Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Α

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή την εβδομάδα αντιπροσωπεύετε το αρχέτυπο του εργαζόμενου γονέα. Φροντίζετε καλά την οικογένειά σας, φροντίζετε επίσης για την οικονομική αφθονία. Μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία ζωής – εργασίας και να βρείτε τη ροή και την ευθυγράμμισή σας. Είστε γενναιόδωροι και αξιόπιστοι. Για μερικούς, οι σχέσεις με τη μητέρα σας ή με μητρικές φιγούρες θα είναι στο επίκεντρο.

Είναι καλή περίοδος για να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε. Απολαύστε τις συναντήσεις με φίλους και την οικογένεια.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα είστε δίκαιοι και θα ακολουθήσετε το μονοπάτι της ηθικής. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια περίοδο που απαιτείται λήψη αποφάσεων, με πιθανές μακροπρόθεσμες επιδράσεις. Προσέξτε τις επιπτώσεις που θα έχουν οι αποφάσεις σας, στην ευεξία τη δική σας και των άλλων. Φροντίστε να σκέφτεστε πρώτα και μετά να δράτε. Ενώ είστε γεμάτοι ενέργεια, έχετε την τάση να βιάζεστε και να μην σκέφτεστε τις επιπτώσεις των πράξεών σας.

Είναι καλύτερα να εστιάσετε τον ενθουσιασμό σας σε δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22

Ταρώ Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι: Πρέπει να αφήσετε το παρελθόν για να μπορέσετε να φτάσετε στην νέα σας πραγματικότητα. Σε θέματα σχέσεων, οι κάρτες δείχνουν ένα απρόσμενο τέλος σε κάποια… Αυτό σημαίνει ότι μια σχέση σας θα τελειώσει αλλά δεν θα ξέρετε γιατί ακριβώς. Δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τι πήγε στραβά. Ο εραστής σας θα σας αφήσει μετέωρους.

Παράλληλα, οι κάρτες σας συμβουλεύουν να μην θυσιάζετε τον εαυτό σας για να νιώθουν οι άλλοι άνετα. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για την πνευματική σας εξέλιξη.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

xartomanteia

Ταρώ Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα κάντε ένα διάλειμμα, πάρτε το χαλαρά. Γιατί μπορεί να υποφέρετε από νευρικές κρίσεις, να χρειαστείτε ιατρική βοήθεια ακόμα και νοσηλεία. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να μην μπορείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα της ζωής μόνοι σας. Δεν είναι καιρός για ελπίδες, αλλά για να εμπιστευτείτε πλήρως τη διαδικασία και όλα όσα θα φέρει. Προσπαθήστε να μην ελέγξετε την κατάσταση. Αντί να πάτε με τη ροή, περιμένετε τη ροή. Δηλαδή, μην κάνετε τίποτα.

Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να αναζητήσετε την καθοδήγηση συμβούλου για τα θέματά σας.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Βαθύ μωβ

μελλοντολόγος

Ταρω Λέων

Οι κάρτες αυτή την εβδομάδα φέρνουν λάμψη! Μπορείτε να κάνετε μια σύνδεση με καρδιά και μυαλό μέσω της επαφής σας με τους άλλους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ευρύτερο καλό. Γενικότερα, είναι μια περίοδος υγιούς συναισθηματικής κατάστασης. Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει στους άλλους τομείς της ζωής σας, οι φίλοι και η οικογένεια είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν και να σας παρηγορήσουν.

Η κοινωνική ζωή σας είναι λαμπερή. Μπορεί να βγείτε για γεύμα ή σε μια συναυλία με την παρέα σας. Ευνοούνται και όλα τα σχέδια στο σπίτι που δεν θα έχετε προγραμματίσει από πριν.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ρόδινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Α

Ταρώ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχετε, γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και διορατικοί, για να βρείτε γρήγορα αυτό που είναι κρυμμένο πριν να είναι πολύ αργά. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε τις απατηλές καταστάσεις. Οι κάρτες δείχνουν επίσης κρυφούς εχθρούς, ίσως εκείνους στον κοινωνικό κύκλο σας που δεν θέλουν πάντα το καλύτερο για σας.

Εναλλακτικά, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που κοροϊδεύετε τους άλλους. Είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά για την ώρα.
Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

taro-zodia-76