Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/12 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/12 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Μπορεί να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα από πολλές επιλογές και όλες μπορεί να είναι δελεαστικές… Αλλά μόνο μία είναι η καλύτερη. Άλλες φορές, όλες αυτές οι επιλογές δεν είναι πραγματικά επιλογές. Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με τόσες πολλές επιλογές και όλες φαίνονται εξίσου ελκυστικές, στραφείτε στη διαίσθησή σας για καθοδήγηση.

Αν ακόμα δεν ξέρετε ποια να επιλέξετε, ίσως είναι πιο ασφαλές να μην επιλέξετε καμία! Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν ονειροπολείτε και ότι τα σχέδιά σας βασίζονται στην πραγματικότητα.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι περπατάτε πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Μπορεί αυτό να εκδηλωθεί με τη μορφή διαμάχης και αν δοκιμάσετε να συμβιβαστείτε, θα είναι μόνο προσωρινό. Στη δουλειά, μπορεί να εκδηλωθεί με ένταση κατά την οποία δύο άτομα ή ομάδες βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να νιώθετε διχασμένοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή η εποχή, η σταθερότητα και η υπομονή σας θα σας χρησιμεύσουν.

Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι είστε κλειστοί και δεν είστε ανοιχτοί στις γνωριμίες με νέους ανθρώπους και δεν δείχνετε τα συναισθήματά σας. Αυτό μόνο θα περιπλέψει τις σχέσεις σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λευκό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες εστιάζουν στη θεία δικαιοσύνη. Είναι μια πολύ παράξενη ιδέα αν το σκεφτείτε, γιατί μερικές φορές οι ασήμαντες πράξεις έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια περίοδο που απαιτείται λήψη αποφάσεων. Κάτι στη ζωή σας απαιτεί προσοχή. Είναι ώρα να δείτε την αλήθεια σαν το σπαθί της δικαιοσύνης, που θα τρυπήσει το πέπλο της ψευδαίσθησης.

Σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε κάποια νομική μάχη, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Είναι επίσης καλή περίοδος για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/12 Α

Ταρώ Καρκίνος

Αυτή είναι μια εβδομάδα μεταμόρφωσης. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή, αφήνοντας το παρελθόν. Οι κάρτες δείχνουν ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας τεράστιας αλλαγής. Είναι ώρα για θάνατο και αναγέννηση. Μόνο οι σπόροι που έχουν φυτευθεί στο έδαφος θα ανθίσουν. Μη μένετε, λοιπόν, στην αβεβαιότητα. Λύστε τα θέματα του παρελθόντος. Δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσετε πριν ξεκαθαρίσετε το παρελθόν.

zodia-zwdia-88-1

Μόλις το κάνετε, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση προς ένα νέο και καλύτερο αύριο. Κάποιος Σκορπιός θα αποδειχθεί πραγματικός φίλος.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Φετινό μπλε

Ταρώ Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε επιτυχία και θα πάρετε έναν ηγετικό ρόλο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο παλεύατε σκληρά για πολύ καιρό – και γυρνάει επιτέλους υπέρ σας. Τα καλά νέα είναι ότι είστε στη θέση, για την οποία οι άλλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους: Γιατί σας βλέπουν ως πραγματικό ηγέτη, ένα άτομο θαρραλέο και χαρισματικό που τους εμπνέει. Αν είστε σε κάποιου είδους ψηφοφορία, πιθανότατα θα κερδίσετε.

Μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή μια δημόσια αναγνώριση από τους συναδέλφους σας. Οι δεσμευμένοι, θα νιώθουν σεβασμό και θαυμασμό στη σχέση τους.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/12 Α

Ταρώ Παρθένος

Πρέπει να ξέρετε ότι όταν η ροή του νερού είναι πολύ αργή, το νερό λιμνάζει. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας. Οι καταστάσεις που ήταν κάποτε συναρπαστικές, πλέον έχουν γίνει βαρετές και προβλέψιμες. Νιώθετε ότι έχετε λιμνάσει και ζείτε στο καβούκι σας. Ωστόσο, αν σηκώσετε το ανάστημά σας και βγείτε από εκεί, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε στην κατοχή σας το ιερό δισκοπότηρο. Υπάρχουν νέες προοπτικές για σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, περιβάλλεστε από αγάπη και αφοσίωση. Αλλά ο κίνδυνος αυτής της κατάστασης είναι ότι αν θεωρείτε την αγάπη δεδομένη, αρχίζετε να την χάνετε.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γκρι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9