Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 15/01 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 15/01 Τετάρτη

Ταρώ Κριός
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σάς στέλνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο.

Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το δύο των πεντάκτινων

Πνίγεστε από την προοπτική μιας γεμάτης ημέρας; Νιώστε ηρεμία ξέροντας ότι θα τα καταφέρετε όλα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ισορροπήσετε πολλές ευθύνες: Δουλειά, ευκαιρίες, ιδέες και περισσότερα. Απλώς φροντίστε να βρείτε τον χρόνο για να ισορροπήσετε τις πιέσεις του κόσμου και των προσωπικών σας αναγκών.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Ήλιος

Όπου κι αν ζείτε, η εμφάνιση του Ήλιου λέει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Σήμερα, απορροφήστε την επεκτατική, θετική ενέργεια που σας περιβάλλει. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να δώσετε χώρο στις πανίσχυρες δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Επίσης, τα παιδιά θα έχουν έντονη παρουσία στη ζωή σας τώρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρω Καρκίνος
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη!

Ταρώ Λέων
Η Αυτοκράτειρα

Ότι φύλο κι αν είστε, η παρουσία της αυτοκράτειρας δείχνει ότι κάτι γεννιέται μέσα σας. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μπορεί να είναι μεταφορικό. Όπως και να ‘χει, επωάζεται μέσα σας για καιρό και είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Προχωρήστε και γίνετε σαν τη γη. Ανθίστε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Οι εραστές

Οι εραστές σας ζητούν να κοιτάξετε με νέα επίγνωση τη φύση της παθιασμένης αγάπης. Πώς μπορείτε να την βιώσετε καλύτερα; Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε κάποιον άλλο. Ή μπορεί να την βρείτε μέσω της αφθονίας του κόσμου. Ακόμα καλύτερα, βρείτε την για τον εαυτό σας: Γίνετε οι καλύτεροί σας φίλοι. Εξάλλου, αν δεν αγαπήσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει;

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ζυγός
Ο Άσος των Κυπέλλων

Το κύπελλό σας ξεχειλίζει. Η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων δείχνει την αρχή ενός νέου κύκλου, γεμάτου δημιουργική δυνατότητα και συναισθηματική ικανοποίηση. Ακόμα καλύτερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια πρόκληση της μούσας.

Ταρώ Σκορπιός
Η Δικαιοσύνη

Αυτή η κατάσταση που τραβάει τόσο καιρό και σας βαραίνει; Θα φτάσει επιτέλους στο τέλος της. Όταν το κάνει, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας, γείρετε υπέρ σας τη ζυγαριά χρησιμοποιώντας λογική αντί για συναίσθημα. Αν εκνευρίζεστε γιατί ο κόσμος είναι άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν δίκαια αυτιά και θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους. Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε την γαλήνη σας;

chartomantia-098

Ταρώ Αιγόκερως
Το οχτώ των κυπέλλων

Λαχταράτε κίνηση; Το στομάχι σας δεν ικανοποιείται ποτέ ενώ έχετε μια πιατέλα ολόκληρη μπροστά σας; Είναι λογικό. Σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας, είτε προέρχεται από πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο καλή εργασία ή απλώς να νιώσετε ότι σας καταλαβαίνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Ταρω Υδροχόος

Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Ποιον τον περιμένει λίγη σκληρή δουλειά σήμερα; Εσάς! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: Μην εκπλαγείτε αν βρείτε χρυσές ευκαιρίες ή τρόπους να κάνετε κάτι να βγει όπως θέλατε. Για να εκμεταλλευτείτε αυτό που σας δίνει η μοίρα, μπορεί να χρειαστεί να λερώσετε τα χέρια σας με τον καλό τρόπο. Σηκώστε τα μανίκια σας και στρωθείτε στη δουλειά. Έχετε πολλά να κερδίσετε!

Ταρώ Ιχθύες
Ο Πύργος

Αν χτίζατε σε κινούμενο έδαφος, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε από την αρχή πάνω σε σταθερές βάσεις. Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό όταν πρέπει να αρχίσετε ξανά, αλλά είναι καλύτερο απ’ το να τα παρατήσετε. Περιμένετε το νέο ξεκίνημα μετά το επώδυνο τέλος που μπορεί να σας άφησε τρανταγμένους, αλλά όχι κατεστραμμένους. Μην ξεχνάτε, ο μόνος τρόπος για να βγείτε είναι από μέσα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66