Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Α

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή την εβδομάδα γίνεστε τόσο πεισματάρηδες ή εμμονικοί, που επικεντρώνεστε στις λεπτομέρειες και δεν μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Εκτός αυτού, είστε και τεμπέληδες. Δεν κάνετε τη δουλειά, γιατί απλώς δεν θέλετε να την κάνετε. Αν ισχύει αυτό, πρέπει να μιλήσετε σοβαρά με τον εαυτό σας για το αν πρέπει να έχετε όντως αυτό τον στόχο… Ή αν δεν είναι κάτι που θέλετε τελικά.

Όσοι έχουν ερωτική σχέση, μπορεί να νιώσουν ότι έχουν παρασυρθεί από την καθημερινότητα και έτσι η ερωτική σπίθα έχει κάπως χαθεί. Είναι ώρα να αναζωπυρώσετε την αγάπη, ενώ παράλληλα είστε η σταθερή στήριξη για το ταίρι σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα νικήσετε. Μαθαίνετε πώς να κυβερνάτε τον κόσμο. Δεν κυβερνάτε με αυταρχισμό, έχετε τον έλεγχο. Αλλά οι άλλοι σας ακολουθούν γιατί κερδίζουν από εσάς, έχετε δημιουργήσει μια χαρούμενη επαφή με όσους αλληλεπιδράτε. Είναι ώρα να ισορροπήσετε τις ανθρώπινες με τις θεϊκές πλευρές σας.

Είναι μια σημαντική εποχή από άποψη κάρματος, οι πράξεις που θα γίνουν τώρα είναι οι σπόροι του αύριο. Η υγεία σας θα είναι καλή. Θα ξεπεράσετε παλιές ασθένειες.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι προσπαθείτε να βρείτε δρόμο διαφυγής και δεν υψώνετε το ανάστημά σας. Θα υπάρξουν πολλά εμπόδια στο δρόμο σας, που θα δοκιμάσουν την αποφασιστικότητά σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σιγουριά και αξιοπρέπεια. Οι κάρτες σας ζητούν να μιλήσετε με τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε τις τακτικές που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή. Δεν είναι καλή περίοδος να υπογράψετε νέα συμβόλαια.

Στις σχέσεις πρέπει να κρατήσετε τον αυτοσεβασμό σας πρώτα και να διασφαλίσετε ότι δεν κάνετε συμβιβασμούς… αλλά βρίσκεστε στη μέση. Έχετε στο μυαλό σας τη φράση «είμαι αρκετός, όπως ακριβώς είμαι».
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Α

Ταρώ Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα μαθαίνετε να κατανοείτε τον εαυτό σας, τον ηθικό σας κώδικα και όσα εκτιμάτε στη ζωή σας. Αυτό θα σας φέρει ισορροπία και αρμονία. Οι δεσμευμένοι θα περιβάλλεστε από αγάπη και ζεστασιά. Μερικοί μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα. Μπορεί να νιώθετε αβέβαιοι για κάποιες καταστάσεις, ανθρώπους ή το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε.

chartomantia-098

 

Αυτές είναι σημαντικές αποφάσεις. Μην επιλέξετε απλώς την ευκολότερη διαδρομή, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες και κάντε τη σωστή επιλογή. Ακόμα κι αν ένα μονοπάτι φαίνεται δύσκολο, θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερα πράγματα.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

Ταρώ Λέων

Αυτή την εβδομάδα σας περιορίζουν οι καταστάσεις. Πιστεύετε ότι οι επιλογές σας είναι λίγες, χωρίς ξεκάθαρη έξοδο διαφυγής. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, έναν βίαιο σύντροφο, να χρωστάτε ένα σημαντικό ποσό ή να έχετε κολλήσει σε μια δύσκολη κατάσταση. Νιώθετε παγιδευμένοι χωρίς λύση. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε ότι τις περισσότερες φορές δεν περιοριζόμαστε από τη δράση ή την αδράνεια κάποιου άλλου… Αλλά από τους περιορισμούς που βάζουμε εμείς στον εαυτό μας.

Τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω, εκτός αν ένα μέρος σας θέλει να μείνει πίσω. Αγαπητοί μου Λέοντες, είναι ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας και να απελευθερωθείτε από τα δεσμά που έχετε βάλει στον εαυτό σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

taro-6-9

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Α

Ταρώ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι ταξιδεύετε στο σκοτάδι και δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι είναι το σωστό. Ωστόσο, θα πρέπει αν μάθετε να στηρίζεστε στο δικό σας φως για να σας οδηγήσει στο αληθινό μονοπάτι. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και πιστέψτε ότι αυτή η εμπειρία θα σας ωφελήσει. Πρέπει να προσέξετε τους κύκλους της Σελήνης και να συντονιστείτε με τη θεία δύναμή της μέσω ιεροτελεστιών, θετικών σκέψεων ή καρτών ταρώ.

Συνδεθείτε με τη θεία θηλυκότητα και ξεθάψτε βαθιές, υποσυνείδητες γνώσεις και οράματα για το τι συμβαίνει πέρα από την καθημερινότητα. Η Νέα Σελήνη στις 26 Δεκεμβρίου, έθεσε τις προθέσεις και φύτεψε τους σπόρους της ευκαιρίας για να ανθίσουν!
Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Βαθύ κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

taro-zodia-098