Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 05/02 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 05/02 Τετάρτη

Ταρώ Κριός
Το πέντε των ράβδων

Ποιος σας επιτίθεται; Είναι δικό τους λάθος, σωστά; Ή μήπως φταίτε κι εσείς βάζοντας λάδι στη φωτιά; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε.

Το μάθημά σας για σήμερα: Μόνο και μόνο επειδή σας προκαλούν δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε. Αν αρνηθείτε να αποσπαστείτε από μικροπρεπείς ανησυχίες, σας περιμένει ένα μεγαλύτερο μάθημα. Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε δράματα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το έξι των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνες, έρχεται επιτέλους η νίκη και είναι γλυκιά! Θα πάρετε αναγνώριση για την δουλειά σας και τιμές από τους ανθρώπους γύρω σας. Αν δεν το νιώθετε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ταρώ Δίδυμοι
Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τέχνη, ομορφιά και αγάπη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Προχωρήστε και μοιραστείτε την χαρά. Ακόμα καλύτερα: Βρείτε τρόπο να τροφοδοτήσετε τους κοντινούς σας ώστε να απολαμβάνουν εσάς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρω Καρκίνος
Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή ανάβει ένα τεράστιο κόκκινο φως στο δρόμο σας. Αντί να πατάτε το γκάζι, ακούστε τους οιωνούς της στιγμής. Ναι, είναι ενοχλητικό, αλλά μερικές φορές η παράδοση στις δυνάμεις είναι η καλύτερη διαδρομή. Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε. Βρείτε το.

Ταρώ Λέων
Η Εγκράτεια

Μήπως δουλεύατε πολύ σκληρά τελευταία; Αν ναι, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ρυθμίσετε ξανά τη ζωή σας και να αναζωογονηθείτε. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο πνευματικό, το σωματικό, το διανοητικό και το συναισθηματικό. Για τώρα τουλάχιστον, η μετριοπάθεια είναι η καλύτερη φίλη σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Το δύο των κυπέλλων

Αν νιώθατε μόνοι, η σημερινή ημέρα υπόσχεται αλλαγή της κατάστασης. Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας για μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας καταλαβαίνει με όλες τις υπέροχες παραξενιές σας. Εναλλακτικά, αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να χρειάζεται αναζωογόνηση. Θέλει δύο για να χορέψετε ταγκό.

zwdia-zvdia-alex

Ταρώ Ζυγός
Ο Κόσμος

Είναι ιδανική ημέρα για να στείλετε τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα έργα σας στον κόσμο. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάσατε, στραφείτε σε εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, βρείτε εμπειρίες από την αιώνια πηγή που μας τροφοδοτεί όλους. Έχετε κάθε λόγο να πιστέψετε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία.

Ταρώ Σκορπιός
Το τρία των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε για χαρά! Η σημερινή ημέρα θα είναι μοναδική. Είτε αυτή η ευτυχία προέρχεται από μια οικογενειακή συγκέντρωση, μια συγκέντρωση με φίλους είτε απλώς μερικά καλά νέα, πιείτε από το κρασί της ικανοποίησης. Γιορτάστε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το οχτώ των πεντάκτινων

Ξεκινάει η δουλειά για σας. Σήμερα επικεντρώνεστε στη δουλειά και στα πράγματα της καθημερινότητας. Άντε λοιπόν, έχετε προθεσμίες να προλάβετε. Απλώς φροντίστε να πληρώνεστε όσα αξίζετε για την προσπάθειά σας. Αν δεν παίρνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, ώρα να συντονίσετε τις ικανότητές σας με τις ανάγκες της αγοράς.

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη!

dream

Ταρω Υδροχόος
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχει πονοκέφαλο. Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zvdia-zwdia-tarw