Σαββατοκύριακο Αγάπης 11-12/01 Το Παρελθόν Επανέρχεται

nea-selini-zwdio-tayros

Σαββατοκύριακο Αγάπης 11-12/01.

Σαββατοκύριακο : Βρείτε την ουσία στην ατμόσφαιρα της κάθε μέρας!

Με το πέρασμα του χρόνου, οι λεπτομέρειες της ζωής αρχίζουν να έχουν προβλεπόμενη διαδρομή και γίνονται πιο γήινες.

Είναι εύκολο τότε να συνηθίσετε να βλέπετε πρόσωπα και καταστάσεις – ακόμα και πρόσωπα μέσα σε καταστάσεις – ως κάτι οικείο… Σαν να ανήκουν σε μια ευρύτερη κατηγορία, αντί να έχουν τη δική τους μεμονωμένη ουσία ή ατομικότητα!

zodia-taro-45

Όλοι μπορείτε να εξοικειωθείτε με την υπερβολή μιας μονόπλευρης δυναμικής των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων: Της δικής σας. Αυτό που εσείς θεωρείτε ουσιαστικό, προκλητικό, τη δική σας οπτική!

Ισορροπία δεν σημαίνει μόνο να δίνετε βαρύτητα στην πρακτική των άλλων. Σημαίνει και να είστε σε θέση να την αναγνωρίσετε ως εξίσου σημαντική, ώστε να συνυπάρχετε και να «συν – δημιουργείτε». Δεν αφορά το «εγώ», δεν αφορά το «εγώ και εσύ»… Αφορά το «εμείς»!

Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο σε όψη αντίθεσης με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, σας αναγκάζει να υιοθετήσετε τη δυναμική ενός «εμείς» σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Το ελάχιστο που κάνει, είναι να απαιτεί να κάνετε ένα άνοιγμα προς αυτή την κατεύθυνση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Είναι αλήθεια ότι η Έκλειψη έχει ήδη συντελεστεί. Ωστόσο, τα επακόλουθά της είναι μακροπρόθεσμα και ακόμα εκτείνονται. Η Έκλειψη πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο. Ο Ερμής προωθείται προς μια συνάντηση με τον Κρόνο, μετά με τον Πλούτωνα… Λίγο προτού ο Κρόνος συναντήσει τον Πλούτωνα το πρωί της Κυριακής!

Όλα αυτά διέπονται από κάποιο νόημα. Και αυτό εμποτίζει τις εμπειρίες σας μέσω της παρεμβολής του. Ο Ερμής είναι ο διερμηνέας σας για την ευρύτερη εμπειρική σας γνώση. Και τώρα που ο Δίας διαμένει στον Αιγόκερω, λειτουργεί ως αρωγός: Για να διαδώσετε αλλά και να αποκτήσετε πρόσβαση στην ευρύτερη φιλοσοφία και τα πλάνα ζωής, προκειμένου να φτάσετε στον συντονισμό με το «εμείς»!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Ματωμένη Σελήνη τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο Αγάπης 11-12/01.

Ο Αιγόκερως αποτελεί τον αυστηρό και επίπονο έλεγχο με την πάροδο του χρόνου. Κάθετος και απλοποιητικός και άκαμπτος. Και έρχεται η ισχυρή αλλά τρυφερή Σελήνη από τον Καρκίνο, να σας υπενθυμίσει ότι υπάρχει νερό γύρω σας… Μπορείτε να κολυμπήσετε!

Ο Ερμής ξεπροβάλλει, για να σας βοηθήσει να βρείτε λογική σε όλη αυτή την απίστευτα μεγάλη ποσότητα δυαδικότητας… Με κάποιο τρόπο, να αναδυθείτε με μια ουσιαστική ευκαιρία στην αλλαγή, στην ωρίμανση. Αλλά το «κερασάκι στην τούρτα» δεν είναι η αλλαγή ή η ωρίμανση. Είναι η οικογένεια, είναι η ικανοποίηση!

Ο Δίας βρίσκεται στο Νότιο Δεσμό κατά τη διάρκεια της Έκλειψης. Μην εστιάσετε τόσο στα στενά όρια αίματος και χώρου, όσον αφορά την οικογένεια… Η άμορφη οικογένεια των ανθρώπων, ίσως να είναι πιο κοντά σε αυτό που χρειάζονται όλοι!

chartomantia-098

Ο Ουρανός κάνει στάση το βράδυ της Παρασκευής, για να γυρίσει σε ορθή πορεία μέσα στον Ταύρο. Η ενέργειά του διέπεται από δώρα για όλους. Η πρόκλησή σας είναι να είστε πρόθυμοι να τα δείτε. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω είναι ρεαλιστής – αλλά κάνει και τη σκληρή δουλειά της κατανόησης. Η πορεία του μέσα στο σαββατοκύριακο, περνά από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Είναι μια ευκαιρία να αφήσετε ξεπερασμένες ιδέες να περάσουν στη λήθη. Είστε πιο ανάλαφροι πλέον: Το δώρο έχει πλαστεί με φως και αέρα, και έχει γήινη κρούστα!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη είναι στον Λέοντα που τον κυβερνά ο Ήλιος. Από εκεί θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη. Η διάθεση μπορεί να είναι εύθυμη, χαρωπή, γενναιόδωρη. Είναι δημιουργική, εγωκεντρική και θερμή. Υπάρχει μια ευκολία στην κίνηση, γι’ αυτό οι κινήσεις δεν ξέρουν πού να σταματήσουν… Πραγματικά, πρέπει να θέσετε ένα προειδοποιητικό σημείο!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Ματωμένη Σελήνη τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Σαββατοκυριακο Αγάπης 11-12/01.

Το πρωί της Κυριακής γίνεται ανασύσταση θέσεων: Η σειρά Ερμής – Κρόνος – Πλούτωνας, γίνεται Πλούτωνας – Κρόνος – Ερμής. Είναι σημαίνουσα και καθόλου εύκολη για πολλούς. Για κάποιους, αποτελεί τις τελευταίες πινελιές σε ένα αριστούργημα. Για άλλους, είναι ο αντίκτυπος μιας λήξης. Κάποιοι θα βιώσουν μια βαριά θλίψη. Δεν είναι όλες οι ιστορίες ευχάριστες σε μια δεδομένη στιγμή, κάποιοι θα λυπηθούν. Να θυμάστε ότι όποιο «κεφάλαιο» κι αν βιώνετε τώρα, πρέπει να συνεχίσετε την ανάγνωση!

Ο Σέξπιρ υποστήριξε ότι «Τίποτα δεν είναι καλό ή κακό. Η σκέψη του δίνει χαρακτήρα». Αν μπορείτε, εντοπίστε τώρα το «εμείς» συστατικό στην ισορροπία. Αν δεν μπορείτε, θα υπάρξουν άλλες μέρες. Συνεχίστε να διαβάζετε την ιστορία σας…

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, αναζητήστε αυτά που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε. Παρηγορηθείτε από αυτά, ακόμα κι αν εσείς δεν είστε τώρα σε θέση να βοηθήσετε.

Το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με την ενέργεια των Πλούτωνα – Κρόνου – Ερμή. Αναζητήστε το φωτεινό και αέρινο δώρο με την τραγανή κρούστα, νιώστε το. Η ικανοποίηση είναι εφικτή, σε όποια συγκυρία κι αν βρίσκεστε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia