Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Α

Ταρώ Κριός – Ο Αυτοκράτορας

Αγαπητοί Κριοί, η εσωτερική δύναμη, η αντοχή και η ανθεκτικότητα παρά τις ασυνήθιστες πιθανότητες λαμβάνουν έμφαση αυτή την εποχή! Σε περιόδους ιδιαίτερων δυσκολιών και στρες, θα έχετε πάντα τη δύναμη να τα υπομείνετε, εάν ψάξετε βαθιά μέσα σας. Αναγνωρίστε τη δύναμή σας και ετοιμαστείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την άμυνά σας. Σταθείτε δυνατοί και η νίκη θα είναι δική σας. Είναι μονάχα θέμα χρόνου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε ότι η μάχη δεν είναι πάντα η καλύτερη απάντηση. Συχνά, το να περιμένετε είναι ο καλύτερος τρόπος να επιτύχετε τη νίκη.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Προχωρώ πέρα από τους προσωπικούς μου περιορισμούς

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος – Ο Ιεροφάντης

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ότι βρίσκεστε σε δίλλημα. Πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν για να βρείτε τη νέα πραγματικότητα. Το να φτάσετε εκεί είναι κάτι που επιθυμείτε πολύ, αλλά πιθανότατα θα συμπεριλαμβάνει μια συγκεκριμένη ποσότητα θυσίας. Αυτή η θυσία απαιτείται για να μετανοήσετε για παλιές αμαρτίες… Είτε για να κάνετε ένα υπολογισμένο βήμα πίσω, ώστε να επανεκτιμήσετε την επόμενή σας κίνηση προς τα μπροστά. Επίσης, είναι καιρός να μην ασχολείστε με πράγματα που δεν είναι σημαντικά στη ζωή σας.

Να αντικρίζετε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να παραιτηθείτε από την ανάγκη σας τα έχετε υπό έλεγχο.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο του ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο των απεριόριστων θαυμάτων μου

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ Δίδυμοι – Οι Εραστές

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες Ταρώ σας συμβουλεύουν να μείνετε αποστασιοποιημένοι και αντικειμενικοί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε την αλήθεια και να αναζητήσετε τα αληθινά γεγονότα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πνεύμα σας, για να αποδείξετε αυτό που πιστεύετε και να επιτύχετε. Η μόρφωση και η εμπειρία σας είναι σημαντικές, όπως εξίσου είναι οι καθημερινές σας παρατηρήσεις και σκέψεις. Μπορείτε και επιλύσετε προβλήματα με το να χρησιμοποιείτε την ιστορία, τους κανόνες, τους νόμους και τη διπλωματία. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, είναι μια καλή περίοδος για τους επιχειρηματίες.

Μην φοβηθείτε να αναζητήσετε έναν μέντορα ή επενδυτή εάν τον χρειάζεστε. Δεν θα πρέπει να αφήσετε την υπερηφάνεια σας να παρεμποδίσει μια μεγαλύτερη ευκαιρία που μπορεί να έχετε.
Τυχερός αριθμός:3
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Χρησιμοποιώ την μοναδική μου ευφυΐα με σοφό τρόπο

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία KARIM Προβλέπει για τα ερωτικά μελλούμενα

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Καρκίνος – Το Άρμα

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα ένας δάσκαλος ή σύμβουλος μπορεί να μπει στη ζωή σας. Αυτός μπορεί να έχει ένα πνευματώδες ή μυστικιστικό υπόβαθρο. Αν και η διδασκαλία των μυστικιστών περιέχει αλήθεια, η φωνή της δικής σας καρδιάς έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Εναλλακτικά, ορισμένοι Καρκίνοι μπορεί να ενδυθούν οι ίδιοι δάσκαλοι: Η γνώση τους έχει φτάσει τώρα σε τέτοιο επίπεδο, που μπορούν να τη μοιραστούν με άλλους. Είναι επίσης εξαιρετική στιγμή για να παντρευτείτε ή να δεσμευτείτε. Έχετε την ευχή των μεγαλυτέρων σας και του Παντοδύναμου.

Κάποιες τεχνικές γείωσης και διαλογισμού θα αποδειχθούν θεραπευτικές.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου, η υψηλότερη καθοδήγησή μου έχει τις ρίζες της στην πίστη.

taro-6-9

Ταρω Λέων – Η Δύναμη

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ότι πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με την εξαπάτηση, την κλοπή ή την προδοσία. Κάποιος μπορεί να σας κλέβει την ενέργεια, τον χρόνο ή το κουράγιο. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σημαίνει και πραγματική ληστεία, οπότε να είστε προσεκτικοί. Κάποιοι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση όπου δεν θα μπορείτε να είστε ο πραγματικός σας εαυτός. Δεν θα έχετε την αυτονομία σας και τη δυνατότητα να εκφραστείτε όπως θέλετε. Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τον εαυτό σας.

Από επαγγελματικής άποψης, δεν είναι καλή περίοδος για να υπογράψετε συμβόλαια ή να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις και σχέδια.
Τυχερός αριθμός:7
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δρω με αγάπη και το σύμπαν γνωρίζει τις προθέσεις μου

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος – Ο Ερημίτης

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα η διαίσθησή σας αυξάνεται. Μπαίνετε σε μια περίοδο σύνδεσης με την ψυχική σας δυναμική. Είναι η στιγμή του πνευματικού διαφωτισμού, της εσωτερική φωταγώγησης, της θεϊκής γνώσης και της σοφίας. Οι απαντήσεις που ψάχνετε θα έρθουν εκ των έσω, από την εσωτερική αντανάκλαση, μέσω της βαθύτερης αλήθειας και γνώσης σας. Συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας μέσω διαλογισμού, οραματισμού, ενός σαμανικού ταξιδιού και με το να γίνετε μέλος πνευματικών κοινοτήτων.

Αυτοί που έχουν σχέση, θα κατανοήσουν τον σύντροφό τους διαισθητικά. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, είναι πιθανό να βρουν μια αγνή και αθώα αγάπη.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λιλά
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η πίστη είναι δεμένη με την καρδιά μου, έχω τις απαντήσεις που ψάχνω

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-wroskopio-4