Σαββατοκύριακο 04-05/01 Μια συναισθηματική φιλονικία

zwdio-tayros

Σαββατοκύριακο 04-05/01.

Το σαββατοκύριακο θα κυλήσει ήπια. Όχι ότι δεν θα κάνει και τα καπρίτσια του, πάντως χαρακτηρίζεται ήπιο.

Γι’ αυτό και θα λάβει πιο πρωταγωνιστική θέση μια πιο βαθιά συγκυρία: Η συνάντηση συνασπισμού του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Πρόκειται για σύνοδο που προετοιμάζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό… Και τώρα έφτασε η μεγάλη στιγμή της αλήθειας!

zodia-taro-45

Η ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου προάγει την ικανότητα να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Σε αυτό συμβάλλει και ο Ερμής από τον Αιγόκερω: Έχει λήξει τη σύνοδό του με τον Δία και πορεύεται προς την επόμενη με τον Ήλιο. Μέσα στην εβδομάδα υπήρξε δραστηριότητα όσο αφορά στοιχεία και επικοινωνίες, απόψεις και θέσεις. Και ο Ερμής έχει την ευθύνη εδώ να θέσει προτεραιότητες!

Το μυαλό τώρα είναι αυτό που διαχωρίζει καθετί που επείγει. Η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στον Αιγόκερω, είναι σαν τον μπαμπά που λέει «Έπρεπε να πας τουαλέτα πριν ξεκινήσουμε». Αλλά αν είστε τυχεροί, θα κάνει την επείγουσα στάση καθ’ οδόν. Όλοι μπορούν να κοιτάξουν τα πράγματα με ηρεμία, αν αξιοποιήσουν αυτή την ενέργεια. Μην παγιδευτείτε στη συνάντηση του Ερμή με τον Δία, μειώστε την ταχύτητά σας και θέστε προτεραιότητες. Αυτό απαιτεί η στιγμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 04-05/01

Για ποιους τομείς της ζωής σας δέχεστε πιέσεις να τους δομήσετε καλύτερα; Τι σας επείγει να του θέσετε όρια, προκειμένου να έχει καλύτερη εξέλιξη; Και να είστε ειλικρινείς: Πού αποτύχατε να πράξετε τα δέοντα, ίσως παταγωδώς και για καιρό; Αυτά είναι τα θέματα που θα «κουρνιάσουν», για να ασχοληθείτε. Και τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες απόπειρες, δυναμικά και ουσιαστικά!

Όλοι έχετε τα φόντα να πετύχετε απόλυτα αυτή τη φορά. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Το σύμπαν υπογραμμίζει να εστιάσετε όπου αποτύχατε να θέσετε όρια. Κάντε τώρα την επιπλέον προσπάθεια!

Ο Άρης από τον Τοξότη είναι οπλισμένος και έτοιμος να δράσει. Το τρίγωνό του την Κυριακή με τον Χείρωνα από τον Κριό, που κυβερνά ο Άρης, είναι η τέλεια ευκαιρία. Τι περιμένετε; Αυτό που αναζητάτε, πάντα βρίσκεται στο τελευταίο μέρος που θα ψάχνατε. Θα το εντοπίσετε στην ύστατη απόπειρα. Γιατί; Επειδή συνεχίζετε, μέχρι να πετύχετε!

taro-zodia-76

Σε κάποιους ανθρώπους παίρνει χρόνια να ολοκληρώσουν κάτι, που άλλοι διεκπεραιώνουν σε μια μέρα. Ποιο είναι το κοινό σημείο; Τα καταφέρνετε, όταν δεν σταματάτε την προσπάθεια. Εσείς δεν πρέπει να σταματήσετε! Και ειδικά, όχι τώρα! Είστε πάρα πολύ κοντά!

Όλοι αποτυγχάνουν μέχρι να πετύχουν. Μόνο όποιος δεν προσπαθήσει χάνει. Αν όλο αυτό αφορούσε άλλο ζώδιο, πολλοί θα χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο. Αλλά εδώ εμπλέκεται ο Αιγόκερως. Στα εδάφη του συντελείται μια πολυαστρία.

Και αυτό σημαίνει πιο επιδέξιες προσπάθειες, με ουσιαστική επιμονή. Χωρίς να υπερβάλετε εαυτόν, να εμμένετε. Σταθμίστε την οπτική και τις βραχυπρόθεσμες προσδοκίες σας. Δώστε σημασία στα μηνύματα των αισθήσεών σας και ρυθμίστε αναλόγως!

zwdia-tarw-zodia-19

Σαββατοκυριακο 04-05/01

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, διαμοιράζει τα πράγματα σε μικρότερα βήματα. Πώς αλλιώς θα μπορούσε ένας τράγος να αναρριχηθεί σε μια κάθετη πλαγιά; Συνειδητοποιήστε το και αξιοποιήστε το. Μειώστε ταχύτητα, κοιτάξτε την πλαγιά, πάρτε φόρα και κατακτήστε τη!

Η αποτυχία αποτελεί εμπειρία, η εμπειρία οδηγεί στην δεξιοτεχνία με την πάροδο του χρόνου. Αδράξτε την ανταμοιβή σας, μένοντας στην πορεία σας. Αυτό το σαββατοκύριακο έχετε την ικανότητα να αναγνωρίσετε τους περισπασμούς και να τους αποφύγετε, όπως αποφεύγετε μια τρύπα!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τον Ταύρο τελειώνει μια συνάντησή της με τον Ουρανό και περνά σε ένα τρίγωνο με τον Δία. Η διάθεσή σας είναι αναζωογονημένη και αποζητά την ευχαρίστηση. Συνάδει άριστα με τη θέση του Άρη στον ατρόμητο Τοξότη. Είναι καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Να νιώσετε ότι κάνετε την υπέρβαση – με την καλή έννοια, ακόμα κι αν κινείστε κάπως εκ του ασφαλούς!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Σαββατοκύριακο 04-05/01

Το τρίγωνο του Χείρωνα με τον Άρη, απλώνει ένα δίκτυ ασφαλείας. Γι’ αυτό δεν πειράζει αν πέσετε και καθυστερήσετε λίγο. Σηκωθείτε ξανά, ξεσκονιστείτε και γελάστε μ’ αυτό. Με το κάθε βήμα, με την κάθε πτώση, με το κάθε άλμα γίνεστε καλύτεροι!

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο. Στη συνέχεια θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο Ήλιος θα προσεγγίζει όλο το σαββατοκύριακο ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, που θα γίνει ακριβείας την Τρίτη.

Είναι καλή στιγμή να αφήσετε τα «αποτυχημένα μέχρι να επιτύχουν» σχέδιά σας, να υποβόσκουν κάτω από την επιφάνεια…

μελλοντολόγος

Σαββατοκυριακο 04-05/01

Καλές είναι οι ανταλλαγές απόψεων και προοπτικών – αλλά τον σχεδιασμό να τον κάνετε μόνοι σας. Φυσικά θα τον μοιραστείτε κάποια στιγμή. Αλλά κάποια πράγματα αφορούν μόνο εσάς αυτή τη στιγμή. Θα τα αξιολογήσετε καλύτερα, αν τώρα στραφείτε μέσα σας και ακούσετε το ένστικτό σας!

zwdia-tarw-1

Το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη από τον Ταύρο θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη.

Είναι η κυβερνήτης του Ταύρου, που τώρα βρίσκεται στον Υδροχόο. Πρόκειται για μια συναισθηματική φιλονικία, ανάμεσα στο «το χρειάζομαι» και στο «άφησέ το»!

Καμία επιλογή δεν είναι λανθασμένη, καμία δεν είναι απόλυτα σωστή. Βιώστε τη φιλονικία, αφήστε τη να λειάνει τις γωνίες στις πιο σημαίνουσες προκλήσεις σας.

Οι τροχισμένες γωνίες είναι ο στόχος. Η φιλονικία είναι μέρος της αλχημείας, στο να υπερνικήσετε την πρόκληση και να πετύχετε την αλλαγή!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9