Ταρώ Σαββατοκύριακο 01-02/02

tarot-m

 

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: βασίλισσα των ξιφών

Η αλλαγή πλανάται στην ατμόσφαιρα αυτό το σαββ/κο , Κριέ. Είτε πρόκειται για αλλαγή στη σχέση σας, τη σταδιοδρομία σας, ή ό,τι άλλο έχετε κατά νου.

Αλλά μην ανησυχείτε. Αυτή είναι μια θετική αλλαγή και δεν θα προκαλέσει δράμα στη ζωή σας. Όλα θα γίνουν ειρηνικά.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: πριγκίπισσα των κυπέλλων

Αυτό το σαββ/κο, τα όνειρά σας θα σας μεταφέρουν πολύ σημαντικά πράγματα.

Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι γράφετε όλα όσα μπορείτε να θυμηθείτε, μόλις ξυπνήσετε. Και εννοούμε αμέσως, γιατί τα όνειρα ξεθωριάζουν κάθε λεπτό που είστε ξύπνιοι.

Θα καταλάβετε γιατί είναι σημαντικό… μέχρι το τέλος του σαββ/κου!

μελλοντολόγος

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Αισθάνεστε πολύ παγιδευμένοι στη ζωή σας, Δίδυμοι.

Για μερικούς, αυτή η κάρτα δείχνει πως κολλήσατε σε μια τοξική σχέση, αλλά δεν μπορεί να χωρίσετε… γιατί έχετε συνηθίσει στην παρουσία του/της και φοβάστε ότι ποτέ δεν θα ξανασμίξετε αν αποχωρήσετε τώρα.

Για αυτό, τα Ταρώ σας συμβουλεύουν, “Ξεκολλήστε!”

Δεν είστε παγιδευμένοι. Απλώς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ζωή. Αλλά αν όχι εσείς…τότε ποιος?

Είστε πραγματικά πρόθυμοι να χάσετε αρκετά χρόνια, αν όχι ολόκληρη τη ζωή σας, κολλημένοι σε αυτή την κατάσταση?

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ξιφών

Καρκίνε αν έχετε σχέση με άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, παρακαλούμε να ανεβείτε και να διαβάσετε το μήνυμά τους αφού ολοκληρώσετε αυτό. Θα είναι σημαντικό.

Το Ταρώ λέει, πως αυτό το σαββ/κο, θα είναι δύσκολο… ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή. Μερικοί από σας μπορεί να έχουν ένα κακό αφεντικό, που καταστρέφει τη διάθεσή σας. Ή, ίσως βγαίνετε ραντεβού με το αφεντικό. Όποια και αν είναι η κατάσταση, ο τρόπος για να ξεπεραστεί…. είναι να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να μιλήσετε την αλήθεια σας.

Απλά να θυμάστε : όσο γνωστός ή υψηλά ιστάμενος είναι κάποιος, εξακολουθεί να είναι άνθρωπος. Μπορεί να κάνει κι αυτός λάθος στις πεποιθήσεις του.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: άσος των πεντάκτινων+ άσος των κυπέλλων

Λέοντα, αυτό το σαββ/κο, είναι δικό σας! Να αναμένετε να συμβούν κάποια φανταστικά πράγματα.

Μερικοί θα λάβετε έξτρα χρήματα ή πράγματα που πάντα θέλατε. Άλλοι θα ζήσετε μία φανταστική ερωτική σχέση. Και για τους πολύ τυχερούς, θα έχετε και τα δύο…. καθώς και μια πρόταση γάμου!

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Πρέπει να υποστηρίξετε τις απόψεις σας, απέναντι στους γονείς σας, Παρθένοι. Αν θέλετε τη συγκεκριμένη σχέση ή τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής, πρέπει να αγωνιστείτε για αυτό. Πρέπει να τους κάνετε να καταλάβουν…. ότι είναι η ζωή σας, όχι η δική τους.

Και θα είστε αυτοί που θ’ αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των επιλογών σας. Γι’ αυτό και είστε εσείς αυτοί, που «τραβάτε τη σκανδάλη». Όχι αντίστροφα!

Διαβαστε επισης : Tράπουλα της Φατμά φέρνει τα ερωτικά χαμπέρια

dream

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Ζυγέ, δε θα είναι καλό αυτό το σαββ/κο για σας. Θα προδοθείτε από κάποιον ή από κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύεστε…. είτε θα παραμείνετε έξω στο κρύο, καθώς ο σύντροφός σας, σας εγκαταλείπει.

Ό, τι κι αν συμβεί, μην πνίξετε τον πόνο σας στο ποτό. Αυτό θα επιδεινώσει μόνο την κατάσταση. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να επεξεργαστείτε την καρδιά σας… και να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε, για να ξανασταθείτε στα πόδια σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Σκορπιέ, υπάρχουν δύο μηνύματα εδώ. Για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καινούργιο σύντροφό, σύντομα θα συναντήσετε κάποιον που είναι ο ιδανικός για σας. Θα σας προτείνει πραγματική δέσμευση…καλυμμένη από χιουμοριστικές κινήσεις όπως “Θα σου φέρω το φεγγάρι και τα αστέρια” ή “Αξίζεις όλο τον κόσμο, βασίλισσα μου!”

Αν δεν ενδιαφέρεστε για σχέση αυτό το διήμερο, θα είναι η καριέρα σας αυτή που θα λάμψει. Γιατί θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο στα εργασιακά σας!

Διαβαστε επισης : Tράπουλα της Φατμά φέρνει τα ερωτικά χαμπέρια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Τοξότη, ένας πρώην επιστρέφει αυτό το σαββ/κο. Αλλά περιμένετε πριν πηδήσετε από χαρά ή πριν να πείτε όχι. Αυτό το άτομο έχει κάτι πολύ σημαντικό να σας πει. Και η Ταρώ σας παροτρύνει να τον αφήσετε να μιλήσει.

Ναι, μπορεί να αντιδρά ανώριμα λόγω νευρικότητας, αλλά να είστε υπομονετικοί. Επειδή μόλις το μήνυμα θα παραδοθεί, θα γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε: Ή θα τον αποκλείσετε για πάντα από τη ζωή σας, ή θα του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι θα τον ακούσετε. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών

Δεν πρόκειται να είναι καλό αυτό το σαββ/κο, για σας Αιγόκερε. Ή, ίσως καλύτερα να πούμε, ότι δεν πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ευγενικό μαζί σας.

Επειδή με το 9 των ξιφών στο τραπέζι, φαίνεται ότι θα παγιδευτείτε σε μια κατάσταση υπερβολικών σκέψεων, όλο το σαββ/κο. Και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλες αυπνίες.

chartomantia-098

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος + 4 των ξιφών

Μια διάθεση για διακοπές, θα έχετε Υδροχόε. Γι’ αυτό αν δεν έχετε προγραμματίσει τίποτα για το σαβ/κο, να είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε ευχάριστα…. όταν ένα αυθόρμητο σχέδιο, σας μεταφέρει κάπου ωραία και ηλιόλουστα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλλων

Ανακτάτε τις δυνάμεις σας Ιχθύες. Και θα συνεχίσει να αυξάνεται η δύναμή σας, καθώς περνούν οι μέρες. Απλά θυμηθείτε: η διαίσθησή σας θα σας κατευθύνει σωστά, ακόμα και όταν οι φαντασιώσεις σας προσπαθούν να σας εκτροχιάσουν.

Επομένως, δώστε σημασία στις αντιδράσεις σας…. και μην επιτρέψτε σε κανέναν να σας πει, ότι είστε υπερβολικά συναισθηματικοί.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66