Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/01 Α

tarot-m

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/01 Α

Ταρώ Κριός
Η κάρτα της εβδομάδας: Επτά των ξιφών  & Επτά των πεντάκτινων

Ο συνδυασμός  των δύο καρτών όσον αφορά τις σχέσεις, δεν αποτελεί ιδιαίτερα καλό οιωνό. Υποδεικνύουν ότι ίσως αισθάνεστε παγιδευμένοι εξαιτίας κάποιων παραμέτρων, είτε επειδή δεν καταβάλλεται η αντίστοιχη προσπάθεια από τον σύντροφό σας. Εδώ πρέπει να τεθούν ερωτήματα του είδους «Είναι αυτός που μου έδωσε την ευτυχία; Πού με οδηγεί αυτή η σχέση; Πρέπει να γίνει επαναπροσδιορισμός αυτής της σχέσης»;

Εάν οι κάρτες αντιπροσωπεύουν το σύντροφό σας, προφανώς δεν κάνει κάτι για τη φροντίδα της σχέσης. Γενικότερα για τις σχέσεις, ίσως υπάρχει μια κατάσταση όπου δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να μείνετε με το ταίρι σας… Αλλά εξακολουθείτε να μένετε μαζί του. Για τα συναισθήματα, ο συνδυασμός  των δύο καρτών έχει παρόμοια σημασία. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον κυριαρχεί… Αλλά σκεφτόσαστε τον τρόπο που θα κάνετε μια προσέγγιση ή αν πρέπει το άλλο άτομο να κάνει την πρώτη κίνηση. Κρατήστε τα μάτια  ανοιχτά, για να βρείτε ποια επιλογή σας ταιριάζει.

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος
Η κάρτα της εβδομάδας: Τέσσερα των κυπέλλων

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει μια σύγχυση συναισθημάτων και σκέψεων. Οι στόχοι σας που κάποτε ήταν σαφείς, έχουν θολώσει από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες. Θυμηθείτε τι θέλετε. Αποφύγετε τα λεκτικά πυροτεχνήματα και προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα που απασχολούν τη σχέση σας με σωστό τρόπο.

Με επιμονή και υιοθετώντας έναν μεθοδικό τρόπο, είστε ικανοί να πετύχετε κάτι που θα ήταν αδύνατον για πολλούς. Η αγάπη σε μορφή παράλληλης σχέσης, μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή ορισμένους από εσάς. Όσοι έχετε χάσει την προσωπική σας δύναμη, ενεργείστε με τη συμβουλή φίλων. Κάποιοι που ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο άτομο, ίσως οι αρχικές σας προσπάθειες να αποτύχουν – αλλά αυτό θα είναι προσωρινό!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Δίδυμοι
Η κάρτα της εβδομάδας: Η Δύναμη

Αυτή κάρτα μαρτυρά ότι η πίστη φέρνει απρόσμενη βοήθεια. Τα όνειρα δεν πρέπει να είναι μακριά από το μυαλό σας, πρέπει πάντα να παραμείνουν μέρος της προσωπικής ζωής του καθενός. Βάλτε  μακροπρόθεσμους στόχους και αποφύγετε επιφανειακές σχέσεις, ώστε αργότερα να βρεθείτε σε θέση ισχύος. Η νίκη, όχι μόνο στον αισθηματικό τομέα αλλά και σε άλλους, είναι εφικτή!

Αποφύγετε τις  ακούσιες παραχωρήσεις και άσκοπες αυτοθυσίες. Δείξτε στοχαστικό πρόσωπο. Μια καλή σχέση είναι η αρχή μιας θετικής αλλαγής. Η κίνηση που θα υπάρξει μετά από μια περίοδο ακινησίας, σταδιακά θα επιφέρει ομορφιά και χάρη στη ζωή σας και τα μάτια τρίτων!

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Καρκίνος
Η κάρτα της εβδομάδας: Τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένο, Το Άστρο, Άσος των ράβδων ανεστραμμένος

Ο συνδυασμός αυτών των καρτών υποδηλώνει ότι χρειάζεστε επιθεώρηση: Όχι μόνο απολογισμό στον αισθηματικό τομέα σας – αλλά και επαναπροσδιορισμό του τι θέλετε από αυτόν. Αυτές οι τρεις κάρτες δείχνουν ότι ανακάμπτετε από ένα ισχυρό αισθηματικό τραύμα. Αν και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο, νιώθετε ανασφάλεια.

Το Άστρο μιλάει για κάτι πολύ καλό που έρχεται στη ζωή σας, για μια αγνή και αληθινή αγάπη. Αλλά ό άσος των ράβδων είναι ανεστραμμένος: Ως τελική έκβαση, ίσως φοβάστε μην ξαναπληγωθείτε και δεν δείχνετε την απαραίτητη εμπιστοσύνη, ακυρώνετε τα όποια σχέδιά σας. Είτε παραπλανείτε τον εαυτό σας, λέγοντάς του ότι ο μεγάλος έρωτας έχει πια χαθεί για πάντα

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-tarw-zodia-19

 

Ταρω Λέων

Η κάρτα της εβδομάδας: Δύο των κυπέλλων

Η κάρτα δείχνει ότι κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός, αναλαμβάνοντας μια υπεύθυνη δράση. Είναι ή ώρα τώρα να πάρετε τις πρωτοβουλίες στον αισθηματικό τομέα. Σε καινούριες γνωριμίες που φαίνονται πολλά υποσχόμενες, φροντίστε να βάλετε γερά θεμέλια για την μετέπειτα  στήριξή τους!

Προσπαθήστε να καταλάβετε τις εσωτερικές αξίες των συντρόφων σας. Να συνειδητοποιήσετε τα ζωτικής σημασίας σημεία, στην κατάσταση που σας περιβάλλει. Μια ανταλλαγή εμπειριών, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα ανώτερο επίπεδο αφοσίωσης του ενός προς τον άλλο!

Ταρώ Παρθένος
Η κάρτα της εβδομάδας: Πέντε των κυπέλλων ανεστραμμένη

Αυτή η κάρτα ανεστραμμένη, φανερώνει μια σωματική ή συναισθηματική εξάντληση. Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο έχει ξεφύγει, όπως και η επιστροφή για κάτι που νομίζατε ότι είχε χαθεί. Μια επανασύνδεση για παράδειγμα, φαίνεται πολύ πιθανή – αν όχι σίγουρη.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να περισώσετε ό,τι μπορείτε από αυτή την κατάσταση. Σας αναμένει σημαντική βελτίωση, τόσο από σωματικής πλευράς όσο και από αισθηματικής!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

μελλοντολόγος