Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/01 Β

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/01 Β

Ταρώ Ζυγός
Η κάρτα της εβδομάδας: Ο Ήλιος ανεστραμμένος

Ο Ήλιος ανεστραμμένος δείχνει ότι η έναρξη μιας νέας διαδικασίας ή σχέσης, θεωρείται σίγουρη. Πολλοί είστε έτοιμοι να αναλάβετε αποφασιστική δράση και τον έλεγχο του εαυτού σας, θέλοντας να επιλύσετε μια τρέχουσα κατάσταση.

Ωστόσο, μην αγκαλιάζετε ιδέες πολύ εύκολα, ούτε να παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας… Γιατί οι βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις θα οδηγήσουν σε προχειρότητες. Ειδικά στον αισθηματικό τομέα, κάποιοι από εσάς θα συναντήσετε εμπόδια. Μπορεί να επιβραδύνουν την πρόοδο  στα σχέδιά σας, δεν θα φτάσουν όμως στη ματαίωσή τους!

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός
Η κάρτα της εβδομάδας: Εννέα των κυπέλλων

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι, αν στο παρελθόν περάσατε μια τραυματική εμπειρία, οι διαφορές δεν έχουν ακόμα εξαλειφθεί. Κάποιο καλοπροαίρετο πρόσωπο, του οποίου οι σκέψεις δεν επηρεάζονται εύκολα, σας παρακολουθεί σαν τρίτο μάτι: Βγάζει προς το πρόσωπό σας ένα είδος προστασίας!

Είναι πολύ πιθανό να σας ζητηθεί από παλιό εραστή ή ερωμένη, να υπάρξει επανασύνδεση. Αποφύγετέ τη! Μελλοντικοί στόχοι στα αισθηματικά, απειλούνται από αποτυχία να τα αντιμετωπίσετε την τρέχουσα χρονική στιγμή… Επειδή βγάζετε μια αδυναμία να ολοκληρώσετε  ό,τι ξεκινάτε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

Ταρώ  Τοξότης
Η κάρτα της εβδομάδας: Το Άρμα

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι, αν η ανάγκη για βοήθεια και καθοδήγηση παραμένει αναπάντητη, τότε μην σπαταλάτε το χρόνο σας. Επιδείξτε αισιοδοξία. Παρά το γεγονός ότι η σχέση σας μπορεί να αντιμετωπίζει τεράστια έως ανυπέρβλητα εμπόδια, με τη δύναμη της θέλησής σας θα μπορέσετε να τα καταφέρετε!

Αλλά η μεγαλύτερη νίκη σας, θα είναι να μπορέσετε να ελέγξετε το δικό σας εγώ… Γιατί όπου υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει εγωισμός!

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/01 Β

Ταρώ Αιγόκερως
Η κάρτα της εβδομάδας: Πέντε των ράβδων & Ο Άσος των κυπέλλων

Η κάρτα «το πέντε των ράβδων» φανερώνει ότι παλιές αντιπαλότητες επανεμφανίζονται. Μια περίοδος ειρήνης, μπορεί να είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Επιχειρήματα θα προκύψουν, για παράδειγμα: Ποιος προσφέρει τα πιο πολλά μέσα στο σπίτι.

Η κάρτα «ο Άσος των κυπέλλων», είναι η κάρτα της αφθονίας, της δημιουργικότητας και της αυτοδύναμης. Αυτή  δείχνει ότι η δημιουργικότητα του Αιγόκερω θα φθάσει στο μέγιστο. Σας αναμένει μια συντριπτική αυτοπραγμάτωση!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Υδροχόος
Η κάρτα της εβδομάδας: Ο Θάνατος ανεστραμμένος

Αυτή η κάρτα υποδεικνύει ότι ίσως αρνείστε να αποδεχθείτε ένα δυσάρεστο τέλος. Πολλοί από εσάς επιλέγετε να ζείτε στο παρελθόν, τρέφετε αυταπάτες για το μέλλον και βγάζετε μια αδυναμία να ξεκινήσετε κάτι  από την αρχή.

Κάποιοι στόχοι που δεν επιτεύχθηκαν στο παρελθόν, σας κάνουν να νιώθετε αδύναμοι. Οι φίλοι σας ίσως να σας υπονομεύσουν… Και η οικογένειά σας δεν θα σας υποστηρίξει, όσον αφορά κάποια διαφωνία που θα προκύψει!

Ταρώ Ιχθύες
Η κάρτα της εβδομάδας: Ο Ιππότης των ξιφών

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα άτομα και τις δικές τους γνώμες, να παρεμβαίνουν στη ζωή σας. Προσοχή στην ισορροπία ανάμεσα στη σχέση και τη δουλειά σας… Μπορεί το ένα να λειτουργήσει εις βάρος του άλλου!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

μελλοντολόγος