Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/12 Β

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/12 Β

Ταρώ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα είναι ώρα να κρατηθείτε γερά και να ετοιμαστείτε για τη διαδρομή. Η ομίχλη εξαφανίζεται και ο δρόμος σας είναι καθαρός. Ναι, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη δράση. Συμβαίνουν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο, αλλά όλα είναι για καλό. Όλα εκείνα που εκκρεμούσαν, τελειώνουν τώρα.

Είναι καλή εποχή για τον έρωτα. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά να βρείτε κάποιον πολύ ξεχωριστό. Ή αν βγαίνετε με κάποιον, μπορεί ξαφνικά να σας κάνει μια πρόταση. Ο κανόνας είναι: Πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς η ζωή είναι έτοιμη να σας πάει στα σύννεφα!
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι μπορείτε να ελέγξετε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Είναι ώρα να παραμείνετε ψύχραιμοι σε κάθε κατάσταση και να την γυρίσετε υπέρ σας. Έχετε τη δύναμη να κοιτάξετε με μάτια γεμάτα αγάπη, τη δύναμη να αφήσετε την ιστορία να γραφτεί ξανά και να την ξαναγράψετε. Οι κάρτες σας ζητούν να έχετε όραμα – να ονειρευτείτε πέρα από τους περιορισμούς σας. Ενθαρρύνεστε να προχωρήσετε χωρίς φόβο προς νέους τομείς.

Νέες κατευθύνσεις και ανάπτυξη ανοίγονται για σας. Οι διαπραγματεύσεις θα είναι επιτυχείς. Η θέση σας στον οικονομικό κόσμο μπορεί να ενδυναμωθεί μέσα από μια κοινή προσπάθεια.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, έχει συμβεί ήδη. Το σκοτάδι είχε γίνει βαθύ – αλλά το αντιμετωπίσατε και πλέον δεν σας τρομάζει το ίδιο. Θα έρθει σύντομα η αυγή. Στον επαγγελματικό τομέα, έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο στη δουλειά σας ή μπορεί ο χρόνος σας στον συγκεκριμένο ρόλο να τελειώνει και να κόβετε τους δεσμούς. Αλλά θα βρείτε πιθανώς μια πολύ πιο ικανοποιητική καριέρα.

Μια σχέση μπορεί να χαλάσει, αλλά θα βρείτε ξανά την αγάπη. Όπως λένε, είναι πιο σκοτεινά λίγο πριν την αυγή. Γι’ αυτό, αγαπητοί Τοξότες, μια νέα μέρα είναι έτοιμη να ξεκινήσει.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βαθύ κόκκινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/12 Β

Ταρώ Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα μην ξεχνάτε πως όλα ξεκινούν με αγάπη. Είναι ώρα για νέα συναισθήματα, αυξημένη σοφία και πιθανότητες για θεραπεία σε κάθε κατάσταση. Θα μπορέσετε να φυτέψετε τον σπόρο της αγάπης στη ζωή σας. Ο σπόρος μπορεί να φυτρώσει, μπορεί και όχι – ανάλογα με τον τρόπο που τον τρέφετε. Οι κάρτες προβλέπουν την αρχή μιας σχέσης, που είναι γεμάτη προοπτικές και μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική αγάπη και την ευτυχία.

chartomantia-098

Οι κάρτες δεν εγγυούνται ευτυχία, αλλά εγγυούνται πως θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε την ευτυχία για τον εαυτό σας αν το επιθυμείτε.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πορτοκαλί

Ταρώ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα δείτε νέα ξεκινήματα. Μπορεί να είναι η αρχή δημιουργικών προσπαθειών ή ενός πρότζεκτ που αγαπάτε πολύ. Ξεκινήστε με θέρμη και ενθουσιασμό, καθώς όλα θα πάνε καλά. Είναι επίσης καιρός για νέες σχέσεις, τόσο ερωτικές όσο και φιλικές. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον άτομο, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να καλλιεργήσετε μια μακροχρόνια σχέση. Επίσης, οι κάρτες δείχνουν και αγάπη αυτή την εβδομάδα.

Μερικοί Υδροχόοι θα σχεδιάσουν μια διήμερη απόδραση με τους αγαπημένους τους, καθώς η νέα Σελήνη τους κάνει ονειροπόλους και ρομαντικούς. Επίσης, είναι καλή εποχή για να σχεδιάσετε την απόκτηση ενός μωρού.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/12 Β

Ταρώ Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ευτυχισμένες σχέσεις και πραγματικές φιλίες. Το βασικό μήνυμα είναι: Οδηγήστε με την καρδιά σας και μην χάσετε το μυαλό σας! Αφήστε τη διαίσθησή σας να οδηγήσει, για να πάρετε καλές αποφάσεις που απορρέουν από την προσωπική σας δύναμη. Θα υποστηρίξετε τους άλλους ακούγοντάς τους με την καρδιά σας, με συμπονετική και στοργική διάθεση.

Σας ζητείται να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας. Να είστε ανοιχτοί στα μηνύματα που θα σας αποκαλύπτονται μέσω ονείρων, διαλογισμού ή οπτικοποίησης. Είστε πιο δυνατοί απ’ όσο πιστεύετε.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Φούξια

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65