Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Β

tarw-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Β

Ταρώ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς η ζωή προτίθεται να σας πετάξει στα σύννεφα! Όλα θα γίνουν πιο γρήγορα απ’ όσο περιμένατε. Οι σχέσεις θα εξελιχθούν, οι δουλειές σας θα προχωρήσουν και θα πρέπει να γιορτάσετε τα αποτελέσματα. Προβλέπονται όμορφες ρομαντικές στιγμές. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά να βρείτε κάποιον πολύ ξεχωριστό. Αν βγαίνετε με κάποιον, το ραντεβού σας μπορεί ξαφνικά να σας κάνει μια πρόταση.

Μερικοί από σας μπορεί να νιώθετε υπερβολικά συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Μπορεί όλα τα κοινωνικά μέσα σας να σας τρελαίνουν. Αν ακούγεται σαν την κατάστασή σας, ώρα να ξεκινήσετε ψηφιακή «νηστεία». Βρεθείτε πιο κοντά στη φύση και αφήστε πίσω το κινητό σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε του ωκεανού

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Ο Ρόμπερτ Μπράουνινγκ είπε «Η αγάπη είναι η ενέργεια της ζωής». Αν είστε ελεύθεροι, προσδεθείτε γιατί ένας καυτός έρωτας καταφθάνει. Εάν είστε δεσμευμένοι, οι κάρτες προβλέπουν μια όμορφη σύνδεση ψυχών. Προβλέπουν επίσης επιθυμία και αρμονία μεταξύ ανθρώπων που είναι ερωτευμένοι. Άρα αν θέλατε η σχέση σας να ανανεωθεί, τώρα είναι η ώρα.

Μερικοί μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο δίλημμα. Μπορεί να μην νιώθετε σίγουροι για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε ή ποιον να εμπιστευτείτε. Μαζέψτε όσες πληροφορίες μπορείτε για να πάρετε τη σωστή απόφαση. Πολλές φορές, η σωστή επιλογή είναι αυτή που φαίνεται δυσκολότερη αρχικά.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ταρώ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας λένε να είστε δυνατοί, να έχετε αντοχή και επιμονή. Μερικές φορές οι δύσκολες καταστάσεις μπορούν να λυθούν από τις πράξεις σας, άλλες φορές όχι. Αλλά όσο μένετε άπραγοι, τόσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση. Μπορεί να είναι δύσκολο ή επώδυνο, αλλά ίσως είναι η καλύτερη επιλογή να πράξετε και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Εάν έχετε τον έλεγχο, είναι καλύτερο να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και να μην σπαταλάτε χρόνο σε τσακωμούς.

Μην διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια. Να είστε αρκετά δυνατοί για να στέκεστε μόνοι, αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε πότε χρειάζεστε βοήθεια και αρκετά θαρραλέοι για να τη ζητάτε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Β

Ταρώ Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα έχετε χάσει τον έλεγχο μιας κατάστασης. Ίσως κάποιος ή κάτι εξωγενές να χειρίζεται τη ζωή σας. Μπορεί να είναι ένας κτητικός σύντροφος ή γονιός. Μπορεί να είναι η δική σας φιλοδοξία ή ο εγωισμός, που σας τυφλώνει και δεν βλέπετε τι συμβαίνει στη ζωή σας. Μερικοί μπορεί να επιβάλετε στους άλλους τη θέλησή σας ανεξέλεγκτα, από την επιθυμία να πετύχετε τους στόχους σας. Με αυτό τον τρόπο γίνεστε αρχιτέκτονες της αποτυχίας σας!

Είναι ώρα να δουλέψετε σκληρά, να φυτέψετε προσεκτικά τους σπόρους σας και να τους καλλιεργήσετε. Μπορεί να μην δείτε σήμερα τα αποτελέσματα. Αλλά, με τον καιρό, θα θριαμβεύσετε.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λεμονί

chartomantia-098

Ταρώ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα έχετε οξεία όραση, θα βλέπετε μέσα στους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Θα κάνετε σωστές, ώριμες επιλογές. Οι κάρτες δείχνουν ότι μπορεί και να ξεπερνάτε ένα σημείο καμπής στη μόρφωσή σας, που θα σας μεταφέρει σε έναν νέο κύκλο ανθρώπων. Επαγγελματικά, μπορεί να λάβετε υποστήριξη, βοήθεια ή εποικοδομητική κριτική από μια μεγαλύτερη γυναίκα στο περιβάλλον εργασίας σας. Αυτή η γυναίκα είναι έμπειρη, ειλικρινής, σοφή και επαγγελματίας. Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της.

Μερικοί μπορεί να δράτε σαν τον χειρότερο εχθρό σας. Πρέπει να νιώθετε ότι σας αγαπάνε και όχι να σπρώχνετε τους άλλους μακριά σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Ιχθύες

Οι κάρτες δείχνουν μια περίοδο που υπάρχει άγχος και δυσκολία στη ζωή σας. Ίσως κουράζεστε να δημιουργήσετε ισορροπία – μέσα σας, στις σχέσεις σας, στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Είναι πολύ πιθανό άνθρωποι γύρω σας να σας παρέχουν εποικοδομητική κριτική, όπως ο προϊστάμενος στο γραφείο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας στο σπίτι. Ακούστε προσεκτικά και προσπαθήστε να δουλέψετε πάνω στον εαυτό σας.

Στη δουλειά είναι σημαντικό να είστε ομαδικοί παίκτες, να δουλεύετε παράλληλα με τους προϊστάμενους και τους συναδέλφους σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να προσπαθούν υπερβολικά να ευχαριστήσουν έναν δυνητικό σύντροφο. Να νιώθετε ασφάλεια μέσα σας και να επαναλαμβάνετε μερικές θετικές φράσεις.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Φούξια

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra