Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 16/02 Κυριακή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 16/02 Κυριακή

Ταρώ Κριός
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σάς κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας.

Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Ακόλουθος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και εσείς είστε γεμάτοι από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην θαμπωθείτε από όλες τις πιθανότητες. Ζυγίστε την έμπνευση σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο, νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά να του λείπει η εμπειρία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Ταρώ Δίδυμοι
Το τρία των πεντάκτινων

Τι σημαντικό έργο θα μπορούσατε να υλοποιήσετε αν είχατε άλλους για βοήθεια; Το τρία των πεντάκτινων σας καλεί να δείτε την πραγματικότητα και να γίνετε φιλόδοξοι. Κάντε μια λίστα με εποικοδομητικά, εφικτά βήματα που θα σας πάνε από το σημείο Α στο Ω. Η δουλειά σας για σήμερα: Βρείτε βοηθούς που τα ταλέντα τους θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εξάλλου, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρω Καρκίνος
Το δέκα των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σάς κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, αλλά η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξαναπεράσετε αυτή την εμπειρία: Έχετε μαζέψει αρκετή σοφία από τους αγώνες σας. Για περισσότερους πόντους για το κάρμα σας, μοιραστείτε αυτά που έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να μην περάσει από αυτά που περάσατε κι εσείς.

Ταρώ Λέων
Το δύο των πεντάκτινων

Πνίγεστε από την προοπτική μιας γεμάτης ημέρας; Νιώστε ηρεμία ξέροντας ότι θα τα καταφέρετε όλα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ισορροπήσετε πολλές ευθύνες: Δουλειά, ευκαιρίες, ιδέες και περισσότερα. Απλώς φροντίστε να βρείτε τον χρόνο για να ισορροπήσετε τις πιέσεις του κόσμου και των προσωπικών σας αναγκών. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

zwdia-zvdia-alex

Ταρώ Ζυγός
Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Ποιον τον περιμένει λίγη σκληρή δουλειά σήμερα; Εσάς! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: μην εκπλαγείτε αν βρείτε χρυσές ευκαιρίες ή τρόπους να κάνετε κάτι να βγει όπως θέλατε. Για να εκμεταλλευτείτε αυτό που σας δίνει η μοίρα, μπορεί να χρειαστεί να λερώσετε τα χέρια σας με τον καλό τρόπο. Σηκώστε τα μανίκια σας και στρωθείτε στη δουλειά. Έχετε πολλά να κερδίσετε!

Ταρώ Σκορπιός
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχει πονοκέφαλο. Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το πέντε των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που τίθεται από το πέντε των πεντάκτινων. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από την έλλειψη χρημάτων αυτή τη στιγμή: Δεν έχετε αρκετούς πόρους, δεχτήκατε μια απογοητευτική επαγγελματική ευκαιρία. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει πραγματικά στον λογαριασμό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκληση σήμερα: Δείτε τι είναι αυτό που σας τροφοδοτεί πραγματικά. Ένας σωρός χρυσού σημαίνει λίγα πράγματα όταν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

taro-6-9

Ταρω Υδροχόος
Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιους στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία με το να κατακτήσετε αυτές τι βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων σας παρέχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Ώρα να γοητεύσετε αυτούς που έχουν επιρροή και είναι ψηλά στην τροφική αλυσίδα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Εξάλλου, οι μεγάλες πράξεις χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra