Σεληνιακή έκλειψη 10/01 – 4 ζώδια θα την βιώσουν πιο έντονα

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Σεληνιακή έκλειψη 10/01 4 ζώδια θα την βιώσουν πιο έντονα .

Σεληνιακή έκλειψη : Το 2020 μπορεί να έχει μόλις αρχίσει, αλλά είναι ήδη ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα.

Αυτή η χρονιά ξεκινάει στο μέσο της εποχής της έκλειψης. Αυτό συμβαίνει όταν κάτι μπορεί να «εκλείψει» από τη ζωή σας, οδηγώντας σας σ’ ένα μονοπάτι που δεν περιμένατε ν’ ακολουθήσετε.

Παρόλο που οι αλλαγές τέτοιου μεγέθους είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα που θέλετε, πιθανότατα θα κοιτάξετε πίσω….και θα συνειδητοποιήσετε ότι ήταν το καλύτερο που κάνατε ποτέ.

zodia-taro-45

Ας έχετε αυτό στο μυαλό σας, όταν αναφέρω πως η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου 2020 θα είναι η χειρότερη γι’ αυτά τα ζώδια – Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως – γιατί μερικές φορές χρειάζεστε τη ζωντάνια για να ανακινήσετε τα πράγματα και να νιώσετε ζωντανοί.

Το «ματωμένο φεγγάρι» πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου, στο προστατευτικό, οικογενειακό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου… και θα προκαλέσει αλλαγές ζωής! Αυτό εφιστά την προσοχή της ιδιωτικής σας ζωής και της πλευράς τους εαυτού σας, που ο υπόλοιπος κόσμος δεν πρέπει να δει ποτέ.

Τα μυστικά σας μπορεί να αποκαλυφθούν, ν’ αμφισβητηθεί η πίστη σας και οι συναισθηματικές σας προσκολλήσεις, να κοπούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Καθώς αντιτίθεται στη σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα – γνωστή και σαν μια διέλευση που απειλεί την υποδομή ολόκληρης της ζωής σας, προκαλώντας σας ν’ αναπτυχθείτε μέσα από τη δημιουργία και την καταστροφή – αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα μπορούσε να αμφισβητήσει την εξουσία σας, καθώς και την εξουσία που προεδρεύει πάνω σας.

Προετοιμαστείτε να νιώσετε το χαλί να φεύγει κάτω από τα πόδια σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί να πέσετε…. για να μπορέσετε να ξανασηκωθείτε. Δημιουργώντας ένα τρίγωνο στον πνευματικό και ενσυναισθηματικό Ποσειδώνα, αυτή η σεληνιακή έκλειψη περιλαμβάνει και την ευγένειά του. Ας γίνετε το πιο ευγενικό άτομο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Σεληνιακή έκλειψη Κριός: Πολλές προσωπικές και ευαίσθητες αλήθειες αποκαλύπτονται

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη έχει τη δυνατότητα να σας κόψει βαθιά. Συγκλονίζοντας τον 4ο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να δείτε αλλαγές στο χώρο διαβίωσης καθώς και στις σχέσεις με τους ανθρώπους που θεωρείτε πως είναι πολύ κοντά σας. Αν η ιδιωτική σας ζωή κρέμεται από ένα νήμα λόγω αμέλειας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να καλλιεργείτε την καρδιά σας με αγάπη, φροντίδα και ανάπαυση. Η φιλοδοξία σας μπορεί να σας έφερε εδώ που είστε, αν τα οικογενειακά σας θεμέλια, χρειάζονται δουλειά.

Σεληνιακή έκλειψη Καρκίνος: Βιώνετε μια αλλαγή, στον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας

Αυτό το «ματωμένο φεγγάρι» θα ξηλώσει τις ραφές της ζωής σας, ώστε να τις ράψετε ξανά όλες μαζί, φτιάχνοντας κάτι καινούργιο και συναρπαστικό. Ωστόσο, το αρχικό σοκ των αλλαγών αυτών, μπορεί να σας κάνει να χάσετε τις ισορροπίες σας, αν δεν είστε προετοιμασμένοι. Μεταμορφώνοντας τον πρώτο σας οίκο, του εαυτού , ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε το άτομο που γίνεστε. Ξέρετε πως έχετε ξεπεράσει κάποια πράγματα, αλλά εξαρτάται από εσάς να τα αφήσετε όλα πίσω σας….και ν’ αγκαλιάσετε την αβεβαιότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σεληνιακη έκλειψη Ζυγός: Μια αποκάλυψη σχετικά με την καριέρα σας είναι στο δρόμο…

Παίρνετε μια απάντηση για όλα όσα δουλέψατε. Αν είστε στο σωστό δρόμο, συνεχίστε…. Αν δεν είστε, μια δραματική σειρά γεγονότων θα μπορούσε να σας ενθαρρύνει να ανακατευθύνετε την πορεία σας. Καταστρέφοντας όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αυτή η σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δημόσιο πρόσωπό σας και σας αποκαλύπτει αν προβάλλετε προς τα έξω….τη σωστή εικόνα.

Σεληνιακή έκλειψη Αιγόκερως: Δοκιμάζεται η δυναμική των σχέσεων σας

Οδεύετε μπροστά σ’ ένα ταξίδι… και τα πράγματα ίσως επιταχυνθούν μάλλον γρήγορα για σας. Δεν μπορούν να έρθουν όλοι μαζί σας, καθώς έχετε ξεπεράσει ορισμένες από τις σχέσεις σας. Αφήνοντας τους ανθρώπους των οποίων τα μονοπάτια δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με το δικό σας, δημιουργείτε χώρο, μόνο για ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν κάτι που να έχει μεγάλη διάρκεια, μαζί σας. Συμβουλευτείτε τις αλλαγές στον έβδομο οίκο, των συνεργασιών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot