Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/01 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: Ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: Ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα.

Ταρώ Δίδυμοι
Το άρμα

Αν έχει κολλήσει η μηχανή, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην ταχύτητα. Ετοιμαστείτε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η μετάβαση θα είναι ομαλή, σαν να σας τραβάνε οι δυνάμεις της τύχης. Δεν συμβαίνει όπως θα θέλατε; Ψάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε την ατζέντα σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ταρω Καρκίνος
Ο Ακόλουθος των ξιφών

Ετοιμαστείτε για ένα απρόσμενο μήνυμα που θα ξεδιαλύνει τη σύγχυση. Ό,τι μάθετε σήμερα θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα τα πράγματα, ειδικά για τον εαυτό σας. Δεν είχατε νέα; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: κάποιος που πιστεύατε ό,τι δεν είναι ενημερωμένος, μπορεί να σας ξαφνιάσει με αυτά που ξέρει.

Ταρώ Λέων
Το οχτώ των κυπέλλων

Λαχταράτε κίνηση; Το στομάχι σας δεν ικανοποιείται ποτέ ενώ έχετε μια πιατέλα ολόκληρη μπροστά σας; Είναι λογικό. Σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας, είτε προέρχεται από πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο καλή εργασία ή απλώς να νιώσετε ότι σας καταλαβαίνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πιο ουσιαστική ζωή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Το εννιά των ράβδων

Δουλεύατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που τώρα θα έπρεπε να έχετε κάτι ως ανταμοιβή. Και δεν έχετε. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, είστε τόσο εξαντλημένοι, που είναι δελεαστικό να τα παρατήσετε όλα. Αλλά μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα για να γλύψετε τις πληγές σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε.

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Ζυγός
Το πέντε των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που τίθεται από το πέντε των πεντάκτινων. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από την έλλειψη χρημάτων αυτή τη στιγμή: Δεν έχετε αρκετούς πόρους, δεχτήκατε μια απογοητευτική επαγγελματική ευκαιρία. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει πραγματικά στον λογαριασμό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκληση σήμερα: Δείτε τι είναι αυτό που σας τροφοδοτεί πραγματικά. Ένας σωρός χρυσού σημαίνει λίγα πράγματα όταν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Ταρώ Σκορπιός
Ο Ήλιος

Όπου κι αν ζείτε, η εμφάνιση του Ήλιου λέει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Σήμερα, απορροφήστε την επεκτατική, θετική ενέργεια που σας περιβάλλει. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να δώσετε χώρο στις πανίσχυρες δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Επίσης, τα παιδιά θα έχουν έντονη παρουσία στη ζωή σας τώρα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο Άσος των Κυπέλλων

Το κύπελλο σας ξεχειλίζει. Η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων δείχνει την αρχή ενός νέου κύκλου γεμάτου δημιουργική δυνατότητα και συναισθηματική ικανοποίηση. Ακόμα καλύτερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια πρόκληση της μούσας.

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Άσος των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και τη σκέψη. Άλλες, έχει να κάνει με τη δράση και την αρχή νέων πρότζεκτ. Φανταστείτε ποιου η ατζέντα είναι προς το συμφέρον σας τώρα. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου γεμάτη δημιουργικότητα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για έμπνευση και νέες ευκαιρίες. Αναπτυχθείτε και μεγαλώστε!

xartomanteia

Ταρω Υδροχόος
Το δέκα των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σάς κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, αλλά η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξαναπεράσετε αυτή την εμπειρία: Έχετε μαζέψει αρκετή σοφία από τους αγώνες σας. Για περισσότερους πόντους για το κάρμα σας, μοιραστείτε αυτά που έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να μην περάσει από αυτά που περάσατε κι εσείς. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το εφτά των ξιφών

Νιώθετε ευάλωτοι; Δεν φαντάζεστε πράγματα, σας το υπόσχομαι: υπάρχει σίγουρα ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε, λοιπόν, μαζέψτε τα όπλα σας να είστε καλυμμένοι. Ωστόσο, μην το παρακάνετε: Να είστε σε άμυνα όχι επίθεση. Διαφορετικά αυτά τα όπλα μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66