Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Β

Ταρώ Ζυγός – Η Δικαιοσύνη

Αγαπητέ Ζυγέ, η σαφήνεια βρίσκεται καθ’ οδόν. Θα έχετε μια στιγμή αναλαμπής που θα αποκαλύψει μια ιδέα, η οποία θα σας αλλάξει τη ζωή ή θα κάνετε μια πνευματική ανακάλυψη. Ξαφνικά, η ενσυνείδητη κατανόηση και η πνευματική αιτιολόγηση, φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Αυτή είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να αναλάβετε δράση: Αν επικεντρώσετε τη σκέψη στην επίτευξη των στόχων σας, μπορείτε να επιτύχετε ό,τι επιθυμείτε. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να αναζητήσετε την αλήθεια των πραγμάτων και να βρείτε τη δικαιοσύνη.

Μπορεί να υποστηρίζετε ένα γεγονός ή να υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας ή τα δικαιώματα άλλων.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω εξαιρετικές στιγμές διαύγειας

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός – Ο Θάνατος

Αγαπητέ Σκορπιέ, η κάρτα αντιπροσωπεύει τον Πατέρα. Είναι πιθανό να πρέπει να αναλάβετε έναν πατρικό ρόλο στην οικογένεια – ανεξαρτήτως φύλου, για να προστατέψετε και να υπερασπιστείτε αυτούς που αγαπάτε. Μπορεί να είστε ο κουβαλητής της οικογένειας ή να παρέχετε υποστήριξη στους ανθρώπους που αγαπάτε. Γενικά, θα υπάρχει ασφάλεια, σταθερότητα και οργάνωση στη ζωή σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά και να επιτύχετε, με την εξυπνάδα σας και τη συμπόνια σας.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καθοδηγώ την εξέλιξή μου με σιγουριά, δύναμη και γενναιοδωρία

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ Τοξότης – Η Εγκράτεια

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή την εβδομάδα πρέπει να πάρετε το μάθημα της ταπεινοφροσύνης. Υπάρχουν στιγμές που πιθανόν να ευχόσουν να λάβεις ένα φιλοφρονητικό χτύπημα στην πλάτη ή να νιώσεις τον θρίαμβο. Ωστόσο, μέσα στον ενθουσιασμό σου, μην ξεχάσεις τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Ο κομπασμός μπορεί να σε αποτρέψει να ακολουθήσεις την αληθινή πορεία. Εναλλακτικά, κάποιοι μπορεί να αποφύγετε την προσοχή του κόσμου και αυτούς που εμποδίζουν την επιτυχία σας. Βγείτε χρησιμοποιώντας τη δική σας εσωτερική πυξίδα, για να προσδιορίσετε την επιτυχία. Δικαιούστε όλη την επιτυχία και την ευτυχία του κόσμου.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αξίζω την επιτυχία

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία KARIM Προβλέπει για τα ερωτικά μελλούμενα

zwdia-66

Ταρώ Αιγόκερως – Ο Διάβολος

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια περίοδο για άμεση επικοινωνία και απλές ερμηνείες. Θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Σκεφτείτε αν είστε αληθινοί προς τον εαυτό σας, τη δουλειά, τη σχέση σας. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια εξομολόγηση, αυτή είναι η ώρα. Αφήστε το διορατικό μυαλό και την πιστή καρδιά σας, να εκτιμήσουν την κατάσταση από μια ανώτερη οπτική. Κάποιες φορές μπορεί οι άλλοι να σας βρίσκουν ψυχρό… Γι’ αυτό ίσως πρέπει να λειτουργήσετε πιο διπλωματικά ή να δείξετε περισσότερη κατανόηση προς τους άλλους.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Β

Είναι μια καλή περίοδος για να μάθετε ή να βελτιώσετε τον εαυτό σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ του τριαντάφυλλου
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η ύπαρξή μου διέπεται από σοφία και διαύγεια

μελλοντολόγος

Ταρώ Υδροχόος – Το Άστρο

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις. Σας απασχολεί το οικονομικό σας μέλλον; Υπάρχει κάτι που θέλετε να επιτύχετε αλλά δεν ξέρετε πώς; Θυμηθείτε ότι η τύχη εμφανίζεται, όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. Καθορίστε τους στόχους σας. Σπάστε τους σε μικρότερα κομμάτια που μπορείτε να επιτύχετε. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και με τη διαδικασία. Προτού το καταλάβετε, θα γευθείτε τους γλυκούς καρπούς της προσπάθειάς σας. Κάποιοι λειτουργείτε με δυσάρεστο τρόπο ή σαν μανιακοί. Είναι ώρα να αλλάξετε νοοτροπία, να επιλέξετε τη γενναιοδωρία αντί για την απληστία.

Τυχερός αριθμός:8
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ονειρεύομαι την απεριόριστη δυνατότητά μου για ύπαρξη με σταθερή επιθυμία και αγάπη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Ιχθύες – Η Σελήνη

Αγαπητοί Ιχθύες, οι κάρτες Ταρώ προβλέπουν ένα απότομο τέλος στην τρέχουσα πορεία σας, μια δύσκολη απόφαση για μια διαλυμένη σχέση ή μια μπλοκαρισμένη ιδέα ή μια τελειωμένη συνεργασία. Το τέλος για κάτι σημαντικό θα έρθει, επομένως να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Τίποτα στη ζωή δεν είναι μόνιμο. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο στη δουλειά σας. Είτε ότι ο χρόνος σε έναν τωρινό ρόλο σας να τελειώνει και μπορεί να κόβετε τους δεσμούς σας.

Ενώ το τέλος σε μια κατάσταση είναι επώδυνο, θυμηθείτε ότι οι πιο ισχυροί σπόροι της ελπίδας μπορούν να φυτευτούν στη θέση της.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αυτοθεραπεύομαι κάθε μέρα

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65