Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 25/01 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 25/01 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας στέλνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο.

Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

Ταρώ Δίδυμοι
Το εφτά των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το χειρότερο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε αυτή τη φάση σε ένα έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο απολαυστική φάση από τον κύκλο της δημιουργίας, απαιτεί τυφλή πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η εμφάνιση του εφτά των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για πολύ ακόμα. Στο μεταξύ, βρείτε έναν τρόπο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ξαναγεμίστε το πηγάδι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρω Καρκίνος
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος.

Ταρώ Λέων
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σάς κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τέχνη, ομορφιά και αγάπη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Προχωρήστε και μοιραστείτε την χαρά. Ακόμα καλύτερα: Βρείτε τρόπο να τροφοδοτήσετε τους κοντινούς σας ώστε να απολαμβάνουν εσάς.

prodosia

Ταρώ Ζυγός
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα. Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητας σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

Ταρώ Σκορπιός
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το οχτώ των ράβδων

Αν η ζωή ήταν κάπως αργή τελευταία, όλα θα αλλάξουν αμέσως. Σημαντικές επικοινωνίες έρχονται σαν κεραυνοί απ’ το πουθενά: Απρόσμενα τηλεφωνήματα, γράμματα και e-mail. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την αβεβαιότητα που νιώθετε. Εναλλακτικά, αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπάει όσο θα θέλατε, ίσως είναι ώρα να κουνήσετε τα δάχτυλά σας. Περάστε από τον παράδρομο στην γρήγορη λωρίδα.

taro-6-9

Ταρω Αιγόκερως
Ο Κόσμος

Είναι ιδανική ημέρα για να στείλετε τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα έργα σας στον κόσμο. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάσατε, στραφείτε σε εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, βρείτε εμπειρίες από την αιώνια πηγή που μας τροφοδοτεί όλους. Έχετε κάθε λόγο να πιστέψετε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία.

Ταρώ Υδροχόος
Το τέσσερα των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε πολλά στη ζωή σας που θέλετε να κρατήσετε. Ωστόσο, πότε το να θέλετε να προστατέψετε τους πόρους σας μετατρέπεται σε αποστασιοποιούμαι από τους άλλους; Η σημερινή ημέρα σας δίνει πολλές ευκαιρίες να σκεφτείτε αυτή τη διακριτική αλλά σημαντική διαφορά. Εναλλακτικά, αν νιώθετε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας στην υλική σφαίρα, είναι ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να κρατήσετε αυτό που είναι δικαιωματικά δικό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το εφτά των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνες, έρχεται επιτέλους η νίκη και είναι γλυκιά! Θα πάρετε αναγνώριση για την δουλειά σας και τιμές από τους ανθρώπους γύρω σας. Αν δεν το νιώθετε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66