Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 18/01 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 18/01 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα.

Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητας σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση για ένα σημαντικό θέμα ζωής; Στον συνεχόμενο αγώνα μεταξύ καρδιάς και μυαλού, ο Βασιλιάς των Ξιφών λέει είναι καλύτερο να αφήσετε το κεφάλι να νικήσει για τώρα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε λίγη απόσταση. Αν ειλικρινά δεν ξέρετε τι να κάνετε, ψάξτε κάποιον που δεν θα σας χρυσώσει το χάπι για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Ταρώ Δίδυμοι
Το Άστρο

Αν ψάχνετε ένα σημάδι από το σύμπαν για τις ελπίδες σας, σήμερα παίρνετε το λαμπρό αστέρι. Τυχόν συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας εξαφανίζονται. Όταν ακολουθείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους χωρίς φόβο, περιμένετε απρόσμενες πόρτες να ανοίξουν. Η ελπίδα είναι φίλη σας!

zodia-zwdia-9988

Ταρω Καρκίνος
Ο Ήλιος

Όπου κι αν ζείτε, η εμφάνιση του Ήλιου λέει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Σήμερα, απορροφήστε την επεκτατική, θετική ενέργεια που σας περιβάλλει. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να δώσετε χώρο στις πανίσχυρες δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Επίσης, τα παιδιά θα έχουν έντονη παρουσία στη ζωή σας τώρα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχουν φτιάξει τον δρόμο τους μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς. Τι μπορούν να σας διδάξουν;

Ταρώ Παρθένος
Το εννιά των κυπέλλων

Τι θα θέλατε περισσότερο; Αγάπη; Ευημερία; Συναισθηματική ικανοποίηση; Ό,τι κι είναι, η σημερινή ημέρα θα σας το χαρίσει με αρμονικό τρόπο. Απλώς φροντίστε να απολαύσετε την ικανοποίηση. Νιώστε ευγνωμοσύνη και μοιραστείτε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Δουλεύατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που τώρα θα έπρεπε να έχετε κάτι ως ανταμοιβή. Και δεν έχετε. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, είστε τόσο εξαντλημένοι, που είναι δελεαστικό να τα παρατήσετε όλα. Αλλά μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα για να γλύψετε τις πληγές σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε.

Ταρώ Σκορπιός
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο Κόσμος

Είναι ιδανική ημέρα για να στείλετε τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα έργα σας στον κόσμο. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάσατε, στραφείτε σε εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, βρείτε εμπειρίες από την αιώνια πηγή που μας τροφοδοτεί όλους. Έχετε κάθε λόγο να πιστέψετε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Πύργος

Αν χτίζατε σε κινούμενο έδαφος, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε από την αρχή πάνω σε σταθερές βάσεις. Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό όταν πρέπει να αρχίσετε ξανά, αλλά είναι καλύτερο απ’ το να τα παρατήσετε. Περιμένετε το νέο ξεκίνημα μετά το επώδυνο τέλος που μπορεί να σας άφησε τρανταγμένους, αλλά όχι κατεστραμμένους. Μην ξεχνάτε, ο μόνος τρόπος για να βγείτε είναι από μέσα.

Ταρω Υδροχόος
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους. Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε τη γαλήνη σας; Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το έξι των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνες, έρχεται επιτέλους η νίκη και είναι γλυκιά! Θα πάρετε αναγνώριση για την δουλειά σας και τιμές από τους ανθρώπους γύρω σας. Αν δεν το νιώθετε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-75