Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 03/02 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 03/02 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Το Άστρο

Αν ψάχνετε ένα σημάδι από το σύμπαν για τις ελπίδες σας, σήμερα παίρνετε το λαμπρό αστέρι. Τυχόν συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας εξαφανίζονται.

Όταν ακολουθείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους χωρίς φόβο, περιμένετε απρόσμενες πόρτες να ανοίξουν. Η ελπίδα είναι φίλη σας! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας: ακίνητα, χρήματα, ακόμα και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία – δεν θα παλεύουμε για πάντα με την έλλειψη. Δεν μπορείτε να έχετε όσα θα θέλατε; Ψάξτε συμβουλές από κάποιον που είναι δύναμη στο πεδίο του. Υπάρχει άλλος τρόπος να ζήσετε σε αυτό τον υλικό κόσμο;

Ταρώ Δίδυμοι
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας στέλνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο. Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-9-zvdia-9

Ταρω Καρκίνος
Ο Άσος των Ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν μπορούσατε να μάθετε ό,τι θέλετε; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών δείχνει ότι είναι ώρα για έναν νέο κύκλο διανοητικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο περισσότερο αναπτύσσεστε. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε πολύ καιρό μια κατάσταση. Χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να εξακριβώσετε την αλήθεια. Μπείτε στο ψητό!

Ταρώ Λέων
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μη φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευσή σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα.

Ταρώ Παρθένος
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχει πονοκέφαλο. Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ζυγός
Το τρία των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή και στεναχωριόμαστε για καλό σκοπό. Άλλες φορές είμαστε απλώς πολύ ευαίσθητοι από παλιές πληγές. Ακόμα κι αν έχουμε παραδώσει τα κλειδιά του βασιλείου, βρίσκουμε λόγο να παραπονεθούμε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε ποιο απ’ τα δύο σενάρια μιλάει για σας. Μεταμορφώστε τη θλίψη σε κατανόηση.

zwdia-3-zodia

Ταρώ Σκορπιός
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα. Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητας σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

Ταρώ Αιγόκερως
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Υδροχόος
Ο Θάνατος

Αν προσκολλάστε σε κάτι που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του, είναι η κατάλληλη ημέρα για να του πείτε αντίο και να καλωσορίσετε το νέο. Οι αλλαγές μπροστά σας μπορεί να είναι επώδυνες στη σκέψη, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση είναι να επιτρέψετε στο παλιό να γίνει το λίπασμα για το νέο χωρίς φόβο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Η Δικαιοσύνη

Αυτή η κατάσταση που τραβάει τόσο καιρό και σας βαραίνει; Θα φτάσει επιτέλους στο τέλος της. Όταν το κάνει, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας, γείρετε υπέρ σας τη ζυγαριά χρησιμοποιώντας λογική αντί για συναίσθημα. Αν εκνευρίζεστε γιατί ο κόσμος είναι άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν δίκαια αυτιά και θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988