Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Β

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Β

Ταρώ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μια κατάσταση δεν έχει εξελιχθεί όπως ελπίζατε… Και αυτό σας στεναχωρεί και σας απογοητεύει. Αντί να προχωρήσετε, επιλέγετε να μένετε στην αυτολύπη σας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι το παρελθόν έχει περάσει, κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε θα σας κολλήσει εκεί. Η ζωή σας προσπερνά, γι’ αυτό πιάστε το ποτήρι της σαμπάνιας, ανεβείτε στην πίστα και γιορτάστε!

Οι κάρτες φέρνουν επίσης καλά νέα. Όταν είστε έτοιμοι, όταν αποδεχτείτε την απώλεια, θα γυρίσετε και θα δείτε νέες ευκαιρίες να σας περιμένουν.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε πληγωμένοι και απογοητευμένοι. Η καρδιά σας έχει πληγωθεί από τα βέλη άσχημων λέξεων, πράξεων και προθέσεων. Σας έχουν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα πόνου, στεναχώριας και θρήνου. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η επώδυνη περίοδος θα περάσει. Είναι ώρα να εκμεταλλευτείτε τον πόνο, για να διευρύνετε την οπτική σας και να δείτε την ευρύτερη εικόνα.

Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωρινά. Θα τα ξεπεράσετε. Τα σύννεφα θα διαλυθούν και σύντομα θα δείτε πιο καθαρά τι μπορείτε να μάθετε από αυτή την εμπειρία.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Μπορεί να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα από πολλές εναλλακτικές… Και όλες να είναι δελεαστικές – αλλά μόνο μία είναι η καλύτερη. Άλλες φορές, όλες αυτές οι επιλογές δεν είναι πραγματικά επιλογές. Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με πολλές και όλες φαίνονται εξίσου ελκυστικές, στραφείτε στη διαίσθησή σας για καθοδήγηση.

Κάθε επιλογή έχει θετικά και αρνητικά. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ότι αυτή που θα κάνετε είναι ευθυγραμμισμένη με τον σκοπό σας και το ανώτερο καλό… Ακόμα κι αν νιώθετε παραλυμένοι από τις τόσες επιλογές.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Β

Ταρώ Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν καλά νέα στο οικονομικό μέτωπο. Δουλεύετε μεθοδικά για να φτάσετε τους στόχους σας. Έχετε σχέδιο και ακολουθείτε το πρόγραμμα για να το υλοποιήσετε. Μπορεί να μην δουλεύετε γρήγορα, αλλά είστε συνεπείς και αφοσιωμένοι στον στόχο σας. Βάλτε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και ολοκληρώστε τη δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε τον εαυτό σας. Ακολουθήστε τη ροή, τη ρουτίνα σας, και μετά από ένα διάστημα θα κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα.

zwdia-9-zvdia-9

Οι ερωτευμένοι μπορεί να θέλουν να αρραβωνιαστούν ή να παντρευτούν. Οι γυναίκες μπορεί να βρουν τον ιππότη με την λαμπερή πανοπλία.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Ταρώ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, η παιδική και ανάλαφρη στάση σας θα αυξήσει τη γοητεία και την ελκυστικότητά σας. Απολαύστε το. Μπορεί να νιώσετε νοσταλγία αυτή την εβδομάδα: Να επισκεφτείτε την πατρίδα σας, το παλιό σας σχολείο ή να ξαναβρεθείτε με συμμαθητές σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης την επιστροφή ενός αγαπημένου και τις πιθανότητες αναβίωσης παλιών σχέσεων. Υπάρχει αυξημένη αρμονία και συνεργασία στις σχέσεις σας. Είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε χωρίς προσδοκίες.

Για τους πνευματικούς αναζητητές, οι κάρτες δείχνουν την επιστροφή της αδελφής ψυχής, παλιών αναμνήσεων ή την ευκαιρία να αποκτήσετε σοφία από το παρελθόν.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ

taro-zodia-098

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Β

Ταρώ Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα σέρνεστε μέσα στο σκοτεινό τούνελ και προσπαθείτε να βρείτε το φως στο τέλος του. Οι ευχές σας και οι επιθυμίες σας μπορεί να μην ικανοποιηθούν σήμερα ή αύριο αλλά κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον. Έχετε αισιοδοξία, γιατί είστε στο σωστό δρόμο και στο τέλος θα καταφέρετε τον στόχο σας. Έχετε βαρεθεί και έχετε χάσει την έμπνευση, από δεδομένα στη ζωή σας. Ίσως ξεκινήσατε με ένα μεγάλο όραμα και πολύ ενθουσιασμό… Αλλά τώρα νιώθετε εξαντλημένοι από την καθημερινή ρουτίνα.

Είναι ώρα να επανασυνδεθείτε με αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό, για εσάς και τον σκοπό της ψυχής σας. Θα βρείτε νέες πηγές έμπνευσης.
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-taro-xartomanteia