πανσέληνος στο Ζυγό λάμπει στο επίκεντρο των σχέσεων…. σε διαφορετικές όμως αρένες της ζωής, για κάθε ζώδιο. Τι σημαίνει για σας? Αφορά μια προσωπική σχέση? Μήπως μια φιλική ή επιχειρηματική συνεργασία? Ώρα να ολοκληρώσετε, με ό,τι είχατε ξεκινήσει ν’ ασχολείστε. Ελέγξτε παρακάτω το ζώδιό σας.

Πανσέληνος Ωροσκόπιο Κριός

Τα πράγματα είναι απλά για σας, αγαπητέ Κριέ. Η πανσέληνος του Ζυγού, αντιπροσωπεύει μια μεγάλη σχέση! Βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής μιας σχέσης ή μιας συμφωνίας όπως και του τρόπου συμπεριφοράς σας, απέναντι στους άλλους, γενικότερα. Έχετε την τάση να «αρπάζεστε» γρήγορα, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή, για αλληλοκατηγορίες. Πρέπει ν’ αναλάβετε την ευθύνη σας, για ό,τι φέρνετε στην εξίσωση. Πιέζεστε για να συμμορφωθείτε? Λοιπόν, σίγουρα δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό… αλλά προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου….έτσι γι’ αλλαγή. Γυρίστε σελίδα. Προσπαθήστε να επαναφέρετε τις σχέσεις σας, σε ισορροπία.

μελλοντολόγος

Ταύρος

Θα απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες! Αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί την παράδοση ενός εργασιακού πρότζεκτ που πραγματικά σας έβγαλε την ψυχή, «τσαλακώνοντας» την ελπίδα σας για μια επαγγελματική προώθηση. Ή θα μπορούσε επίσης να είναι μια ανησυχία για την υγεία σας. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να κατηγορήσετε τους άλλους για όλα αυτά, αλλά δεν θα έχει καμία χρησιμότητα. Επικεντρωθείτε στο να ισορροπήσετε την καθημερινότητά σας…είτε αυτό σημαίνει την καθημερινή σας δουλειά ή τη διατροφή σας και τη συνηθισμένη γυμναστική σας. Τρέφεστε σωστά? Τονίζονται επίσης οι εργασιακές σας σχέσεις. Μια παλαιά σύμβαση εργασίας, μπορεί να λήξει.

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να επαναφέρει ένα πρώην σας, αγαπητέ Δίδυμε, και σας παροτρύνει να εξετάσετε προσεκτικά πού είστε αφοσιωμένοι. Έχετε ακόμα συναισθήματα για κάποιον? Να είστε ειλικρινείς επάνω σ’ αυτό! Η πανσέληνος του Ζυγού, μπορεί ν’ αναζωογονήσει το πάθος σας για ένα μωρό ή για κάποιο δημιουργικό έργο, που είχατε αφήσει στην άκρη. Επαναφέρετε στο προσκήνιο αυτό το όνειρο! Τα οικονομικά ζητήματα, καθώς και τα ζητήματα εμπιστοσύνης, αυξάνονται. Συγκρατήστε το θυμό σας…και φροντίστε να διασκεδάσετε όσο μπορείτε, με τις καταστάσεις.

taro-6-9

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος, αντιπροσωπεύει ένα τέλος για σας, αγαπητέ Καρκίνε. Είναι το «τέλος μιας σχέσης». Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε σχέση…από προσωπική, φιλική ή ακόμα κι επαγγελματική. Το σημαντικό είναι ότι ζυμώνεται εδώ και αρκετό καιρό και θα χαρείτε που θα απαλλαγείτε επιτέλους απ’ αυτή. Βρίσκεστε στη διαδικασία αναπροσαρμογής της κατεύθυνσης της ζωής σας και πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας, κόντρα στις μεγάλες απαιτήσεις των άλλων για σας. Ένα θέμα που αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή την περιουσία σας, μπορεί να κορυφωθεί.

Πανσέληνος Ωροσκόπιο Λέων

Τα εξοργισμένα λόγια, δε σας εξυπηρετήσουν αυτή την περίοδο, αγαπητέ Λέοντα. Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν στον κόσμο σας αυτό το διάστημα και σας αποσπούν την προσοχή. Περνάτε μια μικρή κρίση με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας. Θέλετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε από εκείνους που θέλουν να περιορίσουν τις κινήσεις σας . Ένα ταξίδι ή κάποιες πληροφορίες, μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας σας. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Παρθένος

Πώς κερδίζετε «τα προς το ζην» αγαπητέ Παρθένε? Αν είστε όλο δουλειά και καθόλου διασκέδαση, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε όλη τη στρατηγική σας, για την οικονομική σας ευμάρεια. Μπορεί να λάβετε μια επιταγή που έχει καθυστερήσει πολύ ή μπορεί να τερματιστεί μια επιχειρηματική σύμβαση. Αν είστε δυσαρεστημένοι με την κατάσταση, ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα και να βρείτε πιο χαρούμενους τρόπους για να κερδίσετε ένα εισόδημα που να αξιοποιεί καλύτερα τα ταλέντα και τους πόρους σας. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια μίνι οικονομική κρίση σε αυτό το σημείο – ίσως μια μεγάλη δαπάνη? – και να επανεξετάσετε μια παλιά χρηματοοικονομική πηγή, για βοήθεια.

Πανσέληνος Ωροσκόπιο Ζυγός

Βρίσκεστε στο προσκήνιο, αγαπητέ Ζυγέ! Μια παλιά ενόχληση μπορεί να έρθει να σας στενοχωρήσει τώρα – ίσως είναι μια προηγούμενη σχέση ή ένα πρόβλημα με την ήδη υπάρχουσα, που σας ενοχλούσε για κάποιο διάστημα. Αυτό φέρνει στο φως θυμό και δυσαρέσκεια, που μπορεί να συνεχιστεί. Είναι μια ευκαιρία να καθαρίσετε τα πάντα και να ξεκόψετε με το παρελθόν! Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή… όταν κάτι που σας ενδιαφέρει, τελικά ολοκληρώνεται! Τώρα γνωρίζετε πού στέκεστε σε σχέση με κάποιον, πράγμα που καθιστά ευκολότερο το να προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-09/04 Νέοι σύντροφοι – Χρήμα από περιουσία

taro-zodia-76

Σκορπιός

Υπάρχει ένα μυστικό στοιχείο, σ’ αυτή την πανσέληνο, αγαπητέ Σκορπιέ. Μήπως είστε απασχολημένη με ένα μεγάλο έργο, παρασκηνιακά? Μήπως είστε μυστικά ερωτευμένη με κάποιον? Τα μυστικά είναι βέβαιο, ότι θα έρθουν στο φως! Ίσως να μην σας αρέσει αυτό που ακούτε, αλλά είναι καλύτερα να το ξέρετε. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε τις τακτικές σας! Να επαναλάβετε κάτι, να αναθεωρήσετε μια σχέση με έναν συνάδελφό σας ή να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες. Πάρτε τις αποφάσεις σας…και να είστε έτοιμη να κάνετε την κίνησή σας, όταν έρθει η ώρα!

Τοξότης

Με ποιον μπορείτε να μοιραστείτε τα όνειρά σας, αγαπητέ Τοξότη? Ένα ερωτικό όνειρο ή ένα φιλόδοξο έργο, φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Ο δρόμος φαίνεται να είναι λιγάκι δύσκολος. Μήπως δεν έχετε τα απαραίτητα μέσα για να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε? Μήπως σας λείπουν τα χρήματα? Ή μήπως το μόνο που σας λείπει είναι η αυτοπεποίθηση? Πρέπει λοιπόν να επανεξετάσετε το θέμα. Αν πρόκειται για μια ερωτική σχέση που ονειρεύεστε, προσπαθήστε να ακούσετε την καρδιά σας πιο στενά – ίσως αλλάξει τη μουσική της! Αν είναι ένα δημιουργικό έργο, ήρθε η ώρα να τελειοποιήσετε τις ιδέες σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τους συνεργάτες σας, πιο προσεκτικά.

κρυσταλλομαντεία

Αιγόκερως

Έχετε τόσα πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις να αντιμετωπίσετε αγαπητέ Αιγόκερε… και ναι, δεν είστε ξένη μ’ αυτά. Σας ζητείται να προχωρήσετε και να αναλάβετε έναν πιο ενεργό, υψηλό ρόλο προβολής τώρα. Οι ιδέες σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του έργου και χρειάζονται την εξειδικευμένη καθοδήγηση σας. Έχετε το δυναμισμό και την εμπειρία που χρειάζεται για να το προωθήσετε, αλλά αισθάνεστε επίσης κουρασμένη. Επιδιώξτε να μην εξοντωθείτε. Οι επαγγελματικές σχέσεις θέλουν ιδιαίτερη επισήμανση – ειδικά αν είστε εσείς η ανώτερη ή κάποιος άλλος είναι ανώτερος από σας. Ένας συγκεκριμένος δεσμός, μπορεί να αλλάξει ή να τελειώσει για πάντα.

Υδροχόος

Η ζωή, σας καλεί να απομακρυνθείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αγαπητέ Υδροχόε. Μια σχέση με κάποιον από το εξωτερικό μπορεί να φτάσει σε κρίσιμο σημείο και να σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Αυτό μπορεί να αφορά και κάποιον που είναι ειδικός στον τομέα του ή ανήκει στη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. Τα νέα που έρχονται θα μπορούσαν να φέρουν παλιούς δαίμονες στο φως, προτρέποντάς σας να κατανοήσετε περισσότερο τις κρυφές διαστάσεις μιας συγκεκριμένης προσπάθειας. Ένα έργο που αφορά το μάρκετινγκ ή τις εκδόσεις, στο οποίο έχετε εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό παρασκηνιακά, τελικά ολοκληρώνεται.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-09/04 Νέοι σύντροφοι – Χρήμα από περιουσία

xartomanteia

Πανσέληνος Ωροσκόπιο για ολα τα ζώδια

Ιχθύες

Αυτή είναι μια δυναμική και βοηθητική πανσέληνος για σας, αγαπητοί Ιχθύες! Είναι μια στιγμή προσωπικής μεταμόρφωσης, επιτρέποντάς σας να απομακρυνθείτε από μια συγκεκριμένη σχέση, που δεν είναι καλή για σας. Αυτό θα μπορούσε να έχει προσωπικό ή οικονομικό χαρακτήρα – ή και τα δύο! Μια χρηματοπιστωτική κρίση που σας αναγκάζει να εξαρτάστε από τους άλλους για βοήθεια, σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε, το πώς θέλετε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και τους πόρους σας, από δω και πέρα. Ένα δώρο, συνοδεύεται από δεσμεύσεις. Μπορεί να είναι μια περίοδος σωματικού – η και σεξουαλικού – μετασχηματισμού!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot